!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
80 σελιδες λεμε . φοραμ ατ φαινεστ .
δεν εισαι πολυ δικαιος ομως, δεν ειναι δυο ομαδες που η μια λεει μια μερα μετα 18 ολα οκ, η ναιδα τα λεει αυτα που ειναι απολυτη, αλλα ναι εχει ενδιαφέρον.hellegennes έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 22:54 Αλλά ναι, το νήμα είναι τρομακτικό. Βρίσκω εξόχως τρομακτικό που βλέπει κάποιος πρόβλημα σε σχέση 20χρονης με 15χρονο αλλά σε σχέση 60χρονου με 18χρονη όλα φυσιολογικά γιατί έχουμε περάσει το ράντομ μεταφυσικό όριο των 18.
παντως οκ, το 15 ειναι λιγα νομιζω και εγω, φαντάζομαι το εκαναν για πρακτικους λογους, αλλα με παραξενεύεις που λες 15 και 18 ειναι το ιδιο, δεν εχει τελειωσει η εφηβεια στα 15 νομιζω ακομα, μεγάλη διαφορά, απο τις μεγαλυτερες που μπορεις να βρεις σε 3 χρονια ζωής νομιζω.
- hellegennes
Nope. Και ο Beria αυτό ακριβώς είπε.enaon έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 00:30δεν εισαι πολυ δικαιος ομως, δεν ειναι δυο ομαδες που η μια λεει μια μερα μετα 18 ολα οκ, η ναιδα τα λεει αυτα που ειναι απολυτη, αλλα ναι εχει ενδιαφέρον.hellegennes έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 22:54 Αλλά ναι, το νήμα είναι τρομακτικό. Βρίσκω εξόχως τρομακτικό που βλέπει κάποιος πρόβλημα σε σχέση 20χρονης με 15χρονο αλλά σε σχέση 60χρονου με 18χρονη όλα φυσιολογικά γιατί έχουμε περάσει το ράντομ μεταφυσικό όριο των 18.
Έχει τελειώσει η σεξουαλική ωρίμανση στα 15. Η εφηβεία θεωρείται μεταξύ 8-13 και 9-14 σε θηλυκά και αρσενικά αντίστοιχα. Αυτό που λες λέγεται μετεφηβεία και φυσικά δεν τελειώνει στα 18 επειδή αποφασίσαμε αυτό το ράντομ όριο ως την ηλικία από την οποία έχεις την νομική ευθύνη των πράξεών σου. Η μετεφηβεία στους άντρες ειδικά κρατάει χοντρικά μια δεκαετία. Η δε ανάπτυξη του εγκεφάλου μπορεί να συνεχίζεται και στα δύο φύλα μέχρι τα 30+, αλλά τυπικά τουλάχιστον μέχρι τα 25.enaon έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 00:30 παντως οκ, το 15 ειναι λιγα νομιζω και εγω, φαντάζομαι το εκαναν για πρακτικους λογους, αλλα με παραξενεύεις που λες 15 και 18 ειναι το ιδιο, δεν εχει τελειωσει η εφηβεια στα 15 νομιζω ακομα, μεγάλη διαφορά, απο τις μεγαλυτερες που μπορεις να βρεις σε 3 χρονια ζωής νομιζω.
Στις γυναίκες δεν θα δεις διαφορές μεταξύ 15-18, ακόμη κι αν έχουν ακμή (η οποία συνεχίζεται χαλαρά στην δεκαετία των 20). Στους άντρες θα δεις διαφορές μεταξύ 15-18, αλλά εξίσου θα βρεις μεταξύ 18-23 και 23-27. Ειδικά το πρόσωπο μπορεί να καθυστερήσει σημαντικά να πάρει την τελική αντρική μορφή του, οι περισσότεροι άντρες έχουν νεοτενικά χαρακτηριστικά (αυτό που λέμε babyface) μέχρι τουλάχιστον τα 25.
Btw, αυτή είναι η Βίκυ Καγιά στα 15 της:
Εδώ στα 17 της:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ε οκ το ειπε και ο μπερια, παντως νομιζω ειναι απλοποιηση αυτο με τις δυο ομαδες, τεσπα.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 01:11 Nope. Και ο Beria αυτό ακριβώς είπε.
Η εφηβεία θεωρείται μεταξύ 8-13 και 9-14 σε θηλυκά και αρσενικά αντίστοιχα. Αυτό που λες λέγεται μετεφηβεία και φυσικά δεν τελειώνει στα 18 επειδή αποφασίσαμε αυτό το ράντομ όριο ως την ηλικία από την οποία έχεις την νομική ευθύνη των πράξεών σου.
με εβαλες και κοιταξα να δω μηπως αλλαξαν οι ανθρωποι, θυμαμαι διαφορες σοβαρες απο τα 15 στα 18 και το το wiki λεει καπου 15-17 τελειωνει, αλλα οκ σιγα, παλι είμαστε απολυτοι απλά για άλλο απολυτο νούμερο για όλους.
δεν μπορω να πιστεψω οτι μου εβαλες την καγια σαν επιχείρημα, δεν εχω δει ανθρωπους λες να μεγαλώνουν; Αμαν ρε χελη, ζοριζομαι να μην θεωρήσω οτι απλα ηθελες να την ξανα δεις στα 15 της με την ευκαιρία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 06 Ιούλ 2024, 01:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Ε, αν κοιτάς wikipedia σε κάποιον λάκκο θα πέσεις. 15-17 αρχίζει και μειώνεται η έκκριση ορμονών, αλλά δεν συνοδεύεται από κάποια φυσική αλλαγή (στις γυναίκες τουλάχιστον, γιατί στους άντρες είπαμε οι αλλαγές συνεχίζουν τουλάχιστον μια δεκαετία).enaon έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 01:23ε οκ το ειπε και ο μπερια, παντως νομιζω ειναι απλοποιηση αυτο με τις δυο ομαδες, τεσπα.hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 01:11 Nope. Και ο Beria αυτό ακριβώς είπε.
Η εφηβεία θεωρείται μεταξύ 8-13 και 9-14 σε θηλυκά και αρσενικά αντίστοιχα. Αυτό που λες λέγεται μετεφηβεία και φυσικά δεν τελειώνει στα 18 επειδή αποφασίσαμε αυτό το ράντομ όριο ως την ηλικία από την οποία έχεις την νομική ευθύνη των πράξεών σου.
με εβαλες και κοιταξα να δω μηπως αλλαξαν οι ανθρωποι, θυμαμαι διαφορες σοβαρες απο τα 15 στα 18 και το το wiki λεει καπου 15-17 τελειωνει, αλλα οκ σιγα, παλι είμαστε απολυτοι απλά για άλλο απολυτο νούμερο για όλους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
δεν εχει σημασια τι λεει τοσο, αν δεν αλλαξε το ανθρωπινο ειδος πολυ, η εφηβεια θυμαμαι οτι κρατουσε μεχρι τα 17 περιπου στους πολλους, τα εχω ζησει.
παντως δεν το λεω σεξουαλικως, την περιοδο της επαναστασης εννοω.
παντως δεν το λεω σεξουαλικως, την περιοδο της επαναστασης εννοω.
- hellegennes
Κι εγώ και τα θυμάμαι αλλιώς. Μπορεί να το θυμάσαι έτσι λόγω conditioning bias. επειδή έχουμε ορίσει ένα ράντομ όριο στα 18 για την ενηλικίωση, τείνουμε να θεωρούμε ότι από τα 18 και μετά το άτομο είναι ενήλικο, ότι όντως συμβαίνει κάποια φυσική αλλαγή. Είναι πανίσχυρη έλξη αυθυποβολής και η αυθυποβολή επηρεάζει πρωτίστως την μνήμη.enaon έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 01:27 δεν εχει σημασια τι λεει τοσο, αν δεν αλλαξε το ανθρωπινο ειδος πολυ, η εφηβεια θυμαμαι οτι κρατουσε μεχρι τα 17 περιπου στους πολλους, τα εχω ζησει.
Δεν θυμάμαι δε ούτε μία συμμαθήτριά μου που να τα είχε με ανήλικο, ποτέ. Τυχαίο βέβαια, γιατί φυσικά και κάνουν σχέσεις με συνομήλικούς τους οι 14-15-16-17χρονες, αλλά κυρίως κάνουν σχέσεις με ενήλικους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
καλα τα λες, μπορει να το κανεις εσυ όμως, πως θα μάθουμε ποιος εχει απολυτο δικιο να ξερουμε το σωστό;hellegennes έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 01:34 Κι εγώ και τα θυμάμαι αλλιώς. Μπορεί να το θυμάσαι έτσι λόγω conditioning bias
Είναι πανίσχυρη έλξη αυθυποβολής και η αυθυποβολή επηρεάζει πρωτίστως την μνήμη.
Δεν θυμάμαι δε ούτε μία συμμαθήτριά μου που να τα είχε με ανήλικο, ποτέ.
θυμαμαι μερικες να εχουν σχέση με μικρότερο ανήλικο, τους αρεσαν 3-4 χρονια πιο μικροι. Σε πειράζω.
Η πρώτη μου φορά ήταν όταν ήμουν 17 και αυτή ήταν 18. Ενήλικη με ανήλικο. Ε την ανώμαλη!
- hellegennes
Εγώ πάντα με ενήλικες είχα σχέσεις, δεν έχω κάνει ποτέ σχέση με ανήλικη στην ζωή μου. Οι πρώτες μου ήταν όλες παιδόφιλες σύμφωνα με αυτό το νήμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ακουγες απο τότε πανταζη;
Εγώ έχω πάει με δεκαεξάχρονη όταν ήμουν 29. Από όσο γνωρίζω ζει μια χαρά σήμερα με δική της δουλειά και βγάζει καλά λεφτά. Έχει και μια χαρά οικογένεια. Προφανώς σπάνια περίπτωση γιατί κανονικά θα έπρεπε να πάθει ψυχική βλάβη και να έχει ζωή κατεστραμμένη.
γιατι δεν υπήρχε walkwoman τότε; Τι walkman είχατε; Ακούγατε πανταζή;
θα το ξενερωσεις το νημα !! παρε μια θεση ή ειναι παιδοφιλια ή δεν ειναιenaon έγραψε: 06 Ιούλ 2024, 02:35 γιατι δεν υπήρχε walkwoman τότε; Τι walkman είχατε; Ακούγατε πανταζή;
επόμενο θέμα οι αυθαίρετες κατηγορίες στο μποξ που όπως γίνεται πάντα κάποιοι τρόμπες που μόνιμα στηρίζουν μαλακίες σαν να απειλείται η ύπαρξη τους θα χτυπιούνται για το δικαίωμα των γομαριών της βαρέων βαρών να παίζουν στην κατηγορία φτερού αναπολώντας παλιούς τσαμπουκάδες και βάζοντας φωτο με 50κιλα μινι κτήνη και 100κιλους κεφτέδες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 141 Απαντήσεις
- 3400 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
-
- 1 Απαντήσεις