Ευτυχώς έχουμε εσένα που είσαι λεοντοκαρδος, θα παλέψεις σώμα με σώμα με τον κορονοιο και θα τον κάνεις με τα κρεμμυδάκια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Philip Mortimer
Re: Κορονοϊός από την κινα
- Northern Spirit
Κομμουνιστικα πειραματοζωα οι πολιτες...Ελπιζω να μην αρχισουνε στο μελλον να βγαζουνε οι γυναικες γενια, οι ανδρες τριτο ποδι κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Northern Spirit την 16 Φεβ 2020, 00:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Philip Mortimer έγραψε: 16 Φεβ 2020, 00:33Πως ακριβώς εννοείς το "απλή επιδημιουλα";Parrot έγραψε: 15 Φεβ 2020, 23:51 Κάτι δεν πάει καλά μ' αυτή την ιστορία του κορονοϊού.
Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο απλό.
Δεν βάζεις τόσα εκατομμύρια σε καραντίνα αν πρόκειται για μια απλή επιδημιούλα.
Κάτι άλλο παίζει.
Ένα σενάριο είναι ότι η Κίνα ανέπτυσσε βιολογικό όπλο και απλώς τους ξέφυγε από κάποιο απρόβλεπτο ατύχημα,
το άλλο σενάριο είναι ότι ο ιός φυτεύθηκε απ' τους αμερικάνους (έστω και τόσο επικίνδυνος να μην είναι, την ζημιά στους κινέζους την έκανε).
https://www.protothema.gr/world/article ... u-harvard/
Κορωνοϊός: «Πιθανό να μολυνθεί μέχρι και το 70% του πληθυσμού» λέει καθηγητής του Χάρβαρντ
Ο καθηγητής του Χάρβαρντ, Μαρκ Λίπσιτς, δήλωσε στην Wall Street Journal πως είναι πιθανό να δούμε μια παγκόσμια πανδημία
- Οι νεκροί έχουν ξεπεράσει πλέον τους 1.500 ενώ καταγράφηκε ο πρώτος θάνατος εντός της Ευρώπης (...)
Philip Mortimer έγραψε: 16 Φεβ 2020, 00:37Ευτυχώς έχουμε εσένα που είσαι λεοντοκαρδος, θα παλέψεις σώμα με σώμα με τον κορονοιο και θα τον κάνεις με τα κρεμμυδάκια
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Καπου πηρε το ματι μου οτι τα περισσοτερα κρουσματα ειναι αντρες 58%-42% κατι τετοιο
Eθνικοκοινωνιστης
Eθνικοκοινωνιστης
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
και νεοι οι περισσοτεροι.
στο τελος ο τυπος λεει για πολη οπου επισημως δεν εχει κρουσματα ...
στο τελος ο τυπος λεει για πολη οπου επισημως δεν εχει κρουσματα ...
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Πραγματικά είμαι Κίνα και στα τέτοια μου η γριπούλα. Να προσαρμόσουν γρήγορα οι εταιρείες vpn τους σέρβερ τους στο αναβαθμισμένο firewall θέλω, γιατί με την αναβάθμιση που του έκαναν την Παρασκευή δεν μπαίνει καμία vpn, και είμαι 2 μέρες (και δεν ξέρω κι εγώ ακόμα πόσες) χωρίς google και facebook. Σκέτη απελπισία.
-_-
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ένα σωρό προσφορές θα βρίσκεις όμως, τζάμπα θα τρως
τεράστιες ζημίες ο τομέας εστίασης
https://twitter.com/Rover829/status/1228853830340636672
τεράστιες ζημίες ο τομέας εστίασης
https://twitter.com/Rover829/status/1228853830340636672
Ευκαιρία να πάμε για τουρισμό στην Κίνα, θα είναι όλα πάμφθηνα.
Μάσκες θα πάρουμε από Ελλάδα.
Ποιες διακοπες, η μαγκια ειναι να αγορασεις τωρα ολοκληρο οικοδομικο τετραγωνο σε εμπορικο σημειο της πολης Γουχαν η να το ανταλλαξεις με κανα χωραφι στην Καλαματα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
γραφω για τα οικονομικα συμφεροντα ... ε δεν πειραζει ... τι στεναχωριεσααι ...μηπως στην ιδια κλινικη θα πας με τους λεφταδες ...?Philip Mortimer έγραψε: 16 Φεβ 2020, 00:35Αυτό που λες είναι πρακτικά τελείως ανέφικτο.nostromos έγραψε: 15 Φεβ 2020, 16:29xCandia έγραψε: 15 Φεβ 2020, 14:15
Προφανώς, τι μέτρα θα μπορούσε να πάρει όταν μιλάμε για έναν τόσο δύσκολο ιό. Δίνω ακόμα και την καλύτερη περίπτωση, το ακραίο με 24 μέρες καραντίνα σε όποιον έρχεται από Κίνα. Δεν ξέρω κατά πόσο θα διασφάλισει το 100% προστασίας άλλων.
Ωστόσο, το ερώτημα το έκανα γιατί φαίνεται ότι έλεγχοί (που πιθανόν να έγιναν και εκεί όπως και έδω σε δύο περιπτώσεις που έκανε το ΚΕΕΛΠΝΟ)πιθανόν μπορεί να μην πέφτουν πάντα μέσα και να εμφανίζει το άτομο μετά τον έλεγχο, τον ιό. Μακάρι πράγματι να μην γίνει κάτι εδώ και να πέσει σε ύφεση ο ιός, γιάτι τότε δύσκολα τα πράγματα.
επρεπε να τεθει σε πληρη 2μηνη καραντινα ολοκληρη η Κινα τελη Ιανουαριου ... αυτο γιατι ξερανε πως πανω απο 5 εκ. κατοικοι απο την περιοχη επιδημιας ειχανε διασπαρει σε ολη την υπολοιπη Κινα καθως και το 15ημερο επωασης που καθιστα τους φορεις μη ανιχνευσιμους ... αλλα τα οικονομικα συμφεροντα ηταν τεραστια
Δε μπαίνει όλη η Κίνα σε καραντίνα για ένα δίμηνο, θα παθαινε πατατρακ η παγκόσμια οικονομια.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Eθνικοκοινωνιστης
καπιταλισμουληςGoBack έγραψε: 16 Φεβ 2020, 02:33 Καπου πηρε το ματι μου οτι τα περισσοτερα κρουσματα ειναι αντρες 58%-42% κατι τετοιο
Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Θα γεμίσω μερικές βαλίτσες με μάσκες και θα πάω ταξίδι στην Κίνα. Θα πουλήσω τις μάσκες και θα μου έρθει τσάμπα όλο το ταξίδι.Daje έγραψε: 16 Φεβ 2020, 19:30 Ποιες διακοπες, η μαγκια ειναι να αγορασεις τωρα ολοκληρο οικοδομικο τετραγωνο σε εμπορικο σημειο της πολης Γουχαν η να το ανταλλαξεις με κανα χωραφι στην Καλαματα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εμένα μου έχει έρθει όρεξη για νυχτεριδοσουπα. Πάω στοίχημα πως θα με πληρώσουν κι από πάνω άμα την φάω.Μηχανικός έγραψε: 16 Φεβ 2020, 18:23Ευκαιρία να πάμε για τουρισμό στην Κίνα, θα είναι όλα πάμφθηνα.
Μάσκες θα πάρουμε από Ελλάδα.![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2634 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn