!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τζαμί η Αγία Σοφία
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Re: Τζαμί η Αγία Σοφία
Από όλους εσάς που κόπτεστε για την Αγιά Σοφιά πόσοι θα ξυπνήσετε αύριο για να πάτε στη Θεία Λειτουργία?
Να βάλω ένα 5% ή παραείμαι επιεικής?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Καλά,ο καθένας πιστεύει ότι θέλει.Η πραγματικότητα είναι ότι η παγκόσμια διακυβέρνηση που έλεγε μια ψυχή για να γελάσουμε και λίγο είναι μακριά.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:10 Επίσης Πατ αυτό που βλέπω είναι ότι οι αριστεροί πιστεύουν ότι αυτό που υπάρχει στο προσκήνιο ως παγκοσμιοποίηση είναι προάγγελος του κομμουνισμού και όχι μιας παγκόσμιας χούντας με καπιταλιστικούς όρους.
Ο κόσμος θα συνεχίσει στο ορατό μέλλον να είναι χωρισμένος σε κρατη,μεγάλα και μικρά.
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Εγώ προσωπικά δεν κόπτομαι για την Αγιά Σοφιά αλλά για την πολιτική γραμμή που έχει επιλέξει ο Ερντογάν.lonelyrider έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:14 Από όλους εσάς που κόπτεστε για την Αγιά Σοφιά πόσοι θα ξυπνήσετε αύριο για να πάτε στη Θεία Λειτουργία?
Κοίτα, εγώ επειδή είμαι καλός χριστιανός, εξαιρώντας κάτι καθολικούς που δεν πιάνονται γιατί είναι αιρετικοί, η Αγία Σοφία το 2012 είναι και ο τελευταίος χριστιανικός ναός που έχω επισκεφθεί. Γκαραντί, είναι ο τελευταίος ορθόδοξος.lonelyrider έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:14 Από όλους εσάς που κόπτεστε για την Αγιά Σοφιά πόσοι θα ξυπνήσετε αύριο για να πάτε στη Θεία Λειτουργία?
σκέφτηκα ότι δεν έχει πιο ψηλά να πας μετά απο κει, όλοι οι άλλοι υστερούν μπροστά του, οπότε γιατί να το χαλάσω;
- lonelyrider
Ο Ερντογάν είναι ένας καθαρόαιμος εγκληματίας. Έχει πάρε δώσε με σκληροπυρηνικούς τζιχαντιστές που τους πληρώνει να πολεμάνε σε συρία ιράκ λιβύη κτλ. Την αγια Σοφιά περιμένατε εσείς να σεβαστεί?Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:16Εγώ προσωπικά δεν κόπτομαι για την Αγιά Σοφιά αλλά για την πολιτική γραμμή που έχει επιλέξει ο Ερντογάν.lonelyrider έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:14 Από όλους εσάς που κόπτεστε για την Αγιά Σοφιά πόσοι θα ξυπνήσετε αύριο για να πάτε στη Θεία Λειτουργία?
Ας όψονται οι ανίκανες νεοΕλ κυβερνήσεις των τελευταίων 40 ετών. Ούτε για πλάκα δε μας παίρνουν.
Πρέπει οπωσδήποτε να ενισχυθούν οι ΕΔ γιατί δε τα βλέπω καλά τα πράματα. Τα νησιά ειδικά ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ. Το ίδιο και η Κύπρος που αν γίνει ελληνοτουρκικό μπαμ την έκατσε τη βάρκα.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Όχι επειδή είναι εκκλησία, είναι το Νο1 Βυζαντινό Μνημείοlonelyrider έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:14 Από όλους εσάς που κόπτεστε για την Αγιά Σοφιά πόσοι θα ξυπνήσετε αύριο για να πάτε στη Θεία Λειτουργία?
Αλλιώς και η Ακρόπολη ναός ήταν, πάνε στην εκκλησία οι εκατομμύρια τουρίστες που την επισκέπτονται;
Πήγα την προηγούμενη Κυριακή και έφριξα, δεν τηρείται κανένα μέτρο απόστασης. Φυσικά απεχώρησα.lonelyrider έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:14 Από όλους εσάς που κόπτεστε για την Αγιά Σοφιά πόσοι θα ξυπνήσετε αύριο για να πάτε στη Θεία Λειτουργία?
- lonelyrider
Έχεις κάψει φλάντζα φίλος.Σενέκας έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:19Κοίτα, εγώ επειδή είμαι καλός χριστιανός, εξαιρώντας κάτι καθολικούς που δεν πιάνονται γιατί είναι αιρετικοί, η Αγία Σοφία το 2012 είναι και ο τελευταίος χριστιανικός ναός που έχω επισκεφθεί. Γκαραντί, είναι ο τελευταίος ορθόδοξος.lonelyrider έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:14 Από όλους εσάς που κόπτεστε για την Αγιά Σοφιά πόσοι θα ξυπνήσετε αύριο για να πάτε στη Θεία Λειτουργία?
σκέφτηκα ότι δεν έχει πιο ψηλά να πας μετά απο κει, όλοι οι άλλοι υστερούν μπροστά του, οπότε γιατί να το χαλάσω;![]()
Εμείς το Σάββατο τα τηρούμε όλα τα μέτραΣτύγιος έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:21Πήγα την προηγούμενη Κυριακή και έφριξα, δεν τηρείται κανένα μέτρο απόστασης. Φυσικά απεχώρησα.lonelyrider έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:14 Από όλους εσάς που κόπτεστε για την Αγιά Σοφιά πόσοι θα ξυπνήσετε αύριο για να πάτε στη Θεία Λειτουργία?
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Που κάποια στιγμή οι παγκοσμιοποιητές θα καταφέρουν να τα ελέγξουν, δεν νομίζω ότι είναι μακρυά αυτή η στιγμή.πατησιωτης έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:15Καλά,ο καθένας πιστεύει ότι θέλει.Η πραγματικότητα είναι ότι η παγκόσμια διακυβέρνηση που έλεγε μια ψυχή για να γελάσουμε και λίγο είναι μακριά.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:10 Επίσης Πατ αυτό που βλέπω είναι ότι οι αριστεροί πιστεύουν ότι αυτό που υπάρχει στο προσκήνιο ως παγκοσμιοποίηση είναι προάγγελος του κομμουνισμού και όχι μιας παγκόσμιας χούντας με καπιταλιστικούς όρους.
Ο κόσμος θα συνεχίσει στο ορατό μέλλον να είναι χωρισμένος σε κρατη,μεγάλα και μικρά.
Ο ΠΟΥ που είναι εργαλείο τους καθήλωσε όλη την γη, όλη μα όλη... κάποια πράγματα έχουν αρχίσει και δουλεύουν, η Κίνα τους τα χαλάει λίγο, θα την ανοίξουν, ήδη ο Έλον Μασκ περνάει δορυφόρους από πάνω της με φρι ίντερνετ... σιγά μην τον νοιάζει το ίντερνετ στην έρημο... με τον Πούτιν θα τα βρουν στην πίτα.
Σηκώνει μεγάλη συζήτηση το πράγμα.
εσυ μιλας στον αορατο φιλο σου κι αυτος εχει καψει φλαντζα...lonelyrider έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:22Έχεις κάψει φλάντζα φίλος.Σενέκας έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:19Κοίτα, εγώ επειδή είμαι καλός χριστιανός, εξαιρώντας κάτι καθολικούς που δεν πιάνονται γιατί είναι αιρετικοί, η Αγία Σοφία το 2012 είναι και ο τελευταίος χριστιανικός ναός που έχω επισκεφθεί. Γκαραντί, είναι ο τελευταίος ορθόδοξος.lonelyrider έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:14 Από όλους εσάς που κόπτεστε για την Αγιά Σοφιά πόσοι θα ξυπνήσετε αύριο για να πάτε στη Θεία Λειτουργία?
σκέφτηκα ότι δεν έχει πιο ψηλά να πας μετά απο κει, όλοι οι άλλοι υστερούν μπροστά του, οπότε γιατί να το χαλάσω;![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Δεν νομίζω να απλώσει τα χέρια σε Αγγλικά εδάφη, κομμάτι από την πίτα θέλει. Αυτό όσον αφορά την Κύπρο.lonelyrider έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:21Ο Ερντογάν είναι ένας καθαρόαιμος εγκληματίας. Έχει πάρε δώσε με σκληροπυρηνικούς τζιχαντιστές που τους πληρώνει να πολεμάνε σε συρία ιράκ λιβύη κτλ. Την αγια Σοφιά περιμένατε εσείς να σεβαστεί?Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:16Εγώ προσωπικά δεν κόπτομαι για την Αγιά Σοφιά αλλά για την πολιτική γραμμή που έχει επιλέξει ο Ερντογάν.lonelyrider έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:14 Από όλους εσάς που κόπτεστε για την Αγιά Σοφιά πόσοι θα ξυπνήσετε αύριο για να πάτε στη Θεία Λειτουργία?
Ας όψονται οι ανίκανες νεοΕλ κυβερνήσεις των τελευταίων 40 ετών. Ούτε για πλάκα δε μας παίρνουν.
Πρέπει οπωσδήποτε να ενισχυθούν οι ΕΔ γιατί δε τα βλέπω καλά τα πράματα. Τα νησιά ειδικά ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ. Το ίδιο και η Κύπρος που αν γίνει ελληνοτουρκικό μπαμ την έκατσε τη βάρκα.
- lonelyrider
independent_44 έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:21Όχι επειδή είναι εκκλησία, είναι το Νο1 Βυζαντινό Μνημείοlonelyrider έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:14 Από όλους εσάς που κόπτεστε για την Αγιά Σοφιά πόσοι θα ξυπνήσετε αύριο για να πάτε στη Θεία Λειτουργία?
Αλλιώς και η Ακρόπολη ναός ήταν, πάνε στην εκκλησία οι εκατομμύρια τουρίστες που την επισκέπτονται;
Ποστ για γέλια και για κλαματα.
Φίλε η αγιά Σοφιά είναι ο κορυφαίος ορθόδοξος ναός. Εκεί θρήνησαν λύπες και χάρηκαν χαρές δοξολογώντας την Παναγία Τριάδα τιτανοτεράστιοι αυτοκράτορες. Οπότε όποιος μη Χριστιανός ή χλιαρός χαζοχριστιανούλης κόπτεπται κινδυνεύει να χαρακτηριστεί υποκριτής ή αφελής το λιγότερο.
- lonelyrider
Αόρατος αλλά υπαρκτός. Κι αν δεν υπήρχε ( που δεν παίζει τέτοια πιθανότητα ever) δε θα υπήρχες ούτε συ να τρολάρεις σε ένα πχόρουμ σαββατιάτικα.Yochanan έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:23εσυ μιλας στον αορατο φιλο σου κι αυτος εχει καψει φλαντζα...lonelyrider έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:22Έχεις κάψει φλάντζα φίλος.Σενέκας έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:19
Κοίτα, εγώ επειδή είμαι καλός χριστιανός, εξαιρώντας κάτι καθολικούς που δεν πιάνονται γιατί είναι αιρετικοί, η Αγία Σοφία το 2012 είναι και ο τελευταίος χριστιανικός ναός που έχω επισκεφθεί. Γκαραντί, είναι ο τελευταίος ορθόδοξος.
Φίλε ως και θεολόγος, σου λέω ότι γράφεις μαλακίες και σου συνιστώ να τις κόψεις , όσο είναι νωρίς.lonelyrider έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:26independent_44 έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:21Όχι επειδή είναι εκκλησία, είναι το Νο1 Βυζαντινό Μνημείοlonelyrider έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:14 Από όλους εσάς που κόπτεστε για την Αγιά Σοφιά πόσοι θα ξυπνήσετε αύριο για να πάτε στη Θεία Λειτουργία?
Αλλιώς και η Ακρόπολη ναός ήταν, πάνε στην εκκλησία οι εκατομμύρια τουρίστες που την επισκέπτονται;![]()
Ποστ για γέλια και για κλαματα.
Φίλε η αγιά Σοφιά είναι ο κορυφαίος ορθόδοξος ναός. Εκεί θρήνησαν λύπες και χάρηκαν χαρές δοξολογώντας την Παναγία Τριάδα τιτανοτεράστιοι αυτοκράτορες. Οπότε όποιος μη Χριστιανός ή χλιαρός χαζοχριστιανούλης κόπτεπται κινδυνεύει να χαρακτηριστεί υποκριτής ή αφελής το λιγότερο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 261 Απαντήσεις
- 13197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 19 Απαντήσεις