!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αρκάς

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Αρκάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The Rebel

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The Rebel

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The Rebel

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

100 γλειφιτζούρια 50 ευρώ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
The Rebel

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The Rebel

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The Rebel

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Πριν απο μερικές μέρες έγραψα ένα σχόλιο στην σελίδα του Αρκά στο fb στο οποίο ρωτούσα αν υπάρχει περίπτωση αυτά τα σκιτσάκια να μην τα κάνει ο ίδιος ο αρκάς που ξέραμε αλλά κάποιοι άλλοι που με άδεια ή χωρίς κοτσάρουν την υπογραφή του και κονομάνε.
Περίμενα την απάντηση και κάποιες αντιδράσεις απο τους άλλους ακόλουθους της σελίδας αλλά δεν ήρθε το παραμικρό, ενω το σχόλιο μου το έψαχνα και δεν το έβρισκα.

Νομίζω οτι η φάση είναι πάρα πολύ ύποπτη και θα έπρεπε να διερευνηθεί απο κάποιον.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

gassim έγραψε: 12 Οκτ 2020, 19:50 Πριν απο μερικές μέρες έγραψα ένα σχόλιο στην σελίδα του Αρκά στο fb στο οποίο ρωτούσα αν υπάρχει περίπτωση αυτά τα σκιτσάκια να μην τα κάνει ο ίδιος ο αρκάς που ξέραμε αλλά κάποιοι άλλοι που με άδεια ή χωρίς κοτσάρουν την υπογραφή του και κονομάνε.
Περίμενα την απάντηση και κάποιες αντιδράσεις απο τους άλλους ακόλουθους της σελίδας αλλά δεν ήρθε το παραμικρό, ενω το σχόλιο μου το έψαχνα και δεν το έβρισκα.

Νομίζω οτι η φάση είναι πάρα πολύ ύποπτη και θα έπρεπε να διερευνηθεί απο κάποιον.
Έχει ήδη ειδοποιηθεί το αρμόδιο τμήμα της Ιντερπόλ, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ή μπορεί να βαρέθηκαν αυτού του είδους τα σχόλια.

Εγώ πάντως δεν βλέπω κάτι διαφορετικό. Το σενάριο έχει χαρακτηριστικές πινελιές που θα μπορούσαν να είναι μόνο του Αρκά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

hellegennes έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:40 Ή μπορεί να βαρέθηκαν αυτού του είδους τα σχόλια.

Εγώ πάντως δεν βλέπω κάτι διαφορετικό. Το σενάριο έχει χαρακτηριστικές πινελιές που θα μπορούσαν να είναι μόνο του Αρκά.
Aμφιβάλλω, όλα τα σχόλια απο κάτω είναι του στυλ "είδες ο θανασάκης" και "θανασάκη, θου έφυγε η θιθυ".
Θα με ενδιέφερε να μου πεις ποιες είναι αυτές οι χαρακτηριστικές πινελιές γιατί εγω βλέπω οτι τα σκίτσα φτιάχονται σε υπολογιστή, που ειναι κάπως περίεργο ένας άνθρωπος που επι 40 χρόνια σχεδίαζε στο χέρι, στα 60 70 του να αποφάσισε να χρησιμοποιεί υπολογιστή, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα παλιά σχέδια και απουσιάζει παντελώς το χαρακτηριστικό χιούμορ των παλιών σειρών.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

hellegennes έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:40 Ή μπορεί να βαρέθηκαν αυτού του είδους τα σχόλια.

και γω ετσι νομιζω
Άβαταρ μέλους
hellegennes

gassim έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:51

Aμφιβάλλω, όλα τα σχόλια απο κάτω είναι του στυλ "είδες ο θανασάκης" και "θανασάκη, θου έφυγε η θιθυ".
Θα με ενδιέφερε να μου πεις ποιες είναι αυτές οι χαρακτηριστικές πινελιές γιατί εγω βλέπω οτι τα σκίτσα φτιάχονται σε υπολογιστή, που ειναι κάπως περίεργο ένας άνθρωπος που επι 40 χρόνια σχεδίαζε στο χέρι, στα 60 70 του να αποφάσισε να χρησιμοποιεί υπολογιστή, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα παλιά σχέδια και απουσιάζει παντελώς το χαρακτηριστικό χιούμορ των παλιών σειρών.
Όχι, έχει πολλά χρόνια που άρχισε να σχεδιάζει σε υπολογιστή. Στην αρχή ίσως έκανε μεικτό σχέδιο, όπου το φινίρισμα το έκανε σε υπολογιστή. Είναι φανερό αυτό στο Επικίνδυνα Νερά, του 2009. Μετά το γύρισε εξολοκλήρου σε υπολογιστή.

Το χιούμορ του δεν είναι ίδιο, το ομολογώ. Θεωρώ όμως πως έχει στερέψει. Είναι πολύ σπάνιο ένας καλλιτέχνης σε τέτοια ηλικία να είναι το ίδιο δημιουργικός με όταν ήταν 20-40. Τόσο σπάνιο που δυσκολεύομαι να βρω άτομα για τα οποία να ισχύει.

Ωστόσο έχει κάποια χαρακτηριστικά σημεία στα οποία δεν γίνεται να μην αναφωνήσεις «ναι, αυτό είναι Αρκάς».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”