Ερμής έγραψε: 13 Μάιος 2023, 22:15
Μωρέ ο 42 δεν είναι κακό παιδί απλά είναι αυτό που καταλαθος ποσταρε. Πιο γραφικός και από το γκστααντ. Ο θείος που θέλει Να κάτσει με τη νεολαία όπως αυτή ήταν το 80
γραφικός εγώ και όχι οι μακονομάχοι. μάλιστα.
Ρίξε φωτο αντιγραφικότητας ρε μάστορα. Εγώ έχω ρίξει και προσωπικές αλλά και χαρακτηριστική του είδους σας σε ρίαλ φάσεις.
Και αν γουστάρεις αντίστοιχες προσομοιώσεις που μπορώ να κάνω για την πάρτη σας, μπορώ να σου ρίξω όσες γουστάρεις.
Οπότε, κόψτε τις υπεράνω παπαριές γιατί το ξέρετε ότι δεν σας παίρνει.
Ερμής έγραψε: 13 Μάιος 2023, 22:15
Μωρέ ο 42 δεν είναι κακό παιδί απλά είναι αυτό που καταλαθος ποσταρε. Πιο γραφικός και από το γκστααντ. Ο θείος που θέλει Να κάτσει με τη νεολαία όπως αυτή ήταν το 80
γραφικός εγώ και όχι οι μακονομάχοι. μάλιστα.
Ρίξε φωτο αντιγραφικότητας ρε μάστορα. Εγώ έχω ρίξει και προσωπικές αλλά και χαρακτηριστική του είδους σας σε ρίαλ φάσεις.
Και αν γουστάρεις αντίστοιχες προσομοιώσεις που μπορώ να κάνω για την πάρτη σας, μπορώ να σου ρίξω όσες γουστάρεις.
Οπότε, κόψτε τις υπεράνω παπαριές γιατί το ξέρετε ότι δεν σας παίρνει.
Sid Vicious έγραψε: 13 Μάιος 2023, 16:17
Παλιό ελαφρύ "χουλιγκανίστικο" τζάκετ north face τώρα, μαύρο cargo απο κάτω και πάλι εννοείται, επίσης συνδυάζονται τέλεια με την πλούσια κώμη
Ωπ παραλίγο θα σε βλέπαμε
"Μαλλί φούντα" λέγαμε για κάποιον άντρα καλοχτενισμένο.
Και τα μαλλιά βεβαίως είναι στυλ.
Έχουμε στο χωριό κάτι στυλάρες θειές με μαλλί "κράνος" ξασμένη φωλιά που φαίνονται σαν καρικατούρες.
Δεν ανοίγω πλέον τα πμ από τον οποιονδήποτε, καλό μου.
φοβάσαι;
Αν φοβόμουν την έκθεση, θα ήμουν πιμάκιας. Δεν είμαι. Ανοίγω μόνον τα πιμί που μ' ενδιαφέρουν. Τα υπόλοιπα είναι κάτι σαν αποδοχή διαφημιστικών κούκις στις ιστοσελίδες.
Δεν ανοίγω πλέον τα πμ από τον οποιονδήποτε, καλό μου.
φοβάσαι;
Αν φοβόμουν την έκθεση, θα ήμουν πιμάκιας. Δεν είμαι. Ανοίγω μόνον τα πιμί που μ' ενδιαφέρουν. Τα υπόλοιπα είναι κάτι σαν αποδοχή διαφημιστικών κούκις στις ιστοσελίδες.
φώτο από πορεία δεν έχω. ούτε από αυτόφωρο (δεν μου την έδωσαν τότε). σου έστειλα μια κοντινή που με κολακεύει κάπως.
υ.γ. άλλαξε άβαταρ. βάλε μια κότα. εγώ με τις γάτες τα πάω καλά. όσο και στριμμένες να είναι, μαλακώνουν καμιά φορά. δεν με πάνε όλο κόντρα.