Ο αλλος φωτογραφιζε τα νερα που βγηκαν στο δρομο απο το ποτισμα ρε.Μιλαμε για αρλεκινουςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 10:45 Όλο γκρίνια ρε μλκς. Τί είστε εσείς ρε; Πού σας βρήκαμε;
Θα κανουμε και παρκε ρε μαλακες ζαιοι,μην κλαιτε.
Ο αλλος φωτογραφιζε τα νερα που βγηκαν στο δρομο απο το ποτισμα ρε.Μιλαμε για αρλεκινουςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 10:45 Όλο γκρίνια ρε μλκς. Τί είστε εσείς ρε; Πού σας βρήκαμε;
Με μπερδεύεις με τον εαυτό σου. Δεν είμαι εγώ αυτός που ζω από τα επιδόματα και τα μηδενεξηντάλεπτα...under έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 10:42Αν ειχες δει 0,20 στο δρομο θα ειχες γλειψει και τον υπονομο ρε πειναλεε γυφτοΕμπεδοκλής έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 10:38 Είχε και 0,20 πεσμένα μπροστά από το νομισματικό μουσείο. Τράβα να τα πάρεις.![]()
Οντως για εσενα και τα 0,60 ειναι πολλαΕμπεδοκλής έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 10:51Με μπερδεύεις με τον εαυτό σου. Δεν είμαι εγώ αυτός που ζω από τα επιδόματα και τα μηδενεξηντάλεπτα...under έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 10:42Αν ειχες δει 0,20 στο δρομο θα ειχες γλειψει και τον υπονομο ρε πειναλεε γυφτοΕμπεδοκλής έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 10:38 Είχε και 0,20 πεσμένα μπροστά από το νομισματικό μουσείο. Τράβα να τα πάρεις.![]()
![]()
Αισθάνεσαι ότι τα 0,60 που παίρνεις είναι πολλά;under έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 10:55Οντως για εσενα και τα 0,60 ειναι πολλαΕμπεδοκλής έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 10:51Με μπερδεύεις με τον εαυτό σου. Δεν είμαι εγώ αυτός που ζω από τα επιδόματα και τα μηδενεξηντάλεπτα...under έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 10:42
Αν ειχες δει 0,20 στο δρομο θα ειχες γλειψει και τον υπονομο ρε πειναλεε γυφτο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι γυφτο.Ξαναδιαβασε τι σου εγραψα μεχρι να το καταλαβεις.Οσες φορες χρειαστει αφου δεν το πιανεις με τη μια.
Εντάξει. Σήμερα από εδώ μέσα έχεις ήδη βγάλει 1,80. Με τα 0,20 που θα μαζέψεις στην πανεπιστημίου από κάτω θα είσαι διευρούχος...under έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 11:02Οχι γυφτο.Ξαναδιαβασε τι σου εγραψα μεχρι να το καταλαβεις.Οσες φορες χρειαστει αφου δεν το πιανεις με τη μια.
Τυποι σαν εσενα εμπεδοκλα διαγωνιζονται με τα περιστερια μπας και τσιμπησουν κανα ψιχουλο απο αυτα που πεφτουν στους περαστικους.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 11:10 Εντάξει. Σήμερα από εδώ μέσα έχεις ήδη βγάλει 1,80. Με τα 0,20 που θα μαζέψεις στην πανεπιστημίου από κάτω θα είσαι διευρούχος...![]()
Αν σε δουν να το φιλάς μπορεί τύποι σαν εμένα να σε λυπηθούν και να σου δώσουν άλλο ένα ευρώ ή μία τυρόπιτα...![]()
Ρε γύφτο, τρως περιστέρια και ψίχουλα; Να σου δώσω μία τυρόπιτα.under έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 11:30Τυποι σαν εσενα εμπεδοκλα διαγωνιζονται με τα περιστερια μπας και τσιμπησουν κανα ψιχουλο απο αυτα που πεφτουν στους περαστικους.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 11:10 Εντάξει. Σήμερα από εδώ μέσα έχεις ήδη βγάλει 1,80. Με τα 0,20 που θα μαζέψεις στην πανεπιστημίου από κάτω θα είσαι διευρούχος...![]()
Αν σε δουν να το φιλάς μπορεί τύποι σαν εμένα να σε λυπηθούν και να σου δώσουν άλλο ένα ευρώ ή μία τυρόπιτα...![]()
Κλοουν![]()
Γιατι κυριε εμεις στο χωριο ειχαμε πλατανια,δεν ειχαμε φοινικες
Το έργο έχει σχεδόν τελείωσει. Λείπουν ελάχιστοι φοίνικες και δεν έχει κάτι άλλο. Αυτά σύμφωνα με τη σύμβαση...ζιτανιτα έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 11:32 Περιμένετε να τελειώσει το έργο πρώτα και μετά κρίνετε ρε καταθλιπτικές ψηφιακές μιζέριες
Εγώ διάβασα πως αυτές οι παρεμβάσεις είναι προσωρινές. Ας το κρίνουμε στο τέλος.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 11:38Το έργο έχει σχεδόν τελείωσει. Λείπουν ελάχιστοι φοίνικες και δεν έχει κάτι άλλο. Αυτά σύμφωνα με τη σύμβαση...ζιτανιτα έγραψε: 05 Ιούλ 2020, 11:32 Περιμένετε να τελειώσει το έργο πρώτα και μετά κρίνετε ρε καταθλιπτικές ψηφιακές μιζέριες