Αυτά είναι. Πριν να το πάρει ξεκινάμε με υποχρέωση του αγοραστή να τηρήσει κάποια προβλεπόμενα όπως ελεύθεροι χώροι, πράσινο, συγκεκριμένη δόμηση και τα λοιπά, και έπειτα έρχεται ο capitalism ala greca όπου ο αγοραστής δε δίνει λόγο σε κανένα και το κάνει ό,τι θέλει...gassim έγραψε: 30 Μαρ 2023, 12:01Το ξέρεις ότι έχει πουληθεί και θα το κάνει ότι θέλει ο αγοραστής ε;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Μαρ 2023, 09:51 ρε κάντε το εκεί πάρκο και αφήστε τις αηδίες και τα γελοία δεξιά οράματα. εκτός αν φέρουμε τους Κινέζους, και εκτός από τα τραίνα που θα φτιάξουμε, και τους υδρογονάνθρακες που θα βγάλουμε αμέσως, θα γίνουμε το μακαο της Ευρώπης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Hellinikon Complex
-
Εμπεδοκλής
Re: Hellinikon Complex
Επειδή ακριβώς δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει, δεν μπορεί να κάνει σκέτο πάρκο. Πρέπει να κινηθεί βάση του σχεδίου. Το ότι θέλει πήγαινε για το πριν υπογράφει η σύμβαση παραχώρησης.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Μαρ 2023, 12:14Αυτά είναι. Πριν να το πάρει ξεκινάμε με υποχρέωση του αγοραστή να τηρήσει κάποια προβλεπόμενα όπως ελεύθεροι χώροι, πράσινο, συγκεκριμένη δόμηση και τα λοιπά, και έπειτα έρχεται ο capitalism ala greca όπου ο αγοραστής δε δίνει λόγο σε κανένα και το κάνει ό,τι θέλει...gassim έγραψε: 30 Μαρ 2023, 12:01Το ξέρεις ότι έχει πουληθεί και θα το κάνει ότι θέλει ο αγοραστής ε;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Μαρ 2023, 09:51 ρε κάντε το εκεί πάρκο και αφήστε τις αηδίες και τα γελοία δεξιά οράματα. εκτός αν φέρουμε τους Κινέζους, και εκτός από τα τραίνα που θα φτιάξουμε, και τους υδρογονάνθρακες που θα βγάλουμε αμέσως, θα γίνουμε το μακαο της Ευρώπης.![]()
-
Εμπεδοκλής
Βέβαια, το σχέδιο αγνοείται.gassim έγραψε: 30 Μαρ 2023, 12:36Επειδή ακριβώς δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει, δεν μπορεί να κάνει σκέτο πάρκο. Πρέπει να κινηθεί βάση του σχεδίου. Το ότι θέλει πήγαινε για το πριν υπογράφει η σύμβαση παραχώρησης.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Μαρ 2023, 12:14Αυτά είναι. Πριν να το πάρει ξεκινάμε με υποχρέωση του αγοραστή να τηρήσει κάποια προβλεπόμενα όπως ελεύθεροι χώροι, πράσινο, συγκεκριμένη δόμηση και τα λοιπά, και έπειτα έρχεται ο capitalism ala greca όπου ο αγοραστής δε δίνει λόγο σε κανένα και το κάνει ό,τι θέλει...gassim έγραψε: 30 Μαρ 2023, 12:01
Το ξέρεις ότι έχει πουληθεί και θα το κάνει ότι θέλει ο αγοραστής ε;![]()
Ή το αγνοείς εσύ.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Μαρ 2023, 12:41Βέβαια, το σχέδιο αγνοείται.gassim έγραψε: 30 Μαρ 2023, 12:36Επειδή ακριβώς δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει, δεν μπορεί να κάνει σκέτο πάρκο. Πρέπει να κινηθεί βάση του σχεδίου. Το ότι θέλει πήγαινε για το πριν υπογράφει η σύμβαση παραχώρησης.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Μαρ 2023, 12:14
Αυτά είναι. Πριν να το πάρει ξεκινάμε με υποχρέωση του αγοραστή να τηρήσει κάποια προβλεπόμενα όπως ελεύθεροι χώροι, πράσινο, συγκεκριμένη δόμηση και τα λοιπά, και έπειτα έρχεται ο capitalism ala greca όπου ο αγοραστής δε δίνει λόγο σε κανένα και το κάνει ό,τι θέλει...![]()
![]()
-
Εμπεδοκλής
Δε θα το έλεγα. Που είναι εκείνα τα βιντεάκια που έδειχναν σε cgi τι θα έχει γίνει ανά έτος;gassim έγραψε: 30 Μαρ 2023, 12:43Ή το αγνοείς εσύ.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Μαρ 2023, 12:41Βέβαια, το σχέδιο αγνοείται.gassim έγραψε: 30 Μαρ 2023, 12:36
Επειδή ακριβώς δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει, δεν μπορεί να κάνει σκέτο πάρκο. Πρέπει να κινηθεί βάση του σχεδίου. Το ότι θέλει πήγαινε για το πριν υπογράφει η σύμβαση παραχώρησης.![]()
Στην σελίδα της λάμδα.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Μαρ 2023, 12:46Δε θα το έλεγα. Που είναι εκείνα τα βιντεάκια που έδειχναν σε cgi τι θα έχει γίνει ανά έτος;![]()
Πάντως έχω φίλους που γυρίσαν από το Κατάρ και δουλεύουν στο Ελληνικό.
Εγώ από ΟλλανδίαΊακχος έγραψε: 30 Μαρ 2023, 13:19 Πάντως έχω φίλους που γυρίσαν από το Κατάρ και δουλεύουν στο Ελληνικό.
- Υδράργυρος
Που δουλεύουν στο Ελληνικό και δεν τους βλέπουμε; Μέχρι στιγμής μόνο οι γραφίστες και οι μακετίστες δουλεύουν στο ΕλληνικόΊακχος έγραψε: 30 Μαρ 2023, 13:19 Πάντως έχω φίλους που γυρίσαν από το Κατάρ και δουλεύουν στο Ελληνικό.
Δουλεύουν σε εργοτάξιο.Υδράργυρος έγραψε: 30 Μαρ 2023, 13:32Που δουλεύουν στο Ελληνικό και δεν τους βλέπουμε; Μέχρι στιγμής μόνο οι γραφίστες και οι μακετίστες δουλεύουν στο ΕλληνικόΊακχος έγραψε: 30 Μαρ 2023, 13:19 Πάντως έχω φίλους που γυρίσαν από το Κατάρ και δουλεύουν στο Ελληνικό.
Και εμένα μου είχαν πει να πάω, αλλά δεν έχω εμπειρία στην επίβλεψη, είμαι μελετητής
Όχι εγώ, εννοώ ότι εγώ έχω φίλο που γύρισε από Ολλανδία και δουλεύει στην λάμδα. Στο μάρκετινγκ.
-
Εμπεδοκλής
Επιβεβαίωση.Υδράργυρος έγραψε: 30 Μαρ 2023, 13:32Που δουλεύουν στο Ελληνικό και δεν τους βλέπουμε; Μέχρι στιγμής μόνο οι γραφίστες και οι μακετίστες δουλεύουν στο ΕλληνικόΊακχος έγραψε: 30 Μαρ 2023, 13:19 Πάντως έχω φίλους που γυρίσαν από το Κατάρ και δουλεύουν στο Ελληνικό.
Ναι τέτοιες επιβεβαιώσεις έχετε πολλές, κι εσύ και ο υδράργυρος.
- Υδράργυρος
Απο τα πρωτα μας ποστ σε αυτο τη νημα επιβεβαιωνομαστε συνεχεια. Αλλοι πανε κουβα