!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Cryptocurrency
Re: Cryptocurrency
Οι κυβερνήσεις να ξυπνήσουν; θεωρείς δηλαδή ότι κάτι που έχεις αντιληφθεί εσύ, ο τάδε κλπ δε το έχουν σκεφτεί κυβερνήσεις; σοβαρά τωρα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Dwarven Blacksmith
Ξύπνα εσύ φίλε, οι χάκερς αυτοί είναι σαν τους παλιούς κουρσάρους (privateers). Με την ευλογία και διακριτική υποστήριξη κυβερνήσεων δουλεύουν οι πιο πολλοί.NewModelArmy έγραψε: 16 Μάιος 2021, 13:33 Μεσα σε μια εβδομαδα παρελυσε ολο το συστημα υγειας της Ιρλανδιας και σταματησε να λειτουργει ο μεγαλυτερος αγωγος πετρελαιου στις ΗΠΑ για να βγαλουν κατι χακερς Μονερο και μπιτκοινς.Αρχιζει το γλεντι.Καποια στιγμη θα ξυπνησουν οι κυβερνησεις,δεν γινεται.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
- omg kai 3 lol
ναι τουιταρε παλι ο μλκας, θα καταντησει σα το ψευτη βοσκο,
προσπαθει να γλειψει τον Biden και να στηριξει το δολαριο που ειναι σε πληθωριστικη ελευθερη πτωση μηπως και του δωθει καμια πρασινη επιδοτησουλα
προσπαθει να γλειψει τον Biden και να στηριξει το δολαριο που ειναι σε πληθωριστικη ελευθερη πτωση μηπως και του δωθει καμια πρασινη επιδοτησουλα
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Omg τι χρώμα θα πάρεις Lambo ; Μην έχουμε το ίδιο χρώμα 
θεωρίες συνωμοσίας επειδή κάποιοι νόμιζαν ότι μόνο πάνω θα πηγαίνει το χρηματιστήριο
αγοράστε το ντιπ και μην κλαίγεστε
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Ποιος κλαίει ρε γατάκι , που εισασταν όταν από 18κ έπεσε στα 4κ ευρώ το μπιτκοιν προπερσιΛεγεών έγραψε: 17 Μάιος 2021, 09:36 θεωρίες συνωμοσίας επειδή κάποιοι νόμιζαν ότι μόνο πάνω θα πηγαίνει το χρηματιστήριο
Ούτε τότε πούλησα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τελικά, το πούστικο το χρήμα τα γαμάει πραγματικά όλα, ούτε απο ιδεολογίες καταλαβαίνει ούτε τίποτα. Βρέθηκα με ένα παλιό μου συμφοιτητή προχτές, και δεν πίστευα στα αυτιά μου. Ο τύπος φανατικός πρώην ΕΑΑΚίτης και νυν (ακομα) αναρχικός που μένει στα Εξαρχεια, ξέρει απο Μπακούνιν και Προυντόν καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο έχω συναντήσει, κατεβαινει μεχρι σημερα σε διαδηλώσεις, "πουστηδες μπάτσοι λάτσοι μάτσοι" κτλ, η κοπέλα του ίδια ακριβώς φάση +φεμινίστρια και με μια ροπή στον βιγκανισμό, και οταν βρεθηκαμε μετά απο καιρό πιάσαμε μια κουβέντα για κρυπτος και αισθανόμουν μαλάκας με τις ελάχιστες γνωσεις που ειχα, απεναντι και στους δύο. Ειναι και οι δυο χωμενοι βαθιά με πολυ χρήμα εδω και πανω απο χρονο μου ειπαν, τα παρακολουθουν ολα σαν τρελοί, ο τυπος μου ελεγε οτι ξενερωσε που επεσε ετσι το ηθήριουμ και περιμενει να ανεβει λιγο για να το πουλησει και να παρει κι αλλο άντα κτλ.
Και οι δυο τους σε κατι ψωροδουλειές των 3.60 μάλιστα. Τελικά, απο τον αναρχισμό στον αναρχοκαπιταλισμό, μισό τσιγάρο δρόμος.
Και οι δυο τους σε κατι ψωροδουλειές των 3.60 μάλιστα. Τελικά, απο τον αναρχισμό στον αναρχοκαπιταλισμό, μισό τσιγάρο δρόμος.
- omg kai 3 lol
οταν υπαρχει αιμα στους δρομους αγοραζουν το φοβο και ηδη οπως βλεπεις ολοι οι μεγαλοι τωρα βρισκουν ευκαιρια κι αγοραζουν στο dip, ολες οι ενδειξεις δειχνουν οτι το bull-run συνεχιζεται
τα κρυπτο κατα μια εννοια εχουν αναρχοαυτονομη λειτουργια αλλα δεν το καταλαβαινει ουτε ο λεγεωνης, οτι αφορα χρημα ειναι καπιταλισμος, ο σοσιαλισμος ειναι συναλλαγη χερι-χερι ή χερι με προσωπο οπως με τις ντοματες
τα κρυπτο κατα μια εννοια εχουν αναρχοαυτονομη λειτουργια αλλα δεν το καταλαβαινει ουτε ο λεγεωνης, οτι αφορα χρημα ειναι καπιταλισμος, ο σοσιαλισμος ειναι συναλλαγη χερι-χερι ή χερι με προσωπο οπως με τις ντοματες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 17 Μάιος 2021, 10:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Aπό αυτά που λες δεν φαίνεται να άλλαξαν .Απλώς τα όποια φραγκάκια βγάζουν αντί να τα έχουν σε κανά στρώμα τα έβαλαν σε κρύπτο (και είναι τυχεροί γιατί επένδυσαν στην ουσία τον χρόνο που πήραν όλα τα την ανηφόρα ) .ΑΥτό δεν τους κάνει να έχουν αλλάξειvantono έγραψε: 17 Μάιος 2021, 09:44 Τελικά, το πούστικο το χρήμα τα γαμάει πραγματικά όλα, ούτε απο ιδεολογίες καταλαβαίνει ούτε τίποτα. Βρέθηκα με ένα παλιό μου συμφοιτητή προχτές, και δεν πίστευα στα αυτιά μου. Ο τύπος φανατικός πρώην ΕΑΑΚίτης και νυν (ακομα) αναρχικός που μένει στα Εξαρχεια, ξέρει απο Μπακούνιν και Προυντόν καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο έχω συναντήσει, κατεβαινει μεχρι σημερα σε διαδηλώσεις, "πουστηδες μπάτσοι λάτσοι μάτσοι" κτλ, η κοπέλα του ίδια ακριβώς φάση +φεμινίστρια και με μια ροπή στον βιγκανισμό, και οταν βρεθηκαμε μετά απο καιρό πιάσαμε μια κουβέντα για κρυπτος και αισθανόμουν μαλάκας με τις ελάχιστες γνωσεις που ειχα, απεναντι και στους δύο. Ειναι και οι δυο χωμενοι βαθιά με πολυ χρήμα εδω και πανω απο χρονο μου ειπαν, τα παρακολουθουν ολα σαν τρελοί, ο τυπος μου ελεγε οτι ξενερωσε που επεσε ετσι το ηθήριουμ και περιμενει να ανεβει λιγο για να το πουλησει και να παρει κι αλλο άντα κτλ.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Το αυτό. Αγοράστε τα dips ρε mofozΛεγεών έγραψε: 17 Μάιος 2021, 09:36 θεωρίες συνωμοσίας επειδή κάποιοι νόμιζαν ότι μόνο πάνω θα πηγαίνει το χρηματιστήριο
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- omg kai 3 lol
Ρε συ, η πρώτη φορά που εγινε στην Αθήνα ανοιχτη συζήτηση για Bitcoin ήταν στο Nosotros από την ΑΚ.vantono έγραψε: 17 Μάιος 2021, 09:44 Τελικά, το πούστικο το χρήμα τα γαμάει πραγματικά όλα, ούτε απο ιδεολογίες καταλαβαίνει ούτε τίποτα. Βρέθηκα με ένα παλιό μου συμφοιτητή προχτές, και δεν πίστευα στα αυτιά μου. Ο τύπος φανατικός πρώην ΕΑΑΚίτης και νυν (ακομα) αναρχικός που μένει στα Εξαρχεια, ξέρει απο Μπακούνιν και Προυντόν καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο έχω συναντήσει, κατεβαινει μεχρι σημερα σε διαδηλώσεις, "πουστηδες μπάτσοι λάτσοι μάτσοι" κτλ, η κοπέλα του ίδια ακριβώς φάση +φεμινίστρια και με μια ροπή στον βιγκανισμό, και οταν βρεθηκαμε μετά απο καιρό πιάσαμε μια κουβέντα για κρυπτος και αισθανόμουν μαλάκας με τις ελάχιστες γνωσεις που ειχα, απεναντι και στους δύο. Ειναι και οι δυο χωμενοι βαθιά με πολυ χρήμα εδω και πανω απο χρονο μου ειπαν, τα παρακολουθουν ολα σαν τρελοί, ο τυπος μου ελεγε οτι ξενερωσε που επεσε ετσι το ηθήριουμ και περιμενει να ανεβει λιγο για να το πουλησει και να παρει κι αλλο άντα κτλ.
Μιλάμε για 7-8 χρόνια πριν.
Προφανώς κάποιοι αναρχικοί είναι στο κρυπτονομισμα πριν από όλους.

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Πως σας πετσοκοψαν έτσι οι Αναρχικοί Χασικληδες Άπλυτοι Των Εξαρχείων ;