!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Cryptocurrency

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Cryptocurrency

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Οι κυβερνήσεις να ξυπνήσουν; θεωρείς δηλαδή ότι κάτι που έχεις αντιληφθεί εσύ, ο τάδε κλπ δε το έχουν σκεφτεί κυβερνήσεις; σοβαρά τωρα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

NewModelArmy έγραψε: 16 Μάιος 2021, 13:33 Μεσα σε μια εβδομαδα παρελυσε ολο το συστημα υγειας της Ιρλανδιας και σταματησε να λειτουργει ο μεγαλυτερος αγωγος πετρελαιου στις ΗΠΑ για να βγαλουν κατι χακερς Μονερο και μπιτκοινς.Αρχιζει το γλεντι.Καποια στιγμη θα ξυπνησουν οι κυβερνησεις,δεν γινεται.
Ξύπνα εσύ φίλε, οι χάκερς αυτοί είναι σαν τους παλιούς κουρσάρους (privateers). Με την ευλογία και διακριτική υποστήριξη κυβερνήσεων δουλεύουν οι πιο πολλοί.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Δεν έχει αυτισμό απλά είναι καθυστερημένος 🤣

https://www.reddit.com/r/Bitcoin/commen ... urce=share
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

ναι τουιταρε παλι ο μλκας, θα καταντησει σα το ψευτη βοσκο,

προσπαθει να γλειψει τον Biden και να στηριξει το δολαριο που ειναι σε πληθωριστικη ελευθερη πτωση μηπως και του δωθει καμια πρασινη επιδοτησουλα
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Omg τι χρώμα θα πάρεις Lambo ; Μην έχουμε το ίδιο χρώμα 🤣
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

θεωρίες συνωμοσίας επειδή κάποιοι νόμιζαν ότι μόνο πάνω θα πηγαίνει το χρηματιστήριο

αγοράστε το ντιπ και μην κλαίγεστε
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Λεγεών έγραψε: 17 Μάιος 2021, 09:36 θεωρίες συνωμοσίας επειδή κάποιοι νόμιζαν ότι μόνο πάνω θα πηγαίνει το χρηματιστήριο

Ποιος κλαίει ρε γατάκι , που εισασταν όταν από 18κ έπεσε στα 4κ ευρώ το μπιτκοιν προπερσι 🤣

Ούτε τότε πούλησα
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Τελικά, το πούστικο το χρήμα τα γαμάει πραγματικά όλα, ούτε απο ιδεολογίες καταλαβαίνει ούτε τίποτα. Βρέθηκα με ένα παλιό μου συμφοιτητή προχτές, και δεν πίστευα στα αυτιά μου. Ο τύπος φανατικός πρώην ΕΑΑΚίτης και νυν (ακομα) αναρχικός που μένει στα Εξαρχεια, ξέρει απο Μπακούνιν και Προυντόν καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο έχω συναντήσει, κατεβαινει μεχρι σημερα σε διαδηλώσεις, "πουστηδες μπάτσοι λάτσοι μάτσοι" κτλ, η κοπέλα του ίδια ακριβώς φάση +φεμινίστρια και με μια ροπή στον βιγκανισμό, και οταν βρεθηκαμε μετά απο καιρό πιάσαμε μια κουβέντα για κρυπτος και αισθανόμουν μαλάκας με τις ελάχιστες γνωσεις που ειχα, απεναντι και στους δύο. Ειναι και οι δυο χωμενοι βαθιά με πολυ χρήμα εδω και πανω απο χρονο μου ειπαν, τα παρακολουθουν ολα σαν τρελοί, ο τυπος μου ελεγε οτι ξενερωσε που επεσε ετσι το ηθήριουμ και περιμενει να ανεβει λιγο για να το πουλησει και να παρει κι αλλο άντα κτλ.
Και οι δυο τους σε κατι ψωροδουλειές των 3.60 μάλιστα. Τελικά, απο τον αναρχισμό στον αναρχοκαπιταλισμό, μισό τσιγάρο δρόμος.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

οταν υπαρχει αιμα στους δρομους αγοραζουν το φοβο και ηδη οπως βλεπεις ολοι οι μεγαλοι τωρα βρισκουν ευκαιρια κι αγοραζουν στο dip, ολες οι ενδειξεις δειχνουν οτι το bull-run συνεχιζεται

τα κρυπτο κατα μια εννοια εχουν αναρχοαυτονομη λειτουργια αλλα δεν το καταλαβαινει ουτε ο λεγεωνης, οτι αφορα χρημα ειναι καπιταλισμος, ο σοσιαλισμος ειναι συναλλαγη χερι-χερι ή χερι με προσωπο οπως με τις ντοματες :sal9:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 17 Μάιος 2021, 10:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

vantono έγραψε: 17 Μάιος 2021, 09:44 Τελικά, το πούστικο το χρήμα τα γαμάει πραγματικά όλα, ούτε απο ιδεολογίες καταλαβαίνει ούτε τίποτα. Βρέθηκα με ένα παλιό μου συμφοιτητή προχτές, και δεν πίστευα στα αυτιά μου. Ο τύπος φανατικός πρώην ΕΑΑΚίτης και νυν (ακομα) αναρχικός που μένει στα Εξαρχεια, ξέρει απο Μπακούνιν και Προυντόν καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο έχω συναντήσει, κατεβαινει μεχρι σημερα σε διαδηλώσεις, "πουστηδες μπάτσοι λάτσοι μάτσοι" κτλ, η κοπέλα του ίδια ακριβώς φάση +φεμινίστρια και με μια ροπή στον βιγκανισμό, και οταν βρεθηκαμε μετά απο καιρό πιάσαμε μια κουβέντα για κρυπτος και αισθανόμουν μαλάκας με τις ελάχιστες γνωσεις που ειχα, απεναντι και στους δύο. Ειναι και οι δυο χωμενοι βαθιά με πολυ χρήμα εδω και πανω απο χρονο μου ειπαν, τα παρακολουθουν ολα σαν τρελοί, ο τυπος μου ελεγε οτι ξενερωσε που επεσε ετσι το ηθήριουμ και περιμενει να ανεβει λιγο για να το πουλησει και να παρει κι αλλο άντα κτλ.
Και οι δυο τους σε κατι ψωροδουλειές των 3.60 μάλιστα. Τελικά, απο τον αναρχισμό στον αναρχοκαπιταλισμό, μισό τσιγάρο δρόμος.
Aπό αυτά που λες δεν φαίνεται να άλλαξαν .Απλώς τα όποια φραγκάκια βγάζουν αντί να τα έχουν σε κανά στρώμα τα έβαλαν σε κρύπτο (και είναι τυχεροί γιατί επένδυσαν στην ουσία τον χρόνο που πήραν όλα τα την ανηφόρα ) .ΑΥτό δεν τους κάνει να έχουν αλλάξει
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

enterprise-psi έγραψε: 17 Μάιος 2021, 09:33 Omg τι χρώμα θα πάρεις Lambo ; Μην έχουμε το ίδιο χρώμα 🤣
:lol: :lol: :lol:

Λεγεών έγραψε: 17 Μάιος 2021, 09:36 θεωρίες συνωμοσίας επειδή κάποιοι νόμιζαν ότι μόνο πάνω θα πηγαίνει το χρηματιστήριο

Το αυτό. Αγοράστε τα dips ρε mofoz
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

enterprise-psi έγραψε: 17 Μάιος 2021, 09:33 Omg τι χρώμα θα πάρεις Lambo ; Μην έχουμε το ίδιο χρώμα 🤣
:smt005:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

vantono έγραψε: 17 Μάιος 2021, 09:44 Τελικά, το πούστικο το χρήμα τα γαμάει πραγματικά όλα, ούτε απο ιδεολογίες καταλαβαίνει ούτε τίποτα. Βρέθηκα με ένα παλιό μου συμφοιτητή προχτές, και δεν πίστευα στα αυτιά μου. Ο τύπος φανατικός πρώην ΕΑΑΚίτης και νυν (ακομα) αναρχικός που μένει στα Εξαρχεια, ξέρει απο Μπακούνιν και Προυντόν καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο έχω συναντήσει, κατεβαινει μεχρι σημερα σε διαδηλώσεις, "πουστηδες μπάτσοι λάτσοι μάτσοι" κτλ, η κοπέλα του ίδια ακριβώς φάση +φεμινίστρια και με μια ροπή στον βιγκανισμό, και οταν βρεθηκαμε μετά απο καιρό πιάσαμε μια κουβέντα για κρυπτος και αισθανόμουν μαλάκας με τις ελάχιστες γνωσεις που ειχα, απεναντι και στους δύο. Ειναι και οι δυο χωμενοι βαθιά με πολυ χρήμα εδω και πανω απο χρονο μου ειπαν, τα παρακολουθουν ολα σαν τρελοί, ο τυπος μου ελεγε οτι ξενερωσε που επεσε ετσι το ηθήριουμ και περιμενει να ανεβει λιγο για να το πουλησει και να παρει κι αλλο άντα κτλ.
Ρε συ, η πρώτη φορά που εγινε στην Αθήνα ανοιχτη συζήτηση για Bitcoin ήταν στο Nosotros από την ΑΚ.
Μιλάμε για 7-8 χρόνια πριν.
Προφανώς κάποιοι αναρχικοί είναι στο κρυπτονομισμα πριν από όλους.

Εικόνα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Πως σας πετσοκοψαν έτσι οι Αναρχικοί Χασικληδες Άπλυτοι Των Εξαρχείων ; :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Οικονομία”