Το βρήκες! Ολοι φοβόντουσαν τον πορτοκαλί γιατί είχε βροντερή φωνή. Ο Αρίστος μπορεί να έλεγε ότι τον φοβόντουσαν επειδή ήξερε το διεθνές δίκαιο.Scouser έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 13:36Πραγματι φοβόταν, όπως και οι υπόλοιποι, για αυτό επί Τραμπ δεν κουνήθηκε φύλλο. Επί του ανοικου συνομηλίκου σου έγιναν όλα και συνεχίζουν να γίνονται και στο Αφγανιστάν και στην Ουκρανία και στη Μέση Ανατολή. Α, και δείξε μας πότε απείλησε ο Τραμπ να φύγει από το ΝΑΤΟ (εξέλιξη ευνοικη για την Ελλάδα, αφού μόνο έτσι θα προχωρήσει η αμυντική ενοποίηση της ΕΕ) , θέλω να δω κάτι.Leporello έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 12:53Ναι, φοβόταν ο Πούτιν. Επί Τραμπ γινόταν η προετοιμασία του Πούτιν, με εγκάθετους φασίστες στο Λουχάνσκ και Ντονμπάς. Ο ακριβής χρόνος τής εισβολής καθορίσθηκε από την διαμόρφωση τής τιμής του πετρελαίου σε υψηλά επίπεδα, ώστε ο Πούτιν να μπορεί να χρηματοδοτεί τον πόλεμο.Lugozzi έγραψε: 11 Ιούλ 2024, 11:58 ρε κουφάλες πασόκοι
ακόμα μιλάτε?
η Ιστορία έγραψε:
επί Τραμπ δεν κουνιόταν φύλλο
Εδώ υποκρύπτεται το αφήγημα των πουτινοτσολιάδων, ότι η εισβολή στην Ουκρανία έγινε επειδή ο Πούτιν δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, τον υποχρέωνε ο Μπάϊντεν. Αρα, ο Τραμπ δεν θα τον "υποχρέωνε" και άρα θα είχαμε world peace και strawberry fields forever. Οι εγκάθετοι φασίστες στο Λουχάνσκ και Ντονμπάς δεν υπήρξαν ποτέ.
Α, και είμαι 12 χρόνια νεώτερος από τον Τραμπ, δεν ξέρω τι εννοείς.