!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΕΙΣΜΟΣ
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
Έχει συντελεστή στην προσευχή φαίνεται ο Θεός σαν τις πανελλήνιες.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Αν κοιτάξει κανείς τον Αντάρη θα δει ότι η ευθυγράμμιση δεν είναι τέλεια(χρονικά). Στην πραγματικότητα η ευθυγράμμιση ως αναφορά το γεωγραφικό μήκος πέφτει ανάμεσα στην Γκίζα και ας πούμε την Αλεξάνδρεια. Το ερώτημα λοιπόν είναι σε ποιο σημείο. Η Ελληνική αποικία Ναύκρατη ταιριάζει πολύ καλά(απόκλιση 7 δευτερόλεπτα).Σπύρος έγραψε: 30 Οκτ 2020, 20:02
Η ευθυγράμμιση του Αντάρη λίγο πριν τον σεισμό στην Μεγάλη Πυραμίδα.
ΑΝΤΑΡΗΣ = ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ = 660
ΝΑΥΚΡΑΤΙΣ = Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ = ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ = ΤΑ ΟΜΗΡΟΥ ΕΠΗ = ΑΛΦΑ ΣΚΟΡΠΙΟ(υ) = 1082
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Μεγάλο κρίμα και απίστευτη θλίψη για το θάνατο των δυο παιδιών. Απ' ότι άκουσα δεν καταπλακώθηκαν την ώρα του σεισμού αλλά έπειτα, όταν έπεσε μέρος του τοίχου καθώς εκείνα περνούσαν από κάτω, ώρα αφότου είχε συμβεί το αρχικό ταρακούνημα. Η πουτάνα η τύχη μερικές φορές, σε γαμάει, αν δε σε θέλει.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τα σκεπάσει.
-
Εμπεδοκλής
Πραγματικά κρίμα. Θα μπορούσαν να περπατούσαν λίγο πιο αργά ή πιο γρήγορα, να φύγουν από το σχολείο λίγο πιο πριν ή λίγο μετά και τίποτε δεν θα είχε συμβεί. Είναι αυτό που λέμε καμία φορά ότι αν είναι γραφτό του κάποιου δεν γλυτώνει.Namrail έγραψε: 30 Οκτ 2020, 22:44 Μεγάλο κρίμα και απίστευτη θλίψη για το θάνατο των δυο παιδιών. Απ' ότι άκουσα δεν καταπλακώθηκαν την ώρα του σεισμού αλλά έπειτα, όταν έπεσε μέρος του τοίχου καθώς εκείνα περνούσαν από κάτω, ώρα αφότου είχε συμβεί το αρχικό ταρακούνημα. Η πουτάνα η τύχη μερικές φορές, σε γαμάει, αν δε σε θέλει.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Όποιου του μέλλει να πνιγεί, ποτέ του δεν πεθαίνει. Μέχρι να πνιγεί φυσικά...Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Οκτ 2020, 22:48
Πραγματικά κρίμα. Θα μπορούσαν να περπατούσαν λίγο πιο αργά ή πιο γρήγορα, να φύγουν από το σχολείο λίγο πιο πριν ή λίγο μετά και τίποτε δεν θα είχε συμβεί. Είναι αυτό που λέμε καμία φορά ότι αν είναι γραφτό του κάποιου δεν γλυτώνει.
Γάμησε τα και άφησε τα...
-
- Casper -
Και λίγα λες.Gewponos90 έγραψε: 30 Οκτ 2020, 20:24 Ο παπάς δηλαδή λέει ότι ο Θεός αποφάσισε σήμερα να σκοτώσει 2 παιδιά επειδή δεν κάνουμε συχνά την προσευχή μας. Και μετά είμαι εγώ ο βλάσφημος
Rip στις δύο ψυχούλες, κρίμα. 
- ΜπλεΜπουμπυς
Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΣΕ ΣΑΜΟ ΣΜΥΡΝΗ !!"Εσυ Χριστο ,εγω Αλλαχ ,ομως κι οι δυο μας αχ και βαχ "
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Σπύρος
- Επικοινωνία:
Re: Σεισμός
Δεν κατάλαβες. Δεν πήρα θέση για την αιτία του σεισμού. Ήταν τυχαίο προϊόν την φύσης(που και αυτό είναι έργο θεού), ήταν έργο ανθρώπων ή οργανισμών(HAARP κλπ), ήταν έργο εξωγήινων, ήταν έργο αγγέλων, ήταν έργο του θεού(με τον τρόπο που εννοεί ο ιερωμένος του βίντεο) κλπ; Όταν γίνεται ένας τόσο ισχυρός σεισμός είναι δύσκολο να μην υπάρχουν θύματα. Θυμάμαι, είχαν γίνει μεγάλοι σεισμοί στα Αντικύθηρα και την είχαμε γλυτώσει. Δυστυχώς ζούμε σε σεισμογενή χώρα και στατιστικά τον τελευταίο καιρό η ισχύς των σεισμών έχει αυξηθεί.
[/α]
πραγματι, αυτο προσβαλλει το θεο πολυ περισσοτερο απο οσες χριστοπαναγιες εχουμε κατεβασει ολοι οι ελληνες τα τελευταια 50 χρονια.Gewponos90 έγραψε: 30 Οκτ 2020, 20:24 Ο παπάς δηλαδή λέει ότι ο Θεός αποφάσισε σήμερα να σκοτώσει 2 παιδιά επειδή δεν κάνουμε συχνά την προσευχή μας. Και μετά είμαι εγώ ο βλάσφημος
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ναι ο παπάς το λέει:Ασέβαστος έγραψε: 31 Οκτ 2020, 09:43πραγματι, αυτο προσβαλλει το θεο πολυ περισσοτερο απο οσες χριστοπαναγιες εχουμε κατεβασει ολοι οι ελληνες τα τελευταια 50 χρονια.Gewponos90 έγραψε: 30 Οκτ 2020, 20:24 Ο παπάς δηλαδή λέει ότι ο Θεός αποφάσισε σήμερα να σκοτώσει 2 παιδιά επειδή δεν κάνουμε συχνά την προσευχή μας. Και μετά είμαι εγώ ο βλάσφημος
https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/sa ... on-seismo/
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Δεν χωνεύεται μια τέτοια απώλεια με τίποτα. Τι να πει στους καημένους τους γονείς κάποιος για να τους παρηγορήσει. Κρίμα τα παιδιά.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Δεν κατάλαβες...για σενα λεω...Σπύρος έγραψε: 31 Οκτ 2020, 01:16Δεν κατάλαβες. Δεν πήρα θέση για την αιτία του σεισμού. Ήταν τυχαίο προϊόν την φύσης(που και αυτό είναι έργο θεού), ήταν έργο ανθρώπων ή οργανισμών(HAARP κλπ), ήταν έργο εξωγήινων, ήταν έργο αγγέλων, ήταν έργο του θεού(με τον τρόπο που εννοεί ο ιερωμένος του βίντεο) κλπ; Όταν γίνεται ένας τόσο ισχυρός σεισμός είναι δύσκολο να μην υπάρχουν θύματα. Θυμάμαι, είχαν γίνει μεγάλοι σεισμοί στα Αντικύθηρα και την είχαμε γλυτώσει. Δυστυχώς ζούμε σε σεισμογενή χώρα και στατιστικά τον τελευταίο καιρό η ισχύς των σεισμών έχει αυξηθεί.
Παρατηρητής...
- Σπύρος
- Επικοινωνία:
Αν εξαιρέσεις την κορονοκούραση που όλοι λίγο έως πολύ την έχουμε, υπάρχει και η υπερδιέγερση/νευρικότητα πέριξ σεισμών - πανσελήνων που οδηγεί σε αϋπνίες, οι οποίες οδηγούν σε κούραση.
[/α]
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-