vantono έγραψε: 17 Μάιος 2021, 09:44
Τελικά, το πούστικο το χρήμα τα γαμάει πραγματικά όλα, ούτε απο ιδεολογίες καταλαβαίνει ούτε τίποτα. Βρέθηκα με ένα παλιό μου συμφοιτητή προχτές, και δεν πίστευα στα αυτιά μου. Ο τύπος φανατικός πρώην ΕΑΑΚίτης και νυν (ακομα) αναρχικός που μένει στα Εξαρχεια, ξέρει απο Μπακούνιν και Προυντόν καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο έχω συναντήσει, κατεβαινει μεχρι σημερα σε διαδηλώσεις, "πουστηδες μπάτσοι λάτσοι μάτσοι" κτλ, η κοπέλα του ίδια ακριβώς φάση +φεμινίστρια και με μια ροπή στον βιγκανισμό, και οταν βρεθηκαμε μετά απο καιρό πιάσαμε μια κουβέντα για κρυπτος και αισθανόμουν μαλάκας με τις ελάχιστες γνωσεις που ειχα, απεναντι και στους δύο. Ειναι και οι δυο χωμενοι βαθιά με πολυ χρήμα εδω και πανω απο χρονο μου ειπαν, τα παρακολουθουν ολα σαν τρελοί, ο τυπος μου ελεγε οτι ξενερωσε που επεσε ετσι το ηθήριουμ και περιμενει να ανεβει λιγο για να το πουλησει και να παρει κι αλλο άντα κτλ.
Και οι δυο τους σε κατι ψωροδουλειές των 3.60 μάλιστα. Τελικά, απο τον αναρχισμό στον αναρχοκαπιταλισμό, μισό τσιγάρο δρόμος.
Ρε συ, η πρώτη φορά που εγινε στην Αθήνα ανοιχτη συζήτηση για Bitcoin ήταν στο Nosotros από την ΑΚ.
Μιλάμε για 7-8 χρόνια πριν.
Προφανώς κάποιοι αναρχικοί είναι στο κρυπτονομισμα πριν από όλους.
σώπα Δεν το ηξερα καν.
Τι αναρχισμός τι αναρχοκαπιταλισμός δηλαδή.
vantono έγραψε: 17 Μάιος 2021, 09:44
Τελικά, το πούστικο το χρήμα τα γαμάει πραγματικά όλα, ούτε απο ιδεολογίες καταλαβαίνει ούτε τίποτα. Βρέθηκα με ένα παλιό μου συμφοιτητή προχτές, και δεν πίστευα στα αυτιά μου. Ο τύπος φανατικός πρώην ΕΑΑΚίτης και νυν (ακομα) αναρχικός που μένει στα Εξαρχεια, ξέρει απο Μπακούνιν και Προυντόν καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο έχω συναντήσει, κατεβαινει μεχρι σημερα σε διαδηλώσεις, "πουστηδες μπάτσοι λάτσοι μάτσοι" κτλ, η κοπέλα του ίδια ακριβώς φάση +φεμινίστρια και με μια ροπή στον βιγκανισμό, και οταν βρεθηκαμε μετά απο καιρό πιάσαμε μια κουβέντα για κρυπτος και αισθανόμουν μαλάκας με τις ελάχιστες γνωσεις που ειχα, απεναντι και στους δύο. Ειναι και οι δυο χωμενοι βαθιά με πολυ χρήμα εδω και πανω απο χρονο μου ειπαν, τα παρακολουθουν ολα σαν τρελοί, ο τυπος μου ελεγε οτι ξενερωσε που επεσε ετσι το ηθήριουμ και περιμενει να ανεβει λιγο για να το πουλησει και να παρει κι αλλο άντα κτλ.
Και οι δυο τους σε κατι ψωροδουλειές των 3.60 μάλιστα. Τελικά, απο τον αναρχισμό στον αναρχοκαπιταλισμό, μισό τσιγάρο δρόμος.
Ρε συ, η πρώτη φορά που εγινε στην Αθήνα ανοιχτη συζήτηση για Bitcoin ήταν στο Nosotros από την ΑΚ.
σώπα Δεν το ηξερα καν.
Όχι ρε. Ως εναλλακτικό νόμισμα ανταλλακτικής οικονομίας, κόντρα σε τράπεζες και θεσμούς παρουσιάστηκε.
Εκεί πρωτοακουσα για mining
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ερμής έγραψε: 15 Μάιος 2021, 16:30
Εσύ είσαι μάστορας. Εμείς οι ταπεινοί χοντλερς όμως θα κρατήσομε Θερμοπύλες.
Ξαναλέω όμως ότι είναι σχετικά δύσκολο να παίξει εκτενές μανιπουλαρισμα από τη στιγμή που
1) υπάρχουν whales που στην πλειοψηφία τους είναι άνθρωποι σαν εμάς.
2) πλέον οι τακτικές τύπου ηλον δε πιάνουν όπως έπιαναν
3) οι χοντλερς είναι πολύ περισσότεροι στα κρυπτο από τους τρεηντερς κυρίως λόγω των πανυψηλων fees ειδικά σε coinbase
4) Ένα κραχ σε μια οικονομία των 3 τρισ μπορεί να φέρει πράγματα που δεν έχουν υπολογίσει οι μεγάλοι παίχτες και ίσως βγουν εναντίον τους.
ρε μην το πετάτε αυτό το 3 τρις έτσι απλά και γελάνε και τα τσιμέντα
Beria έγραψε: 17 Μάιος 2021, 10:20
Όχι ρε. Ως εναλλακτικό νόμισμα ανταλλακτικής οικονομίας, κόντρα σε τράπεζες και θεσμούς παρουσιάστηκε.
Εναλλακτικο νομισμα ανταλλακτικης οικονομιας για τους ναρκεμπορους στο dark net και διαφορους αλλους εγκληματιες.Κατα τ'αλλα το 99% τα μπιτκοινς τους τα μετρατεπουν σε..πραγματικα νομισματα.
σώπα Δεν το ηξερα καν.
Δεν ξέρω σαν τι παρουσιάστηκε εκεί στο νοσόστρος κοκορόσος, αλλά η όλη φάση στις μέρες μας ειναι ο ορισμός του κοινωνικοοικονομικού αναρχοκαπιταλισμού.
enterprise-psi έγραψε: 17 Μάιος 2021, 11:54
Ε τόσο είναι σε δολάρια
The global crypto market cap is €2.13T, a 6.78% decrease over the last day.
και πως βγαίνει αυτός ο υπολογισμός; το πλήθος των νομισμάτων που έχουν σκαφτεί ever x την τιμή τελευταίας πώλησης.
Μόνο τα νομίσματα που έχουν χαθεί τα private κλειδιά τους να βγάλεις παίζει και να πέφτεις ένα 30% έτσι για πλάκα (δεν βάζω άλλα μετρικς που μπορεί να είναι υποκειμενικά)
και απο τα 10 τρις market cap του χρυσου τα 7 ειναι κοσμηματα, μπιχλιμπιδια και πανω σε τσιπακια μονο τα 3 δις ειναι αμιγως storable assets πλακες χρυσου σε θησαυροφυλακια
NewModelArmy έγραψε: 16 Μάιος 2021, 13:33
Μεσα σε μια εβδομαδα παρελυσε ολο το συστημα υγειας της Ιρλανδιας και σταματησε να λειτουργει ο μεγαλυτερος αγωγος πετρελαιου στις ΗΠΑ για να βγαλουν κατι χακερς Μονερο και μπιτκοινς.Αρχιζει το γλεντι.Καποια στιγμη θα ξυπνησουν οι κυβερνησεις,δεν γινεται.
Ξύπνα εσύ φίλε, οι χάκερς αυτοί είναι σαν τους παλιούς κουρσάρους (privateers). Με την ευλογία και διακριτική υποστήριξη κυβερνήσεων δουλεύουν οι πιο πολλοί.
omg kai 3 lol έγραψε: 17 Μάιος 2021, 13:34
και απο τα 10 τρις market cap του χρυσου τα 7 ειναι κοσμηματα, μπιχλιμπιδια και πανω σε τσιπακια μονο τα 3 δις ειναι αμιγως storable assets πλακες χρυσου σε θησαυροφυλακια
είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα,μιλάμε για κομμάτι του capitalization που δεν υπάρχει καμία δυνατότητα και με κανένα τρόπο να ανακτηθεί.
δεν μιλάμε απλά για δυσκολία στη ρευστοποίηση
αυτός που έχει κοσμήματα χρυσού αξίας 10κ μπορεί να πάει στο ριχάρδο να τα σκοτώσει,αυτοί που έχασαν τα κλειδιά τους,έχασαν τα πάντα,τι συγκρίνεις;
είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα,μιλάμε για κομμάτι του capitalization που δεν υπάρχει καμία δυνατότητα και με κανένα τρόπο να ανακτηθεί.
αυτός που έχει κοσμήματα χρυσού αξίας 10κ μπορεί να πάει στο ριχάρδο να τα σκοτώσει,αυτοί που έχασαν τα κλειδιά τους,έχασαν τα πάντα,τι συγκρίνεις;
αυτο ποσοστο ειναι ελαχιστο ειδικα αν λαβεις υποψη την αυξανομενη τιμη του btc
αυτο ποσοστο ειναι ελαχιστο ειδικα αν λαβεις υποψη την αυξανομενη τιμη του btc
omg kai 3 lol έγραψε: 15 Μάιος 2021, 15:30
το Cardano μεσοπροθεσμα μπορει να φτασει τα 5$ και απο τον Αυγουστο να τα ξεπερασει και να εκτιναχθει, δε μπορω να το αγορασω αυτη τη στιγμη γιατι εχουν παγωσει λογω φορτου οι μεταφορες απο nicehash σε coinbase @#^$@#%@#%
Θα το βρεις το Cardano σύντομα σε χαμηλή τιμή.
Μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι οι κινήσεις του Ηλον δεν είναι αποτέλεσμα ούτε του ιδιοσυγκρασιακού χαρακτήρα του, ούτε απλώς κερδοσκοπικές.
Νομίζω ότι ο τύπος είναι ο λαγός για μιας μεγάλης κλίμακας διόρθωση (τύπου 2018) που θα προετοιμάσει το έδαφος για την είσοδο στο παιχνίδι των μεγάλων παικτών (τραπεζών και funds). Και βέβαια για το τίναγμα της μαρίδας από τα δίχτυα (εμείς είμαστε αυτοί)