gassim έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:51
hellegennes έγραψε: 12 Οκτ 2020, 20:40
Ή μπορεί να βαρέθηκαν αυτού του είδους τα σχόλια.
Εγώ πάντως δεν βλέπω κάτι διαφορετικό. Το σενάριο έχει χαρακτηριστικές πινελιές που θα μπορούσαν να είναι μόνο του Αρκά.
Aμφιβάλλω, όλα τα σχόλια απο κάτω είναι του στυλ "είδες ο θανασάκης" και "θανασάκη, θου έφυγε η θιθυ".
Θα με ενδιέφερε να μου πεις ποιες είναι αυτές οι χαρακτηριστικές πινελιές γιατί εγω βλέπω οτι τα σκίτσα φτιάχονται σε υπολογιστή, που ειναι κάπως περίεργο ένας άνθρωπος που επι 40 χρόνια σχεδίαζε στο χέρι, στα 60 70 του να αποφάσισε να χρησιμοποιεί υπολογιστή, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα παλιά σχέδια και απουσιάζει παντελώς το χαρακτηριστικό χιούμορ των παλιών σειρών.
Όχι, έχει πολλά χρόνια που άρχισε να σχεδιάζει σε υπολογιστή. Στην αρχή ίσως έκανε μεικτό σχέδιο, όπου το φινίρισμα το έκανε σε υπολογιστή. Είναι φανερό αυτό στο Επικίνδυνα Νερά, του 2009. Μετά το γύρισε εξολοκλήρου σε υπολογιστή.
Το χιούμορ του δεν είναι ίδιο, το ομολογώ. Θεωρώ όμως πως έχει στερέψει. Είναι πολύ σπάνιο ένας καλλιτέχνης σε τέτοια ηλικία να είναι το ίδιο δημιουργικός με όταν ήταν 20-40. Τόσο σπάνιο που δυσκολεύομαι να βρω άτομα για τα οποία να ισχύει.
Ωστόσο έχει κάποια χαρακτηριστικά σημεία στα οποία δεν γίνεται να μην αναφωνήσεις «ναι, αυτό είναι Αρκάς».