To Στάδιο του Πανιωνίου στην Πούντα είχε δοθεί στον ελληνικό στρατό προκειμένου να στρατοπεδεύσει το 5/42 Σύνταγμα Πεζικού

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Τα παιδία πληρώνουσι ολόκληρον ΕισιτήριονBeria έγραψε: 02 Σεπ 2022, 14:49
To Στάδιο του Πανιωνίου στην Πούντα είχε δοθεί στον ελληνικό στρατό προκειμένου να στρατοπεδεύσει το 5/42 Σύνταγμα Πεζικού
Μαλλιά κουβάρια γίναμε με τον μαλάκα τον Σούλη ΠαπαδόπουλοΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 05 Σεπ 2022, 00:44 Διαβάζω για ξύλο σε ''φιλική'' αναμέτρηση με την Παναχαϊκή.
Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής έπαιζαν ξύλο (χτύπησαν δυο φορές παίκτη του Πανιωνίου), φώναξαν στον Σούλη να αλλάξει τον παίκτη που χτύπησε κι αυτός γύρισε στην εξέδρα κι έκανε χειρονομίεςEKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Σεπ 2022, 11:02 Ας μην ήταν μαλακας ο μπροεδρας της Παναχαϊκης κ ο προπονητής καραγκιόζης.
ε ναι, συνολικά πλέον είναι 2 με σβέρκο, 2 χωρίς και η θυγατέρα του Μαντζουράνη η μανούραΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 05 Σεπ 2022, 13:24 Σε 1-2 το έχω περιγράψει κατ' ιδίαν αλλά δεν θυμάμαι αν σας έχω γράψει για τον τραμπουκισμό που δέχτηκε κάποτε ο Σούλης στο βοηθητικό του Ελληνικού από δύο άσβερκους οπαδούς του Εθνικού.
Καλοκαίρι του 2009, με παίρνει τηλέφωνο ένας φίλος για να πάμε για καφέ προς Γλυφάδα αλλά μου προτείνει πρώτα να πάμε να δούμε ένα φιλικό προετοιμασίας μεταξύ Εθνικού και Ρόδου, κυρίως για να περάσει η ώρα μέχρι να ετοιμαστεί η παρέα μας και δευτερευόντως για να δούμε και το γήπεδο ποδοσφαίρου του Ελληνικού.Tarkovsky έγραψε: 09 Σεπ 2022, 15:09 'γω πάντως δεν θυμάμαι να 'χω ακούσει το περιστατικόν, 'ξηγήσου γλαφυρώς![]()
Γλιτώσαμε από τον Μπεο στην ομάδα, αλλά όχι από όλους τους μαφιοζους. Κάτι άλλοι έμειναν κ ας χαρτζιλικωναν μπράβους που τους έχωσαν φυλακή κάποτε για εμπόριο κοκαςπατησιωτης έγραψε: 05 Σεπ 2022, 16:02 Διαφωνεί με το respect ο παλιός γνωστός σου.
https://www.facebook.com/macmanus.vardi ... G4RsWianNl
Δεν γνωρίζω το θέμα αλλά τώρα που ανακάλυψα τον Μανώλη θα ενημερώνω τακτικά.![]()
ωραιότατο γήπεδο στο Ελληνικό, ψηλοτάβανες μεμονωμένες κερκίδες όπως Αγγλία - απλώς έχει μία όλη κι όληΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 09 Σεπ 2022, 15:39Tarkovsky έγραψε: 09 Σεπ 2022, 15:09 'γω πάντως δεν θυμάμαι να 'χω ακούσει το περιστατικόν, 'ξηγήσου γλαφυρώς![]()
Spoiler
Καλοκαίρι του 2009, με παίρνει τηλέφωνο ένας φίλος για να πάμε για καφέ προς Γλυφάδα αλλά μου προτείνει πρώτα να πάμε να δούμε ένα φιλικό προετοιμασίας μεταξύ Εθνικού και Ρόδου, κυρίως για να περάσει η ώρα μέχρι να ετοιμαστεί η παρέα μας και δευτερευόντως για να δούμε και το γήπεδο ποδοσφαίρου του Ελληνικού.
Πήγαμε, μπήκαμε στο γήπεδο (έχει περίεργη δομή αλλά είναι λογικό καθώς προοριζόταν για αθλήματα τύπου μπέιζμπολ, χόκεϋ επί χόρτου κλπ). Βέβαια, μετά από λίγο καταλάβαμε πως κάτι δεν πήγαινε καλά διότι ήμασταν σε ολόκληρο το γήπεδο εμείς και άλλα δύο άτομα, ενώ λειτουργούσαν τα ποτιστικά. Εν τέλει το φιλικό γινόταν σε ένα διπλανό βοηθητικό.![]()
Εκεί είχε πράγματι κόσμο (βλ. περίπου 200 άτομα). Πέραν του θρυλικού Εθνικάρα ήταν εκεί και ο Παντελής Βλαχόπουλος. Το παιχνίδι έληξε 0-0 με μόνο μία φάση. Από παίκτες θυμάμαι τον Σόλομον Γκράιμς του Εθνικού (''ΕΕΕ, Σόλο, δείξ' τους τον ψ...'') και τον Παναγιωτόπουλο της Ρόδου (κλασικός γκολκίπερ κυρίως στη Γ΄ Εθνική).
Τώρα, στα του Σούλη...
Δίπλα από το βοηθητικό είχε αλάνα (βασικά, όλος ο χώρος ήταν μια αλάνα). Ενώ βρισκόμουν εκεί άκουσα φωνές και κοιτάζοντας είδα, σε απόσταση περίπου 20 μέτρων από εμένα, δύο ογκώδεις τύπους να πλησιάζουν τον γνωστό κόουτς, που μόλις είχε βγει από το όχημά του και για κάποιον λόγο είχε βρεθεί στο γήπεδο.
Δυστυχώς δεν κατάλαβα τι ακριβώς έλεγαν οι δύο τύποι. Μάλλον θα θυμήθηκαν κανένα μπινελίκι του προς την κερκίδα και πήγαν να ζητήσουν τον λόγο. Ο Σούλης ολίγον έντρομος φώναζε ''Πάτε καλά στα μυαλά σας;'' ενώ εκείνοι περιορίστηκαν στο να τον τραμπουκίσουν, να τον σπρώξουν ελαφρά και να του φωνάζουν να φύγει, πριν τους μαζέψουν οι υπόλοιποι. Εν τέλει πρέπει να άκουσε τις νουθεσίες των φιλάθλων και να έφυγε αλλά δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος.