nyxtovios έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:11Άλλο λέω εγώ.Niki έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:07Κοίτα έχω ένα συνταξιούχο της Αμερικανικής Βάσης στην Σούδα η γυναίκα του είναι ανθυποπλοίαρχος εν ενεργεία ακόμα.nyxtovios έγραψε: 10 Οκτ 2024, 09:50
Τι να εργαστεί μωρε;
Γελάει ο κοσμος.
Στο εξωτερικό οι απόστρατοι πάνε μισθοφόροι, πιλότοι κτλ
Εδώ στα καναλια; Ξεφτίλα
Αυτός είναι δίπλα μου και πίνουμε καφέ.
Μου είπε ότι αυτός για 180 ημέρες δεν δικαιούται να εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα , πυροσβέστης έτσι όχι κάτι σοβαρό ,η γυναίκα του όταν θα βγει με σύνταξη με τον βαθμό που την υπολογίζει για δύο χρόνια δεν θα μπορεί να εργαστεί.
Έχουν περιορισμούς παράδειγμα σαν πλοίαρχος αυτή μπορεί να εργαστεί.
Με το δικό μου μυαλό καταλαβαίνω γιατί γίνεται.
Για να μην πούνε πράγματα που δεν πρέπει ένα.
Δύο το κάνουν για να μην υπάρχουν διαπλεκόμενα.
Δηλαδή ένας που είναι στην θέση του Φλώρου π.χ επηρεάζει για μια αγορά.
Π.χ ο Αντένα που μέτοχοι του έχουν και εταιρείες gatering αναλαμβάνουν την προμήθεια και βγάζουν κάποια χρήματα. (παράδειγμα λέω δεν ξέρω καν αν έχουν) η μια εταιρεία που προμηθεύει γενικά τον στρατό με κάτι.
Θα βγάλει από αυτήν την υπόθεση αυτός που είναι στην θέση του Φλώρου π.χ 500.000.
Πώς θα του τα δώσουν;
Τον προσλαμβάνουν μετά την συνταξιοδότηση με ένα μισθό 10.000 τον μήνα για κάποια χρόνια χωρίς καν να πηγαίνει και τον εξοφλούν και αυτός έχει νόμιμα λεφτά.
Αν όμως υπάρχουν περιορισμοί θα πρέπει να του τα δώσουν γιατί αυτός δεν θα ρισκάρει να περιμένει δέκα χρόνια να ξοφληθεί και έτσι τον πιάνουν με μαύρα λεφτά.
Περίπου αυτός είναι ο συλλογισμός.
Απλά φυλάγονται.
Ο Φράγκος σε κάποια φάση είχε πει είχα αρκετές προτάσεις αλλά λόγω της θέσης μου στις ένοπλες δυνάμεις τις έχω απορρίψει.
Τιμή του.
Τώρα ο άλλος για μένα είναι ξεφτίλας.
Τώρα πάνε για μπάνιο οι Αμερικανοί αν θέλετε κάτι μου λέτε όταν γυρίσουν να τους ρωτήσω.
Στην αρχή πίναμε καφέ αλλά άργησε πολύ να πάρει την δημοσίευση το φόρουμ.
Όμως θα τους έχω εδώ 3 μέρες ακόμα.
Ότι θέλετε πείτε μου να τους ρωτήσω σχετικά με αυτό.
Δεν πάει απλά να εργαστεί ο δικός μας. Πάει να αποδεχτεί βυσματικη θεση αργομισθιας. Ακόμα χειρότερο
Ξεφτίλα.