!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θρύλε μου το μεγαλείο σου!
Re: Θρύλε μου το μεγαλείο σου!
Όσοι βαριούνται να το δουν ολόκληρο ας το πάνε στο 6:43.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Μπράβο στον Σαργκάνη.
Ο Κοσκωτάς ήταν ένας άσχετος με τον Ολυμπιακό, ένας περαστικός απατεώνας που χρησιμοποίησε την ομάδα και συντέλεσε σημαντικά στην πέτρινη δεκαετία της.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Σας ταίριαζε και τον λατρέψατε.Πρετεντέρης έγραψε: 08 Δεκ 2024, 11:32 Ο Κοσκωτάς ήταν ένας άσχετος με τον Ολυμπιακό, ένας περαστικός απατεώνας που χρησιμοποίησε την ομάδα και συντέλεσε σημαντικά στην πέτρινη δεκαετία της.
Δεν πρόλαβε να κατακτήσει ούτε έναν τίτλο. Κι όμως έγινε ένας από τους πιο αγαπητούς προέδρους του Ολυμπιακού παρά το γεγονός ότι λίγο ήθελε να τον διαλύσει. Ο λόγος που λατρεύτηκε; Κάθε μέρα και μια μεταγραφή. Ηταν ο άνθρωπος που έκλεψε τον Ντέταρι παρά το γεγονός ότι τον ήθελε η Γιουβέντους. Πήρε ότι καλύτερο υπήρχε στην Ελλάδα αλλά δεν πρόλαβε να φέρει στην Ελλάδα τους Φούτρε, Κλίνσμαν αλλά και να κλέψει τους Σαραβάκο και Αντωνίου. Ο «Τάμπι» μπήκε φυλακή.
https://www.gazzetta.gr/football/articl ... olympiakoy
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- Πρετεντέρης
Μόνο ο Ολυμπιακός σε όλη την Ευρώπη!
O Ολυμπιακός συνεχίζει με 9 στις 9 ομάδες του στα κύπελλα Ευρώπης σε όλα τα σπορ!
https://www.to10.gr/sport/3221659/mono- ... -evropi-2/
O Ολυμπιακός συνεχίζει με 9 στις 9 ομάδες του στα κύπελλα Ευρώπης σε όλα τα σπορ!
https://www.to10.gr/sport/3221659/mono- ... -evropi-2/
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Το καλύτερο που έκανε ήταν που γέμισε τον ΟΣΦΠ Πόντιους με αφανες και μετα γέμισε και η Αθήνα ψειρεςΖαποτέκος έγραψε: 08 Δεκ 2024, 15:51Σας ταίριαζε και τον λατρέψατε.Πρετεντέρης έγραψε: 08 Δεκ 2024, 11:32 Ο Κοσκωτάς ήταν ένας άσχετος με τον Ολυμπιακό, ένας περαστικός απατεώνας που χρησιμοποίησε την ομάδα και συντέλεσε σημαντικά στην πέτρινη δεκαετία της.![]()
Δεν πρόλαβε να κατακτήσει ούτε έναν τίτλο. Κι όμως έγινε ένας από τους πιο αγαπητούς προέδρους του Ολυμπιακού παρά το γεγονός ότι λίγο ήθελε να τον διαλύσει. Ο λόγος που λατρεύτηκε; Κάθε μέρα και μια μεταγραφή. Ηταν ο άνθρωπος που έκλεψε τον Ντέταρι παρά το γεγονός ότι τον ήθελε η Γιουβέντους. Πήρε ότι καλύτερο υπήρχε στην Ελλάδα αλλά δεν πρόλαβε να φέρει στην Ελλάδα τους Φούτρε, Κλίνσμαν αλλά και να κλέψει τους Σαραβάκο και Αντωνίου. Ο «Τάμπι» μπήκε φυλακή.
https://www.gazzetta.gr/football/articl ... olympiakoy
- Παλαιοελλαδίτης
Ντάξει μαλάκες, όταν φεύγει από τη ζωή ένας ποδοσφαιριστής του επιπέδου Σαργκάνη (και παράλληλα πολύ ευγενικός άνθρωπος όπως άκουσα από πολλούς) και το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να φέρνεις στην επικαιρότητα τις δηλώσεις του στον τελικό του 1988 (είτε στο συγκεκριμένο νήμα του πχορουμ είτε γενικά στο διαδίκτυο) για ''να την πεις στους γαύρους'', σημαίνει πως - σε ότι αφορά τα αθλητικά - έχεις βαρέσει μπιέλα.
Και εγώ κάνω - για αντίποινα - συχνά χαβαλέ στο Panathinaikos moments, αλλά όταν π.χ. πέθανε η Ρούξι, αποφάσισα να ματαιώσω οριστικά μια ανάρτηση που ετοίμαζα για τις δικαστικές της διαμάχες με τον - επίσης εκλιπόντα - Αλέξανδρο Νικολαΐδη.
Και εγώ κάνω - για αντίποινα - συχνά χαβαλέ στο Panathinaikos moments, αλλά όταν π.χ. πέθανε η Ρούξι, αποφάσισα να ματαιώσω οριστικά μια ανάρτηση που ετοίμαζα για τις δικαστικές της διαμάχες με τον - επίσης εκλιπόντα - Αλέξανδρο Νικολαΐδη.
Ό,τι να 'ναι. Το ένα έχει σχέση με τον αθλητισμό και το άλλο με οικογενειακές σχέσεις. Το δικό σου θα έθιγε την Ρούξι , το δικό μου σε καμιά περίπτωση δεν θίγει τον αείμνηστο.
Πες ότι φρύαξες γιατί δεν σου αρέσει να το θυμάσαι και άσε τα υπόλοιπα για μπιέλες.
Πες ότι φρύαξες γιατί δεν σου αρέσει να το θυμάσαι και άσε τα υπόλοιπα για μπιέλες.
- Παλαιοελλαδίτης
Ναι ρε, πέθανε ο Σαργκάνης και η πρώτη σου έγνοια ήταν να την πεις στους γαύρους, αλλά δεν έχεις πρόβλημα. Από την άλλη θα μου πεις - και με το δίκιο σου - πως δεν έχεις φτάσει τα ξεφτιλίκια άλλων βάζελων του πχορουμ, βλ. Έκτορας. Αλήθεια, ξέρει κανείς τι κάνει ο warzone; 
Spoiler
Υ.Γ. Πάντως πέρα από τις δικαστικές εξελίξεις και ανεξάρτητα από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, η υπόθεση Ρούξι-Νικολαΐδη ήταν πολύ απλή: δεν γίνεται να είχαν δίκιο και οι δύο.
Υ.Γ.2. Σε αντίθεση με το 90% των πχορουμιτων που ασχολούνται ενεργά στους τομείς της Πολιτικής και των Αθλητικών δεν θα έθιγα ποτέ καμία οικογένεια.
Υ.Γ.2. Σε αντίθεση με το 90% των πχορουμιτων που ασχολούνται ενεργά στους τομείς της Πολιτικής και των Αθλητικών δεν θα έθιγα ποτέ καμία οικογένεια.
Χρόνια πολλά Ευρωθρήνε.
- Πρετεντέρης
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Καλά τώρα. Μέσα σε τόσα εκατομμύρια Παναθηναϊκών θα υπάρχουν και καμιά 50ρια μειωμένου iq , δηλαδή στο επίπεδο της πλειοψηφίας των ολυμπιακών φιλάθλων.
Παλαιοελλαδίτης
Πολύ ευχάριστο.
Π.χ. είχα σημειώσει στην συζήτηση της wiki πως ο Παναθηναϊκός ήταν Πρωταθλητής Ελλάδος Σκάκι το 1965.
Τους έλεγα 1965. Αθλ.Ηχώ 27/5/1965 σελ.2, 2/5/1965 σελ.4
Ακόμη δεν τα έχουν περάσει.

- Πρετεντέρης
Ακόμα στο στάδιο της άρνησης εισαι;Ζαποτέκος έγραψε: 10 Δεκ 2024, 23:52Καλά τώρα. Μέσα σε τόσα εκατομμύρια Παναθηναϊκών θα υπάρχουν και καμιά 50ρια μειωμένου iq , δηλαδή στο επίπεδο της πλειοψηφίας των ολυμπιακών φιλάθλων.![]()
Παλαιοελλαδίτης
Πολύ ευχάριστο.![]()
![]()
Νέοι τίτλοι για την Πανάθα την αγνή και την ατρόμητη θα προστεθούν.
Π.χ. είχα σημειώσει στην συζήτηση της wiki πως ο Παναθηναϊκός ήταν Πρωταθλητής Ελλάδος Σκάκι το 1965.
Τους έλεγα 1965. Αθλ.Ηχώ 27/5/1965 σελ.2, 2/5/1965 σελ.4
Ακόμη δεν τα έχουν περάσει.![]()
![]()
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Τε έλεγα πολλά χρόνια πριν :

- Πρετεντέρης
Ζεις τον εφιάλτη σου, στηριζουμε!
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Πρετεντέρης έγραψε: 11 Δεκ 2024, 16:57Ζεις τον εφιάλτη σου, στηριζουμε!
Spoiler
Καλό !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 411 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 27 Απαντήσεις