!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eurovision 2024
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Eurovision 2024
ντυμενοι σαν σε στρατόπεδο συγκεντρωσης εχουν και αυτοι τα ψυχολογικα τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 09 Μάιος 2024, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αρκετά καλή φωνή το Ισραήλ
Στο τοπ 4 από τα σημερινάmicmic έγραψε: 09 Μάιος 2024, 23:25 Νομίζω η Ιταλία κορυφαία μέχρι τώρα. Σε όλους τους τομείς, τραγούδι, τραγουδίστρια, σκηνική παρουσία. Και αν δεν κάνω λάθος από τα ελάχιστα τραγούδια που δεν ήταν τέσσερα τέταρτα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ηταν το καλύτερο σε ερμηνεια μαζι με το Γαλλικο, κατα τη γνωμη μου, αλλα αυτα ειναι ηδη qualified. Δεν διαγωνιζονται σημερα ουσιαστικα, απλώς παρουσιάζονται.micmic έγραψε: 09 Μάιος 2024, 23:25 Νομίζω η Ιταλία κορυφαία μέχρι τώρα. Σε όλους τους τομείς, τραγούδι, τραγουδίστρια, σκηνική παρουσία. Και αν δεν κάνω λάθος από τα ελάχιστα τραγούδια που δεν ήταν τέσσερα τέταρτα.
Πολύ καλύτερος ο Γάλλοςvantono έγραψε: 09 Μάιος 2024, 23:27Ηταν το καλύτερο σε ερμηνεια μαζι με το Γαλλικο, κατα τη γνωμη μου, αλλα αυτα ειναι ηδη qualified. Δεν διαγωνιζονται σημερα ουσιαστικα, απλώς παρουσιάζονται.micmic έγραψε: 09 Μάιος 2024, 23:25 Νομίζω η Ιταλία κορυφαία μέχρι τώρα. Σε όλους τους τομείς, τραγούδι, τραγουδίστρια, σκηνική παρουσία. Και αν δεν κάνω λάθος από τα ελάχιστα τραγούδια που δεν ήταν τέσσερα τέταρτα.
Της Ελβετίας μου άρεσε πιο πολύ απ' όλα.
- vantono
Ακομα και αυτον θα τον ετρωγε η ΜΑΡΙΝΑΡΑ μας αν ηταν στα καλά της, και δεν ειχε πεσει πανω της ολη η γκαντεμοσαυρίαση του πχορουμ καπακι με ευχες Μητσοτακη.HerculesI έγραψε: 09 Μάιος 2024, 23:28Πολύ καλύτερος ο Γάλλοςvantono έγραψε: 09 Μάιος 2024, 23:27Ηταν το καλύτερο σε ερμηνεια μαζι με το Γαλλικο, κατα τη γνωμη μου, αλλα αυτα ειναι ηδη qualified. Δεν διαγωνιζονται σημερα ουσιαστικα, απλώς παρουσιάζονται.micmic έγραψε: 09 Μάιος 2024, 23:25 Νομίζω η Ιταλία κορυφαία μέχρι τώρα. Σε όλους τους τομείς, τραγούδι, τραγουδίστρια, σκηνική παρουσία. Και αν δεν κάνω λάθος από τα ελάχιστα τραγούδια που δεν ήταν τέσσερα τέταρτα.
Η Νορβηγία είναι χάλια αλλά με τα κυκλώματα θα φτάσει και αυτή στην 6 αδα σίγουρα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
True αλλά και πάλι πολύ καλή ήταν.vantono έγραψε: 09 Μάιος 2024, 23:30Ακομα και αυτον θα τον ετρωγε η ΜΑΡΙΝΑΡΑ μας αν ηταν στα καλά της, και δεν ειχε πεσει πανω της ολη η γκαντεμοσαυρίαση του πχορουμ καπακι με ευχες Μητσοτακη.
Άντε επιτέλους τελείωσε η Νορβηγία. Ουδέν σχόλιο
Τι κριντζια είναι αυτή με το πρόσωπο του στον Ολλανδό
- vantono
Σε αυτο το ολλανδικο τιστομπέο εχουν βρει και το εχουν τοσο ψηλα στα προγνωστικα? Δεν διαφερει σε τιποτα απο τους Εσθονούς, που τους εχουν κατω απο 15αδα στα προγνωστικα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Καλοί οι Ολλανδοί, κριντζι γιουροντανς 1995, νοσταλγικές φάσεις.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση