!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Keyser Soze έγραψε: 02 Μαρ 2022, 10:36 https://twitter.com/petrosoutsis/status ... HLovg&s=19

Ιδού το βίντεο :

Γεια σου ρε Σαββίδη !
Είδα το βίντεο,δεν νομίζω ότι πέφτει και πολύ έξω ο τύπος σε όσα ειπε
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Εικόνα
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

H Oυκρανια τις τελευταιες μερες δεχεται τρελη κυβερνοεπιθεση, μεχρι μειλ λαβαμε στην δουλεια.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Μιλλένιαλ έγραψε: 01 Μαρ 2022, 21:45
Οργισμένος έγραψε: 01 Μαρ 2022, 21:35
Beria έγραψε: 01 Μαρ 2022, 20:37 Εικόνα
Oντως το σκεφτηκα κι εγω.
Βεβαια παραδεχομαι πολωνους (φαγανε βεβαια πολλα αγγουρια στο παρελθον) γιατι ΗΔΗ εχουν προετοιμαστει
και εχουν κανει εξοπλισμους και δεν θα υποδεχτουν ξυπολητοι τυχον ρωσικη απελευθερωση.
ΕΙναι μακραν η πιο εξοπλισμενη χωρα απο τις ανατολικες.
Ο πολωνικός στρατός είναι σε τραγική κατάσταση, ίσως χειρότερη κι από τον καιρό πριν τον Β παγκόσμιο. Η τωρινή κυβέρνηση τον διέλυσε και προτίμησε να κάνει πολιτική επιδομάτων με μπόλικα σκάνδαλα ενδιάμεσα. Τώρα που βλέπουν τι κάνει ο Πούτιν ίσως πάνε τα μαζέψουν, αλλά αμφιβάλλω ότι θα προλάβουν/πετύχουν.
Να προλάβουν τι; Πιστεύεις ότι θα επιτεθούν οι Ρώσοι στην Πολωνία;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 02 Μαρ 2022, 10:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πετρος
Phorum.gr user: peter

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πετρος »

stavmanr έγραψε: 02 Μαρ 2022, 10:27 Μπράβο στον ημιπαράφρονα.
Σημαδεύουμε ο ένας τον κρόταφο του άλλου και κατά τα λοιπά περιμένουμε καλές εξελίξεις.
Και κάποιοι υπερασπίζονται την εισβολή...
Καλα... ενημερωστε πρωτα τον ανοικο παππουλη οτι αλλου ειναι η Ουκρανια και το ξανασυζηταμε.....

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis- ... depse-toys :a0452:
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

John Brown Gun Club έγραψε: 02 Μαρ 2022, 10:30 Δεν ξερω εαν εχει ξαναμπει, και δεν εχω χρονο τωρα, αλλα αυτο υποτιθεται οτι θα δημοσιευοταν την επαυριο της Ρωσσικης καταληψης της Ουκρανιας και διερρευσε. Το αφηνω εδω προς κρισην σας.

Το αρχειοποιημενο αυθεντικο που εχει κατεβει τωρα
https://web.archive.org/web/20220226051 ... 62336.html

Η μεταφραση.
https://mil.in.ua/en/news/brave-new-wor ... f-ukraine/

Δεν προλαβα να το διαβασω, αλλα απ οτι καταλαβα αποκαλυπτει τους ιμπεριαλιστικους σκοπους του Πουτιν.
Δεν είναι λάθος πολλά που γράφει αλλά υπάρχει ένα αδύνατο σημείο : τι θέλουν οι ίδιοι οι Ουκρανοί. :D Και στον αραβικό κόσμο εμφανίσθηκαν κατά καιρούς διάφοροι παναραβιστές από τον Νάσερ ως τον Σαντάμ αλλά απέτυχαν όλοι επειδή οι φυγόκεντρες δυνάμεις ήσαν μεγαλύτερες.
Το κείμενο είναι κλασικά εθνικιστικό και όχι τόσο ιμπεριαλιστικό,θα μπορούσε να το είχε γράψει και ο Ιωαννίδης που έκανε πραξικόπημα κατά του Μακαρίου για να πετύχει την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα όχι πια με αγώνα κατά των Άγγλων αλλά και κατά της βούλησης Ελληνοκυπρίων που ήθελαν ανεξάρτητο κράτος και κατέληξε όπως κατέληξε.
Η διαφορά του Πούτιν από Ιωαννίδηδες και Νάσερ είναι ότι δεν κινδυνεύει να ηττηθεί στρατιωτικά από ξένες δυνάμεις επειδή έχει πυρηνικά όπλα.Και η ένωση της Γερμανίας το 1870 από τον Βίσμαρκ έγινε με πόλεμο της Πρωσσίας και κατά άλλων γερμανικών κρατών και εν τέλει με πόλεμο κατά της Γαλλίας που δεν την ήθελε.Το ερώτημα λοιπόν είναι πόσο θα αντέξει ο ειδικός ουκρανικός εθνικισμός.Με το να τον ανάγουν συνέχεια οι Ρώσοι στο β΄παγκόσμιο πόλεμο,το ναζισμό και τον Μπαντέρα δεν βγαίνει άκρη.Τώρα δημιουργούνται πολύ πιο ευπρόσωποι ήρωες του ουκρανικού εθνικισμού ως πρότυπα για το μέλλον.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Ταξιδιωτική οδηγία της Μόσχας στους Ρώσους τουρίστες να μην επισκέπτονται την Ελλάδα - Λόγω κυρώσεων Μητσοτάκη

https://www.pronews.gr/travel/metafores ... es-poy-tis

.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

vagabondo έγραψε: 02 Μαρ 2022, 10:58 Εικόνα
Λογο ντροπη ρε σεις. Λιγο, για τα ματια του κοσμου.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Παλικάρια οι Σουηδοί

https://twitter.com/andersostlund/statu ... 5787dc%2F0
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρίστος έγραψε: 02 Μαρ 2022, 11:00 Ταξιδιωτική οδηγία της Μόσχας στους Ρώσους τουρίστες να μην επισκέπτονται την Ελλάδα - Λόγω κυρώσεων Μητσοτάκη

https://www.pronews.gr/travel/metafores ... es-poy-tis

.
Ναι, ο μόνος καημός των Ρώσων αυτήν την περίοδο είναι το που θα πάνε διακοπές, ενώ γίνεται το έλα να δεις στην οικονομία της χώρας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Μολις μπηκα στην σελιδα αυτη, μου βγηκε μυνημα 'ο IT provider σας δεν επιτρεπει να δειτε περιεχομενο απο την διευθυνση 'Yandex Russia' (ή κατι τετοιο, δεν το ειδα και ακριβως).

Και ποιος εισαι εσυ ρε μου**πανο που θα μου απαγορευσεις να δω οτι θελω;

Αυτα ειναι...εχουμε φτασει σε πολυ μεγαλο επιπεδο δικτατοριας.

Εδω θελει χοντρες μυνησεις...οταν μπηκα στον provider αυτον δεν ειχε στους ορους του οτι θα μου απαγορευσει να δω καποια σαιτ...
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Μαρ 2022, 11:04 Ναι, ο μόνος καημός των Ρώσων αυτήν την περίοδο είναι το που θα πάνε διακοπές, ενώ γίνεται το έλα να δεις στην οικονομία της χώρας.
:+1: :goodpost:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Και στην ευρωπαϊκή (και δική μας) οικονομία θα γίνει το έλα να δεις αλλά σε κάθε περίπτωση, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

The Age of Aquarius έγραψε: 01 Μαρ 2022, 22:04 Παρατηρώ πώς είστε μόνο λόγια.
Να απομονωθεί η Ρωσία, να αυξηθούν οι πολεμικοί προυπολογισμοί των ευρωπαϊκών κρατών, κυρώσεις, κτλπ κτλπ
Οτιδήποτε αρκεί ο πόλεμος να μην κάψει τον κώλο μας.

Με την Ουκρανία τι θα γίνει; Θα είναι η Ιφιγένεια; Αν ναι, θα πρόκειται για πολιτική και ηθική ανοησία.
Πιστεύω ότι τρολάρεις.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Μαρ 2022, 11:04
Αρίστος έγραψε: 02 Μαρ 2022, 11:00 Ταξιδιωτική οδηγία της Μόσχας στους Ρώσους τουρίστες να μην επισκέπτονται την Ελλάδα - Λόγω κυρώσεων Μητσοτάκη

(link ψεκασμένων πουτινοκίνητων)

.
Ναι, ο μόνος καημός των Ρώσων αυτήν την περίοδο είναι το που θα πάνε διακοπές, ενώ γίνεται το έλα να δεις στην οικονομία της χώρας.
Λες και θα έβρισκαν συνάλλαγμα για να έρθουν :lol:
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”