Naida έγραψε: 27 Μάιος 2018, 02:44Μα πως μπορεί να θεωρεί άντρα με τιμή έναν φασίστα και ιδιαίτερα εφόσον εξόρισε τους ομοϊδεάτες του;
Μπορείς να πεις για τον Παπαδόπουλο συγκεκριμένα πως ήταν πράκτορας της CIA, για τα σκάνδαλα της Χούντας κτλ, οπότε η τιμιότητά του γενικά αμφισβητείται έντονα. Παρ' όλα αυτά, έμεινε αμετανόητος μέχρι που πέθανε.
Γενικά, σκέψου το σαν ένα είδος πολεμικής αβρότητας. Στις αερομαχίες του Β'ΠΠ όταν ένας πιλότος κατέρριπτε ένα αντίπαλο αεροσκάφος, έκανε μια μικρή πιρουέτα ως ένδειξη σεβασμού για τη μάχη που έδωσε ο αντίπαλός του.
Άλλο αυτό που περιγράφεις για τους πιλότους πάνω στον πόλεμο.
Δε ξέρω εμένα δε μου κάθεται καλά σαν σκέψη. Είναι σαν να λέμε ότι πχ επειδή ο Χίτλερ δε μετάνιωσε για τα εγκληματά του είχε τιμή σαν άντρας ή ο Μπρέηβικ κτλ.κτλ
Cecily Anne έγραψε: 27 Μάιος 2018, 18:52
No we won't say no
Beautiful people say go go go Beautiful people don't stress stress stress
They never rest
Beautiful people say yes
με γύρισες 30 χρόνια πίσω.. ''ένας ναυτης πάει στα γκο γκο γκο''
Πως γίνεται το κινητό μου πριν λίγο καιρό να πηγαίνει 10' μπροστά, δε το πειράζω και πήγε 11' και τώρα έφτασε στα 13'. Κολλάνε τα κινητά στην ώρα; με μπερδεύει και αργώ
Naida έγραψε: 29 Μάιος 2018, 07:45
Πως γίνεται το κινητό μου πριν λίγο καιρό να πηγαίνει 10' μπροστά, δε το πειράζω και πήγε 11' και τώρα έφτασε στα 13'. Κολλάνε τα κινητά στην ώρα; με μπερδεύει και αργώ
Ίφιδα έγραψε: 29 Μάιος 2018, 09:32
Θα πρέπει να σταματήσω να πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν καλύτεροι. Ορισμένοι ούτε θέλουν, ούτε μπορούν, ούτε αξίζουν
Καποια στιγμη θα το εμπεδωσεις, αλλα και παλι, μια ελπιδα θα την εχεις, μονο και μονο για να εχουν τη χαρα καποιοι να στην ποδοπατανε.
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
"Η συνήθεια του να δουλεύεις και να προσπαθείς να βάζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που ΞΕΡΕΙΣ ότι είναι καλά για εσένα (πριν τα ισοπεδώσεις) και ότι θα σε ωφελήσουν μακροπρόθεσμα, δεν φεύγει... Θα είναι εκεί ΜΟΝΙΜΟ στήριγμά σου, όποτε επιλέξεις να της δώσεις προσοχή και να της αναγνωρίσεις ότι φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι... και μην αρχίσεις τον αντίλογο ότι δε σου αρέσουν και τα φασούλια γιατί τα έφαγες πολύ όταν ήσουν μικρός και τώρα σε αηδιάζουν. Γιατί τότε θα έκανε μπαμ ότι βολεύεσαι πολύ περισσότερο από όσο θέλεις να βγεις από τον φαύλο κύκλο."