Εγώ κάθε φορά που βλέπω κατσαρίδα.
Γίνομαι θέαμα.
Σε αυτό έκλαψα λέμε.
Εν τω μεταξυ το αστειο ειναι πως σε κατι τετοια ψυγεια (σε σουπερ μαρκετ) η πισω μερια ειναι ανοιχτη..δλδ εκει πουγελασα περισσοτερο ηταν επειδη σκεφτηκα πως την εκανε απο την πισω πορτα και οτι τρεχει ακομη...
Γελάω μόνη μουPedro έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 01:33Εν τω μεταξυ το αστειο ειναι πως σε κατι τετοια ψυγεια (σε σουπερ μαρκετ) η πισω μερια ειναι ανοιχτη..δλδ εκει πουγελασα περισσοτερο ηταν επειδη σκεφτηκα πως την εκανε απο την πισω πορτα και οτι τρεχει ακομη...![]()
- Casper - έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 01:35Γελάω μόνη μουPedro έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 01:33Εν τω μεταξυ το αστειο ειναι πως σε κατι τετοια ψυγεια (σε σουπερ μαρκετ) η πισω μερια ειναι ανοιχτη..δλδ εκει πουγελασα περισσοτερο ηταν επειδη σκεφτηκα πως την εκανε απο την πισω πορτα και οτι τρεχει ακομη...![]()
![]()
Εντάξει το κάνω εικόνα και γελάω. Ευχαριστώ και τον Περσέα και εσένα για τους κοιλιακούςPedro έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 01:48- Casper - έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 01:35Γελάω μόνη μουPedro έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 01:33
Εν τω μεταξυ το αστειο ειναι πως σε κατι τετοια ψυγεια (σε σουπερ μαρκετ) η πισω μερια ειναι ανοιχτη..δλδ εκει πουγελασα περισσοτερο ηταν επειδη σκεφτηκα πως την εκανε απο την πισω πορτα και οτι τρεχει ακομη...![]()
![]()
![]()
Ακου τωρα φαση. Πριν 9 χρονια ειχαμε παει στην πισω πλευρα του καστρου Φορτετζα (Ρεθυμνο) και αραζαμε καμια 15αρια ατομα. Καλοκαιρι με καλη θερμοκρασια,ειδικα για 22:00 -23:00. Επειδη καναμε φασαρια,λογικο τοσα ατομα οτσν μιλανε τσυτοχρονα (οχι επειδη μαλωναμε κλπ). Ε λοιπον καποια στιγμη αρχζει ενας τυπος με βαρια κρητιτσια φωνη να μας φωναζει. Δεν βλεπαμε που ειναι αυτος,αλλα υποψιαζομασταν οτι προερχεται ενα απο τις τρεις μικρες μονοκατοικιες. Μη στα πολυλογω σταματαει να φωναζει και εμεις μετα απο κανα 10αλπετο; 20αλεπτο; Αποφασιζουμε να φυγουμε με δυο φιλαρακια. Να σημειωσω οτι η εισοδος και εξοδος για το σημειο αυτο ηταν μια. Που λες,βγαινοντας μας περιμενε με την μαγκουρα ενας νεαντερταλ ντυμενος σαν τον Σωκρατη (αδχαια Αθηνα) και γενια τριων παπαδων με αγρια φατσα. Αρχιζει ξανα να λεει τα δικα του : Μη σας ξανα δω εδω κλπ. Εν τω μεταξυ εγω κρατιεμαι με το ζορι να μην «κλασω» απο τα γελια,ξαφνικα βλεπω τον φιλο να παταει ενα σπριντ αλα Μπολτ.
Φευγουμε και σε ενα με δυο λεπτα (μπορει και 3-4) βγαινουμε σε ενα στενακι σκεπτομενοι οτι φιλος μας θα μας περιμενει εκει. Ελα που δεν ηταν εκειπαιρνω τηλ και τον ρωταω που ειναι και ξερεις τι μου απαντησε λαχανιασμενος; Οτι ετρεχε νομιζοντας οτι τον κυνηγαει και αν δεν τον επαιρνα τηλ,ισως να ετρεχε ακομα...και ειχε διανυσει μιλαμε κανα χιλιομετρο,,,,
![]()
Pedro έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 01:48- Casper - έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 01:35Γελάω μόνη μουPedro έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 01:33
Εν τω μεταξυ το αστειο ειναι πως σε κατι τετοια ψυγεια (σε σουπερ μαρκετ) η πισω μερια ειναι ανοιχτη..δλδ εκει πουγελασα περισσοτερο ηταν επειδη σκεφτηκα πως την εκανε απο την πισω πορτα και οτι τρεχει ακομη...![]()
![]()
![]()
Ακου τωρα φαση. Πριν 9 χρονια ειχαμε παει στην πισω πλευρα του καστρου Φορτετζα (Ρεθυμνο) και αραζαμε καμια 15αρια ατομα. Καλοκαιρι με καλη θερμοκρασια,ειδικα για 22:00 -23:00. Επειδη καναμε φασαρια,λογικο τοσα ατομα οτσν μιλανε τσυτοχρονα (οχι επειδη μαλωναμε κλπ). Ε λοιπον καποια στιγμη αρχζει ενας τυπος με βαρια κρητιτσια φωνη να μας φωναζει. Δεν βλεπαμε που ειναι αυτος,αλλα υποψιαζομασταν οτι προερχεται ενα απο τις τρεις μικρες μονοκατοικιες. Μη στα πολυλογω σταματαει να φωναζει και εμεις μετα απο κανα 10αλπετο; 20αλεπτο; Αποφασιζουμε να φυγουμε με δυο φιλαρακια. Να σημειωσω οτι η εισοδος και εξοδος για το σημειο αυτο ηταν μια. Που λες,βγαινοντας μας περιμενε με την μαγκουρα ενας νεαντερταλ ντυμενος σαν τον Σωκρατη (αδχαια Αθηνα) και γενια τριων παπαδων με αγρια φατσα. Αρχιζει ξανα να λεει τα δικα του : Μη σας ξανα δω εδω κλπ. Εν τω μεταξυ εγω κρατιεμαι με το ζορι να μην «κλασω» απο τα γελια,ξαφνικα βλεπω τον φιλο να παταει ενα σπριντ αλα Μπολτ.
Φευγουμε και σε ενα με δυο λεπτα (μπορει και 3-4) βγαινουμε σε ενα στενακι σκεπτομενοι οτι φιλος μας θα μας περιμενει εκει. Ελα που δεν ηταν εκειπαιρνω τηλ και τον ρωταω που ειναι και ξερεις τι μου απαντησε λαχανιασμενος; Οτι ετρεχε νομιζοντας οτι τον κυνηγαει και αν δεν τον επαιρνα τηλ,ισως να ετρεχε ακομα...και ειχε διανυσει μιλαμε κανα χιλιομετρο,,,,
![]()

Στηνπρωτη περιπτωση οντως,φερθηκες καπως,αλλα ενταξει σε καταλαβαινω. Αλλα τρεις ειναι καλυτερς απο δυο
Το είπα σε ΟΛΟΥΣ και όλοι αυτό μου είχαν πει. Είχα ανοίξει και ολόκληρο νήμα στο παλιό φόρουμ για το περιστατικό αυτό χαχαχαχα. Σκέφτηκα πως αν κρατούσε μαχαίρι, τίποτα δεν μας έσωζε. Ο φόβος σε κάνει να σκέφτεσαι παράλογα.Pedro έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 02:03Στηνπρωτη περιπτωση οντως,φερθηκες καπως,αλλα ενταξει σε καταλαβαινω. Αλλα τρεις ειναι καλυτερς απο δυο![]()
Στην αλλη το κανω εικονα κυριως με τον σερβιτορο..και μετα να ερχεται κ η φιλη κανοντας σταυρο![]()
- Casper - έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 02:10Το είπα σε ΟΛΟΥΣ και όλοι αυτό μου είχαν πει. Είχα ανοίξει και ολόκληρο νήμα στο παλιό φόρουμ για το περιστατικό αυτό χαχαχαχα. Σκέφτηκα πως αν κρατούσε μαχαίρι, τίποτα δεν μας έσωζε. Ο φόβος σε κάνει να σκέφτεσαι παράλογα.Pedro έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 02:03Στηνπρωτη περιπτωση οντως,φερθηκες καπως,αλλα ενταξει σε καταλαβαινω. Αλλα τρεις ειναι καλυτερς απο δυο![]()
Στην αλλη το κανω εικονα κυριως με τον σερβιτορο..και μετα να ερχεται κ η φιλη κανοντας σταυρο![]()
Στην 2η περίπτωση όταν πήγα έξω από το κατάστημα και είδα και την φίλη μου να έρχεται άνετη κάνοντας σταυρό, εκεί οκ έσκασα και εγώ στα γέλια. Α και επίσης ήμουν 17, δεν οδηγούσα και όταν ήρθε να μας πάρει η μάνα μου, σαν ήμουνα στο αυτοκίνητο είδα πάλι τον τύπο που συνέχιζε να μας κοιτάει έντονα, τους τρέλανα στο αυτοκίνητο και φώναζα στην μάνα μου να αυξήσει ταχύτητα για να εξαφανιστούμε. Δεν πάω καλά.
Άστα. Όταν φοβάμαι παρανοώ εντελώς! Και φυσικά ρεζιλεύομαι, που το πάμε αυτό.Pedro έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 02:13- Casper - έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 02:10Το είπα σε ΟΛΟΥΣ και όλοι αυτό μου είχαν πει. Είχα ανοίξει και ολόκληρο νήμα στο παλιό φόρουμ για το περιστατικό αυτό χαχαχαχα. Σκέφτηκα πως αν κρατούσε μαχαίρι, τίποτα δεν μας έσωζε. Ο φόβος σε κάνει να σκέφτεσαι παράλογα.Pedro έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 02:03
Στηνπρωτη περιπτωση οντως,φερθηκες καπως,αλλα ενταξει σε καταλαβαινω. Αλλα τρεις ειναι καλυτερς απο δυο![]()
Στην 2η περίπτωση όταν πήγα έξω από το κατάστημα και είδα και την φίλη μου να έρχεται άνετη κάνοντας σταυρό, εκεί οκ έσκασα και εγώ στα γέλια. Α και επίσης ήμουν 17, δεν οδηγούσα και όταν ήρθε να μας πάρει η μάνα μου, σαν ήμουνα στο αυτοκίνητο είδα πάλι τον τύπο που συνέχιζε να μας κοιτάει έντονα, τους τρέλανα στο αυτοκίνητο και φώναζα στην μάνα μου να αυξήσει ταχύτητα για να εξαφανιστούμε. Δεν πάω καλά.![]()
![]()
τρελανες και την γυναικα ε;