!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #1
Υπενθυμίζω ότι ο MAS πρέπει να βαθμολογήσει ΠΡΙΝ τον τελευταίο παίκτη, εκτός αν ζητήσει παράταση οπότε τότε η προθεσμία των 7 ημερών θα ισχύει κανονικά και γι'αυτόν.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Πολύ ενδιαφέρον ως συναίσθημα (το νιώθω συχνά και ίσως και να το προκαλώ ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Misty_Blue
Ναι, συμφωνώ μαζί σου, στο χέρι μας είναι..Jimmy81 έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 18:03Πάντως είχε γίνει λίγη συζήτηση απ' ό,τι θυμάμαι για το κομμάτι του Yussef Dayes και των άλλων που είχες βάλει στον δεύτερο γύρο και είχε πάει σχετικά καλά στη βαθμολογία. Γενικά στο χέρι μας είναι να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω που μας έκανε εντύπωση. Αλλά και από τα σχόλια της εφαρμογής μπορεί να προκύψει μια αξιοσημείωτη παρατήρηση (π.χ. τι μας θύμισε ένα τραγούδι). Δεν χρειάζεται να πω κι εγώ ότι θα σε θέλαμε και σε κάποιο μελλοντικό παιχνίδι. Αλλά όπως το νιώθει κανείς.Misty_Blue έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 11:11Περίμενα το παιχνίδι πιο μουσικό, με παραπάνω συζητήσεις γύρω από τη μουσική, τις επιλογές μας, τα γούστα μας. Αυτό.![]()
Για παράδειγμα στον προηγούμενο γύρο ενθουσιάστηκα που η νύχτα έβαλε ένα πολύ αγαπημένο μου κομμάτι (Electrelane - I only always think) που δεν το λες και ευρέως γνωστό.
To scare myself with my own desert places.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Μπράβο, καλά κάνεις και το θυμίζεις για να κάνει ό,τι μπορεί και να προλάβει να ψηφίσει ο masteriddley ώστε να τον έχουμε μαζί μας στον επόμενο γύρο κανονικά.
- Misty_Blue
Εσύ παίζεις ήδη, δεν είσαι κερκίδαΑνδροπαραδίνομαι έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 16:58Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για την θέση, για να διπλασιασω τις πιθανότητες μου για την νίκηMisty_Blue έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 10:21Πολύ ευχαρίστως θα την έδινα.mojorisin έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 19:29
Τι λενε οι νεοι συμμετεχοντες μετα απο 4 γυρους; θα εδιναν την θεση τους τωρα που μπηκαν στο πνευμα του παιχνιδιου
σε καποιον αλλον;![]()
Όποιος ενδιαφέρεται από την κερκίδα, δική του η θέση μου. Τέταρτος γύρος, πέμπτη θέση καλά είναι νομίζω. Ας το δηλώσουν εδώ όσοι/όσες ενδιαφέρονται, μην ανοίγω νέο θέμα![]()
![]()
To scare myself with my own desert places.
Koπελιά κάνε μου μια τεράστια χάρη, το dark days εσύ το έβαλες;Misty_Blue έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 19:40Εσύ παίζεις ήδη, δεν είσαι κερκίδαΑνδροπαραδίνομαι έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 16:58Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για την θέση, για να διπλασιασω τις πιθανότητες μου για την νίκηMisty_Blue έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 10:21
Πολύ ευχαρίστως θα την έδινα.![]()
Όποιος ενδιαφέρεται από την κερκίδα, δική του η θέση μου. Τέταρτος γύρος, πέμπτη θέση καλά είναι νομίζω. Ας το δηλώσουν εδώ όσοι/όσες ενδιαφέρονται, μην ανοίγω νέο θέμα![]()
![]()
![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ποια είναι αυτά τα τραγούδια; Για πε...Bazoomba έγραψε: 24 Νοέμ 2024, 13:12 Καλός γύρος θα επιχειρήσω να αντιστοιχησω καθε τραγουδι με χρηστη για να δω ποσο κουβα θα παω.
Ενιωσα να με προσβαλλουν 3 τραγουδια και μια τρολοεπιλογη.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Παρατηρώ οι τρεις γυναικείες συμμετοχές του πχόρουμ, πρώτες-πρώτες δώσαμε τη βαθμολογία μας. 
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Sid Vicious
Ωραίος ποιοτικός γύρος, δυστυχώς πολλά θα αδικηθούν
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Αυτή τη φορά περισσότερο από τους 4 προηγούμενους γύρους, πιστεύω.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Sid Vicious
Ναι και κάνει πιο δύσκολη την βαθμολόγηση. Ανεβαίνει ποιοτικά το παιχνίδι.aLiCat έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 10:43Αυτή τη φορά περισσότερο από τους 4 προηγούμενους γύρους, πιστεύω.
Αναμφίβολα θετικό το δεύτερο.Sid Vicious έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 10:49Ναι και κάνει πιο δύσκολη την βαθμολόγηση. Ανεβαίνει ποιοτικά το παιχνίδι.aLiCat έγραψε: 25 Νοέμ 2024, 10:43Αυτή τη φορά περισσότερο από τους 4 προηγούμενους γύρους, πιστεύω.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Βρήκα τα 12 10 8 και τα τρία μηδενικά και τα άλλα είναι δύσκολα, θα παίξει και συναίσθημα στην βαθμολόγηση
- Sid Vicious
Εμένα με δυσκολεύουν τα 5 εώς 10
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές