!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γενικό Επιτελείο Φόρουμ.γρ.

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: Γενικό Επιτελείο Φόρουμ.γρ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

marabou έγραψε: 05 Οκτ 2024, 21:45
nyxtovios έγραψε: 05 Οκτ 2024, 21:12
stergiosbik έγραψε: 05 Οκτ 2024, 21:03

Δεν ξέρω σε ποια χώρα ζεις φίλε αλλά ο ΑΝΤ1 είναι ιδιωτική εταιρεία.
Δεν ξέρω σε ποια χώρα προλαμβάνουν σε μεγάλους οργανισμούς τενεκεδες για διευθυντικά στελέχη, τα οποία τυχαίνει να ήταν και στελέχη κυβερνήσεων.
Πραγματικά δε σε κάνει να αναρωτιέσαι σε τι καραγκιοζηδες έχει ανατεθεί η άμυνα της χωρας και πως στο καλό συσχετίζονται τα προσόντα ενός φλώρου με αυτά που θέλει για διευθυντης σε κανάλι.
Ένα μεγάλο καρτέλ όλο το ψευδοκράτος
Που το στηρίζεις ότι είναι καραγκιόζηδες οι στρατιωτικοί; Εσύ που θα στήριζες την άμυνα της χώρας;
Γιατί δεν ειναι; Όταν από αρχήγοι καταδεχονται να τους διορίζουν σε κάποια αργομισθια στα μίντια τι ειναι; Αυτο θα πει ότι και πριν αργομισθια κάνανε.
Οι τυχαιοι χρήστες του φόρουμ φαίνεται πως είναι πιο καταρτισμενοι για τέτοια θέματα. Το λέγαμε και γελάγαμε παλιά, αλλά μάλλον ήταν έτσι.
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

nyxtovios έγραψε: 05 Οκτ 2024, 21:55
Δεν ξέρω σε ποια χώρα προλαμβάνουν σε μεγάλους οργανισμούς τενεκεδες για διευθυντικά στελέχη, τα οποία τυχαίνει να ήταν και στελέχη κυβερνήσεων.
Πραγματικά δε σε κάνει να αναρωτιέσαι σε τι καραγκιοζηδες έχει ανατεθεί η άμυνα της χωρας και πως στο καλό συσχετίζονται τα προσόντα ενός φλώρου με αυτά που θέλει για διευθυντης σε κανάλι.
Που το στηρίζεις ότι είναι καραγκιόζηδες οι στρατιωτικοί; Εσύ που θα στήριζες την άμυνα της χώρας;
Γιατί δεν ειναι; Όταν από αρχήγοι καταδεχονται να τους διορίζουν σε κάποια αργομισθια στα μίντια τι ειναι; Αυτο θα πει ότι και πριν αργομισθια κάνανε.
Οι τυχαιοι χρήστες του φόρουμ φαίνεται πως είναι πιο καταρτισμενοι για τέτοια θέματα. Το λέγαμε και γελάγαμε παλιά, αλλά μάλλον ήταν έτσι.
Επειδή ένας έκλεισε δουλειά με τον Αντένα;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Είναι κακο ένας άνθρωπος 60 ετών με εμπειρία διοίκησης και γνψσεις να θέλει να δουλέψει? Τι θες να κα εί ο πρώην αγεεθα? Τον σεκιούριτι?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Οι στρατιωτικοί κηφήνες όταν στα 45 βγαίνουνε στη σύνταξη επιτρέπεται να εργάζονται σε θέσεις στις οποίες θα μπορούσε να εργαστεί κάποιος άλλος που δεν παίρνει σύνταξη;
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Αλιόσα έγραψε: 05 Οκτ 2024, 22:09 Οι στρατιωτικοί κηφήνες όταν στα 45 βγαίνουνε στη σύνταξη επιτρέπεται να εργάζονται σε θέσεις στις οποίες θα μπορούσε να εργαστεί κάποιος άλλος που δεν παίρνει σύνταξη;
Ναι γιατί όχι? Ας τους κοψουν μέρος της συνταξης. Ο φλώρος δεν πήρε τη δουλειά κάποιου. Το κανάλι ήθελε πρώην αγεεθα για να έχει προσβάσεις στις γνωριμίες του. Αν δεν έπαιρναν το Φλώρου θα έπαιρναν π.χ. τον Φράγκο.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Lord Brum έγραψε: 05 Οκτ 2024, 22:07

Είναι κακο ένας άνθρωπος 60 ετών με εμπειρία διοίκησης και γνψσεις να θέλει να δουλέψει? Τι θες να κα εί ο πρώην αγεεθα? Τον σεκιούριτι?
Δεν είναι κακό είναι ξεφτίλα.
Επίσης τι γνώσεις μπορεί να έχει ένας κρατικοδιαιτος 70χρονος που να χρειαστεί ένα κανάλι; Γελάει ο κοσμος.
Στο εξωτερικό οι απόστρατοι πάνε μισθοφόροι, σε οπλοβιομηχανιες, σε αεροπορικές κτλ
Στην Ελλάδα στα καναλια :smt005:
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Αγις έγραψε: 05 Οκτ 2024, 21:19 παντως ιντιπεντενσ σε 2 τεμαχια σχεδιαζουν να αποκτησουν οι Ρουμανοι κ οχι τις μαλακιες σαπακια φριντομ που λυσσαξανε να μας φορτωσουν τα αμερικανακια κ λατρευει ο οργισμενος
:lol:

για διαβασε εδώ

https://www.kathimerini.gr/politics/563 ... on-ploion/
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Απεθαντες οι τρισκαταρατες
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Δεν τις γλυτωνουμε. Λειπουν 4 πλωρες

Μπορει οι Ουσαιοι να μην μας δινουν τωρα τα συγκεκριμένα 4 πλοια που ζηταει το ΠΝ
Αλλα σε 2-3 χρονια θα τα δινουν...
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Και δεν πλήρωσε ούτε τα ελικόπτερα που βύθισε ο κανάγιας...
Ούτε τις αποθήκες πυρομαχικών που τίναξε στον αέρα στην Αγχίαλο.!!

Εικόνα

Φλορος....
Όνομα και πράγμα
Spoiler
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Για πέντε χρόνια έπρεπε να απαγορεύεται ένας υψηλόβαθμος τέτοιας θέσης ,να εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα.
Βαρεθήκαμε να βλέπουμε στρατηγούς μετά την συνταξιοδότηση να πηγαίνουν να εργάζονται σε εταιρείες προμηθευτών του στρατού.
Γιατί άραγε ξοφλούνε χάρες; Η τον θέλουν να σπρώξει το θέμα τους;Η όταν ήτανε στρατηγοί φρόντιζαν για την συνταξιοδότηση τους.
Υψηλόβαθμος ήτανε δεν ήτανε κανένα συνταγματάρχης.
Αποφάσιζε για δις.
Σε κανάλι πηγαίνει γιατί; Του το χρωστούσαν ή του χρωστάνε χάρες από μεταθέσεις δικών τους ανθρώπων;Τον ξεπληρώνουν ή θα τους ξεπληρώσει με γνωριμίες για να σπρώξει το θέμα τους;
Ένας αξιοπρεπής Στρατιωτικός για να μην υπάρχουν όλα αυτά τα ερωτήματα τα πέντε χρόνια αν και στην χώρα μας δεν έχουμε νόμο για τους υψηλόβαθμους , έπρεπε από μόνος του να μην εργάζεται.
Τόσες συναντήσεις σε χώρες του ΝΑΤΟ είχε ξέρει δεν είναι ότι δεν ξέρει.
Αν αξίζει σαν στρατιωτικός μπορεί να κάνει διαλέξεις σε πανεπιστήμια όπως στην Αμερική να ασχοληθεί με την πολιτική ακόμα και σαν σύμβουλος σε στρατιωτικά θέματα ενός κόμματος αλλά μέχρι εκεί.
Μετά τα πέντε χρόνια που κάποιοι έχουν φύγει από τις παλιές γνωριμίες του , πράγματα που γνωρίζει έχουν αλλάξει ας εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα.
Μέσα στα 5 χρόνια ούτε την αυτοβιογραφία του αν δεν με ξεγελάει η μνήμη δεν επιτρέπετε να εκδώσει.

Σε άλλες χώρες τα έχουν λύσει πριν πολλά χρόνια.
Εμείς ακόμα μιλάμε για τα αυτονόητα.
Αναξιοπρεπής γιατί τα γνωρίζει όλα αυτά.
Φτού του.

Εμπιστοσύνη σου λέει μετά στις ένοπλες δυνάμεις.
Βρώμα και δυσωδία παντού.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Frappezitis έγραψε: 10 Οκτ 2024, 05:40 Και δεν πλήρωσε ούτε τα ελικόπτερα που βύθισε ο κανάγιας...
Ούτε τις αποθήκες πυρομαχικών που τίναξε στον αέρα στην Αγχίαλο.!!

[img]https://i.postimg.cc/QxRQG1nN/4624 ... .jpg[/img]

Φλορος....
Όνομα και πράγμα
Spoiler
Για ποιες μάχες κέρδισε τα παράσημα ο δικός μας;
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Niki έγραψε: 10 Οκτ 2024, 08:40 Για πέντε χρόνια έπρεπε να απαγορεύεται ένας υψηλόβαθμος τέτοιας θέσης ,να εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα.
Βαρεθήκαμε να βλέπουμε στρατηγούς μετά την συνταξιοδότηση να πηγαίνουν να εργάζονται σε εταιρείες προμηθευτών του στρατού.
Γιατί άραγε ξοφλούνε χάρες; Η τον θέλουν να σπρώξει το θέμα τους;Η όταν ήτανε στρατηγοί φρόντιζαν για την συνταξιοδότηση τους.
Αποφάσιζε για δις.
Σε κανάλι πηγαίνει γιατί; Του το χρωστούσαν ή του χρωστάνε χάρες από μεταθέσεις δικών τους ανθρώπων;Τον ξεπληρώνουν ή θα τους ξεπληρώσει με γνωριμίες για να σπρώξει το θέμα τους;
Ένας αξιοπρεπής Στρατιωτικός για να μην υπάρχουν όλα αυτά τα ερωτήματα τα πέντε χρόνια αν και στην χώρα μας δεν έχουμε νόμο για τους υψηλόβαθμους , έπρεπε από μόνος του να μην εργάζεται.
Αν αξίζει σαν στρατιωτικός μπορεί να κάνει διαλέξεις σε πανεπιστήμια όπως στην Αμερική να ασχοληθεί με την πολιτική ακόμα και σαν σύμβουλος σε στρατιωτικά θέματα ενός κόμματος αλλά μέχρι εκεί.
Μετά τα πέντε χρόνια που κάποιοι έχουν φύγει από τις παλιές γνωριμίες του , πράγματα που γνωρίζει έχουν αλλάξει ας εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα.
Μέσα στα 5 χρόνια ούτε την αυτοβιογραφία του αν δεν με ξεγελάει η μνήμη δεν επιτρέπετε να εκδώσει.

Φτού του.

Τι να εργαστεί μωρε;
Γελάει ο κοσμος.
Στο εξωτερικό οι απόστρατοι πάνε μισθοφόροι, στη βιομηχανια, πιλότοι κτλ
Εδώ στα καναλια; Ξεφτίλα
Για αγραμματους τενεκεδες μιλάμε.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

nyxtovios έγραψε: 10 Οκτ 2024, 09:50
Niki έγραψε: 10 Οκτ 2024, 08:40 Για πέντε χρόνια έπρεπε να απαγορεύεται ένας υψηλόβαθμος τέτοιας θέσης ,να εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα.
Αποφάσιζε για δις.

Φτού του.

Τι να εργαστεί μωρε;
Γελάει ο κοσμος.
Στο εξωτερικό οι απόστρατοι πάνε μισθοφόροι, πιλότοι κτλ
Εδώ στα καναλια; Ξεφτίλα
Κοίτα έχω ένα συνταξιούχο της Αμερικανικής Βάσης στην Σούδα η γυναίκα του είναι ανθυποπλοίαρχος εν ενεργεία ακόμα.
Αυτός είναι δίπλα μου και πίνουμε καφέ.
Μου είπε ότι αυτός για 180 ημέρες δεν δικαιούται να εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα , πυροσβέστης έτσι όχι κάτι σοβαρό ,η γυναίκα του όταν θα βγει με σύνταξη με τον βαθμό που την υπολογίζει για δύο χρόνια δεν θα μπορεί να εργαστεί.
Έχουν περιορισμούς παράδειγμα σαν πλοίαρχος αυτή μπορεί να εργαστεί.
Με το δικό μου μυαλό καταλαβαίνω γιατί γίνεται.
Για να μην πούνε πράγματα που δεν πρέπει ένα.
Δύο το κάνουν για να μην υπάρχουν διαπλεκόμενα.
Δηλαδή ένας που είναι στην θέση του Φλώρου π.χ επηρεάζει για μια αγορά.
Π.χ ο Αντένα που μέτοχοι του έχουν και εταιρείες gatering αναλαμβάνουν την προμήθεια και βγάζουν κάποια χρήματα. (παράδειγμα λέω δεν ξέρω καν αν έχουν) η μια εταιρεία που προμηθεύει γενικά τον στρατό με κάτι.
Θα βγάλει από αυτήν την υπόθεση αυτός που είναι στην θέση του Φλώρου π.χ 500.000.
Πώς θα του τα δώσουν;
Τον προσλαμβάνουν μετά την συνταξιοδότηση με ένα μισθό 10.000 τον μήνα για κάποια χρόνια χωρίς καν να πηγαίνει και τον εξοφλούν και αυτός έχει νόμιμα λεφτά.
Αν όμως υπάρχουν περιορισμοί θα πρέπει να του τα δώσουν γιατί αυτός δεν θα ρισκάρει να περιμένει δέκα χρόνια να ξοφληθεί και έτσι τον πιάνουν με μαύρα λεφτά.

Περίπου αυτός είναι ο συλλογισμός.

Απλά φυλάγονται.
Ο Φράγκος σε κάποια φάση είχε πει είχα αρκετές προτάσεις αλλά λόγω της θέσης μου στις ένοπλες δυνάμεις τις έχω απορρίψει.

Τιμή του.
Τώρα ο άλλος για μένα είναι ξεφτίλας.

Τώρα πάνε για μπάνιο οι Αμερικανοί αν θέλετε κάτι μου λέτε όταν γυρίσουν να τους ρωτήσω.
Στην αρχή πίναμε καφέ αλλά άργησε πολύ να πάρει την δημοσίευση το φόρουμ.
Όμως θα τους έχω εδώ 3 μέρες ακόμα.
Ότι θέλετε πείτε μου να τους ρωτήσω σχετικά με αυτό.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Niki έγραψε: 10 Οκτ 2024, 10:07
nyxtovios έγραψε: 10 Οκτ 2024, 09:50
Αποφάσιζε για δις.

Φτού του.

Τι να εργαστεί μωρε;
Γελάει ο κοσμος.
Στο εξωτερικό οι απόστρατοι πάνε μισθοφόροι, πιλότοι κτλ
Εδώ στα καναλια; Ξεφτίλα
Κοίτα έχω ένα συνταξιούχο της Αμερικανικής Βάσης στην Σούδα η γυναίκα του είναι ανθυποπλοίαρχος εν ενεργεία ακόμα.
Αυτός είναι δίπλα μου και πίνουμε καφέ.
Μου είπε ότι αυτός για 180 ημέρες δεν δικαιούται να εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα , πυροσβέστης έτσι όχι κάτι σοβαρό ,η γυναίκα του όταν θα βγει με σύνταξη με τον βαθμό που την υπολογίζει για δύο χρόνια δεν θα μπορεί να εργαστεί.
Έχουν περιορισμούς παράδειγμα σαν πλοίαρχος αυτή μπορεί να εργαστεί.
Με το δικό μου μυαλό καταλαβαίνω γιατί γίνεται.
Για να μην πούνε πράγματα που δεν πρέπει ένα.
Δύο το κάνουν για να μην υπάρχουν διαπλεκόμενα.
Δηλαδή ένας που είναι στην θέση του Φλώρου π.χ επηρεάζει για μια αγορά.
Π.χ ο Αντένα που μέτοχοι του έχουν και εταιρείες gatering αναλαμβάνουν την προμήθεια και βγάζουν κάποια χρήματα. (παράδειγμα λέω δεν ξέρω καν αν έχουν) η μια εταιρεία που προμηθεύει γενικά τον στρατό με κάτι.
Θα βγάλει από αυτήν την υπόθεση αυτός που είναι στην θέση του Φλώρου π.χ 500.000.
Πώς θα του τα δώσουν;
Τον προσλαμβάνουν μετά την συνταξιοδότηση με ένα μισθό 10.000 τον μήνα για κάποια χρόνια χωρίς καν να πηγαίνει και τον εξοφλούν και αυτός έχει νόμιμα λεφτά.
Αν όμως υπάρχουν περιορισμοί θα πρέπει να του τα δώσουν γιατί αυτός δεν θα ρισκάρει να περιμένει δέκα χρόνια να ξοφληθεί και έτσι τον πιάνουν με μαύρα λεφτά.

Περίπου αυτός είναι ο συλλογισμός.

Απλά φυλάγονται.
Ο Φράγκος σε κάποια φάση είχε πει είχα αρκετές προτάσεις αλλά λόγω της θέσης μου στις ένοπλες δυνάμεις τις έχω απορρίψει.

Τιμή του.
Τώρα ο άλλος για μένα είναι ξεφτίλας.

Τώρα πάνε για μπάνιο οι Αμερικανοί αν θέλετε κάτι μου λέτε όταν γυρίσουν να τους ρωτήσω.
Στην αρχή πίναμε καφέ αλλά άργησε πολύ να πάρει την δημοσίευση το φόρουμ.
Όμως θα τους έχω εδώ 3 μέρες ακόμα.
Ότι θέλετε πείτε μου να τους ρωτήσω σχετικά με αυτό.
Άλλο λέω εγώ.
Δεν πάει απλά να εργαστεί ο δικός μας. Πάει να αποδεχτεί βυσματικη θεση αργομισθιας. Ακόμα χειρότερο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”