Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Μάιος 2018, 22:47
Εν τω μεταξύ για ποιο λόγο το λέτε αυτό με την πολιτική ορθότητα; Επειδή ήταν χοντρή;
Το χοντρή ήταν το λιγότερο. Βασικά αδιάφορο, απλά συνδυάστηκε. Μιλάμε ότι κέρδισε ένα τραγούδι όπου :
1. ήταν απαίσιο
2. πάνω στην σκηνή όλοι κάνανε λες και υπέφεραν από κάποιο σύνδρομο
3. βγάζαν περίεργους ήχους ανά τακτά διαστήματα ειδικά όταν "τραγουδούσε" τα ακαταλαβίστικα
4. πέρναγε σάπια φεμινιστικά μηνύματα : I’m not your toy
You stupid boy
5. μας τα ζάλισαν με το ότι μιλούσε για την...διαφορετικότητα (wtf)
Τρώει δε, το κράξιμο του αιώνα στο ίντερνετ, αλλά ξέρω όλοι φασίστες είναι.
Το 1 το 2 και το 3 σημαίνει απλά ότι είναι γαμάτη τρασιά.
Το 4 δεν αξίζει καν απάντησης, η κοπέλα νιώθει ότι δεν είναι το παιχνίδι κάποιου και το λέει. Από πότε είναι "σάπιο" αυτό;
Το 5 δεν ξέρω τι σας ζάλισαν, αλλά είμαι σίγουρος ότι πιο πολυ ανακαλύπτατε τα "κρυφά μηνύματα" αλα Αριστος μόνοι σας παρά σας τα ζάλισαν.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Μάιος 2018, 23:04
Το 1 το 2 και το 3 σημαίνει απλά ότι είναι γαμάτη τρασιά.
Το 4 δεν αξίζει καν απάντησης, η κοπέλα νιώθει ότι δεν είναι το παιχνίδι κάποιου και το λέει. Από πότε είναι "σάπιο" αυτό;
Το 5 δεν ξέρω τι σας ζάλισαν, αλλά είμαι σίγουρος ότι πιο πολυ ανακαλύπτατε τα "κρυφά μηνύματα" αλα Αριστος μόνοι σας παρά σας τα ζάλισαν.
1,2,3 σημαίνει ότι λες χαζομάρες.
Το 4 σημαίνει ότι παριστάνεις τον χαζό.
Το 5 σημαίνει απλά ότι δεν παρακολουθείς τίποτα και απλά λες την αποψάρα σου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Γεννημένος στην Ουκρανία το 1973, ο Αντρέι Μιχαήλοβιτς στις αρχές του 1990 άρχισε να δημιουργεί τον χαρακτήρα της Βέρκα Σερντιούτσκα, μιας φανταχτερής μεσήλικης γυναίκας από αγροτική οικογένεια, που εργάζεται ως υπάλληλος στους σιδηρόδρομους
Γεννημένος στην Ουκρανία το 1973, ο Αντρέι Μιχαήλοβιτς στις αρχές του 1990 άρχισε να δημιουργεί τον χαρακτήρα της Βέρκα Σερντιούτσκα, μιας φανταχτερής μεσήλικης γυναίκας από αγροτική οικογένεια, που εργάζεται ως υπάλληλος στους σιδηρόδρομους
Το θέμα έιναι ότι ήταν υποδειγματική τρασιά που σημάδεψε το διαγωνισμό.
Otto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2018, 22:38
Αν θέλουμε να κερδίσουμε τη Eurovision του χρόνου πρέπει να παίξουμε με τους κανόνες τους. Δεν είναι πλέον διαγωνισμός τραγουδιού αλλά σαπίλας και πολιτικής ορθότητας.
Προτείνω :
Να στείλουμε μια μπάντα με ένα τραγούδι κατά τις κακοποιήσης των ζώων και υπέρ των vegan. Θα έχουμε όλη την πολιτική κορεκτίλα που χρειάζεται : ένας νάνος, μια τύπισσα BBW, έναν λαθρομετανάστη που θα πάρει υπηκοότητα δυο μέρες πριν το event καθώς και δυο ομοφυλόφιλα κριάρια τα οποία έχουν μακροχρόνια σχέση στο μαντρί.
Ο νάνος θα είναι ντυμένος κουνέλι και θα χορεύει φοβισμένα, η BBW θα είναι ντυμένη φάλαινα και θα χορεύει επίσης φοβισμένα, ο λαθρομετανάστης θα έχει ντυθεί κουνουπίδι και τα κριάρια απλά θα τρέχουν ανέμελα.
Στίχοι δεν μας νοιάζουν, απλά θα βγάζουν εναλλάξ πνιχτούς/τσιριχτούς ήχους. Για μουσική θα έχουμε βάλει στα κριάρια κουδουνάκια στα κέρατα. Στο τέλος, που το χορευτικό θα γίνει κοινό, ο λαθρομετανάτης κουνουπίδι θα σώζει τους άλλους δυο και όλοι μαζί αγκαλιασμένοι θα χορεύουν ενώ στην οθόνη πίσω θα δείχνει εικόνες με τα κριάρια να παντρεύονται έξω από να σφαγείο που καίγεται και ως ζευγάρι θα υιοθετούν τους άλλους τρεις. Στα σπέσιαλ εφέ, θα έχουμε λαχανικά να πετάγονται παντού αντι για φλόγες.
Και να μετα τα ντους πουα για την Ελλαδάρα μας.
Ίφιδα έγραψε: 13 Μάιος 2018, 00:00
του χρόνου να στείλουμε ένα γκέι, μια λεσβία, μια τράγκκουίν μια τρανσέξουαλ μια ασέξουαλ και τον πάγκαλο
η πολ.ορθ δεν εγκειται στο αν ήταν χοντρη ή όχι (η συγκεκριμενη ηταν απλα ασχημη, και χοντρή να μην ήταν, ενω υπαρχουν άπειρες χοντρούλες που ειναι πανέμορφες) αλλα δεν ειναι εδω το θεμα μας. Απλα ηταν ενα τραγουδι που το μονο που εκανε ηταν να κακαρίζει,ενω την ιδια στιγμη υπήρχε μια Εσθονια και Λιθουανία που ήταν εκατοντάδες λεβελ ανώτερα. Χιλιες φορες η χλιαρη μπαλαντούλα της κοντσιτα με το κλαρινογαμπρίστικο μουσι, παρα αυτη η χαζομαρα. Αλλα οκ, για γιουροβιζιον μιλαμε. Εγω δεν εκπλησσομαι βεβαια, απο την αρχη απ το λιγο που ειχα ασχοληθει,αυτο περιμενα.
του χρονου μονο τονι σφηνος που ειναι τρολαρχος και μια χαρα θα παμε
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
εγω δεν ψηφισα αλλα μια ψηφο στην τραγουδιαρα την εριχνα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
vantono έγραψε: 15 Μάιος 2018, 11:00
η πολ.ορθ δεν εγκειται στο αν ήταν χοντρη ή όχι (η συγκεκριμενη ηταν απλα ασχημη, και χοντρή να μην ήταν, ενω υπαρχουν άπειρες χοντρούλες που ειναι πανέμορφες) αλλα δεν ειναι εδω το θεμα μας. Απλα ηταν ενα τραγουδι που το μονο που εκανε ηταν να κακαρίζει,ενω την ιδια στιγμη υπήρχε μια Εσθονια και Λιθουανία που ήταν εκατοντάδες λεβελ ανώτερα. Χιλιες φορες η χλιαρη μπαλαντούλα της κοντσιτα με το κλαρινογαμπρίστικο μουσι, παρα αυτη η χαζομαρα. Αλλα οκ, για γιουροβιζιον μιλαμε. Εγω δεν εκπλησσομαι βεβαια, απο την αρχη απ το λιγο που ειχα ασχοληθει,αυτο περιμενα.
Τι λέβελ ρε συ, αυτά σε μια βδομάδα δε θα τα θυμάται ούτε ο συνθέτης τους.
Απομιμήσεις Ed Sheeran, απομιμήσεις Beyonce, ένα ορίτζιναλ τραγούδι υπήρχε και αυτό κέρδισε.
vantono έγραψε: 15 Μάιος 2018, 11:00
Τι λέβελ ρε συ, αυτά σε μια βδομάδα δε θα τα θυμάται ούτε ο συνθέτης τους.
Απομιμήσεις Ed Sheeran, απομιμήσεις Beyonce, ένα ορίτζιναλ τραγούδι υπήρχε και αυτό κέρδισε.
μια γιουροβιζιονικη τρασιά ήταν, με ενα χαρακτήρα αυτοσαρκασμού απο μια συμπαθητική τύπισσα. Εσθονια και Λιθουανια (ιδιως η πρωτη) ηταν μακράν καλύτερα.