!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γενικό Επιτελείο Φόρουμ.γρ.

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
stergiosbik

Re: Γενικό Επιτελείο Φόρουμ.γρ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

hades έγραψε: 20 Σεπ 2024, 12:01
stergiosbik έγραψε: 20 Σεπ 2024, 11:53
panos291 έγραψε: 20 Σεπ 2024, 11:36
Ενω οι αμερικανοι εχουν εξαιρετικά οπλα, τι να την κανεις την πλατφόρμα οσο εξελιγμενη και να'ναι αν δεν σου αποδεσμευουν τα ολα της?

Btw για τι εκπλήξεις μιλας, και εχεις καποιο σχόλιο εδω?

https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php ... 5#p3676480
Δεν μπορω να πω γιατι εχω δωσει τον λογο μου να μη μιλησω.
Να εισαι σιγουρος παντως οτι αυτα τα πλοια κρυβουν πολλες,παρα πολλες εκπληξεις για τους απεναντι!
Για τους Νaval,αν ισχυουν αυτα που μου ειπε και απο που και πως θα τους ριχνουν (και δεν εχω λογο να τον αμφισβητησω),ειμαι απολυτα συμφωνος!
Το σκεπτικο πισω απο την αποκτηση τους ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο απο αυτο που φανταζομαστε ολοι μας.

ΥΓ.
Καποια απο τα πλεονεκτηματα των Μπελαρα ΔΕΝ θα τα μαθουμε φορα παρτιδα.
Οπως με διαβεβαιωσε ομως,το ΠΝ εχει τον τροπο να τα "επικοινωνησει" στους απεναντι για να ξερουν στο περιπου τι τους περιμενει!
Kαλά όλα αυτά αλλά με τι πληρώματα θα γίνουν ;
Τι εννοείς;
Εδώ και πολύ καιρό υπάρχουν στελέχη του ΠΝ που εκπαιδεύονται στην Γαλλία.
Αν πάλι εννοείς ότι υπάρχει λειψανδρία στο ΠΝ και πιθανόν να επηρεαστεί η πληρότητα των πλοίων,ναι αυτό είναι γνωστό σε όλους μας.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Αλιόσα έγραψε: 20 Σεπ 2024, 12:03
Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Σεπ 2024, 12:02
Αλιόσα έγραψε: 20 Σεπ 2024, 11:52 Καμιά ψευδή ασφάλεια, αυτά τα γαλλικά πλοία τεχνολογικά είναι κατά πολύ ανώτερα από κάθε τούρκικο πλοίο που υπάρχει ή ναυπηγείται.

H FDI είναι "state of the art" πλοία που λένε και στο χωριό σου.
Πούτσες μπλε που λένε και στο χωριο σου αγαπητέ μου. Αυτή τη στιγμή οι γαλλικές φρεγάτες είναι κυριολεκτικά στα χαρτιά, δεν έχουν δοκιμαστεί πουθενά και έτσι μπορεί κανείς να μας τις παρομοιάσει και με το σταρ τρεκ. Από την άλλη, οι τουρκικές κορβέττες ήδη κυκλοφορούν στο Αιγαίο.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι γάλλοι βασίζουν τις εξαγωγές όπλων σε υπανάπτυκτούς.
οκ πάνε παιξέ τάβλι τώρα.
Ναι, δε θέλω να σου χαλάσω το όνειρο. Είπαμε, είμαστε καταθλιπτικοί, τουλάχιστον ας νομίζουμε ότι είμαστε ασφαλείς και ότι κάνουμε κουμάντο στο Αιγαίο...
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

stergiosbik έγραψε: 20 Σεπ 2024, 12:19
hades έγραψε: 20 Σεπ 2024, 12:01
stergiosbik έγραψε: 20 Σεπ 2024, 11:53

Δεν μπορω να πω γιατι εχω δωσει τον λογο μου να μη μιλησω.
Να εισαι σιγουρος παντως οτι αυτα τα πλοια κρυβουν πολλες,παρα πολλες εκπληξεις για τους απεναντι!
Για τους Νaval,αν ισχυουν αυτα που μου ειπε και απο που και πως θα τους ριχνουν (και δεν εχω λογο να τον αμφισβητησω),ειμαι απολυτα συμφωνος!
Το σκεπτικο πισω απο την αποκτηση τους ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο απο αυτο που φανταζομαστε ολοι μας.

ΥΓ.
Καποια απο τα πλεονεκτηματα των Μπελαρα ΔΕΝ θα τα μαθουμε φορα παρτιδα.
Οπως με διαβεβαιωσε ομως,το ΠΝ εχει τον τροπο να τα "επικοινωνησει" στους απεναντι για να ξερουν στο περιπου τι τους περιμενει!
Kαλά όλα αυτά αλλά με τι πληρώματα θα γίνουν ;
Τι εννοείς;
Εδώ και πολύ καιρό υπάρχουν στελέχη του ΠΝ που εκπαιδεύονται στην Γαλλία.
Αν πάλι εννοείς ότι υπάρχει λειψανδρία στο ΠΝ και πιθανόν να επηρεαστεί η πληρότητα των πλοίων,ναι αυτό είναι γνωστό σε όλους μας.
Το δεύτερο λέω Εκεί υπάρχει ζήτημα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
zoltan
Phorum.gr user: zoltan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zoltan »

παντού φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα λειψανδρίας, το οποίο αν δεν αντιμετωπιστεί θα είναι αστείο να μιλάμε για σοβαρές ΕΔ, "Ατζέντα 2030" και λοιπά
stergiosbik

zoltan έγραψε: 20 Σεπ 2024, 12:45 παντού φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα λειψανδρίας, το οποίο αν δεν αντιμετωπιστεί θα είναι αστείο να μιλάμε για σοβαρές ΕΔ, "Ατζέντα 2030" και λοιπά
Ναι,στο ΠΝ και στην ΠΑ είναι μεγάλο θέμα.
Στον στρατό ξηράς δεν είμαι και τόσο σίγουρος.
Υπάρχει πολύ κηφηναριό που κοπροσκυλιαζει σε απίθανα στρατόπεδα και υπηρεσίες στο πουθενά χωρίς κανέναν λόγο ύπαρξης.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

stergiosbik έγραψε: 20 Σεπ 2024, 12:53
zoltan έγραψε: 20 Σεπ 2024, 12:45 παντού φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα λειψανδρίας, το οποίο αν δεν αντιμετωπιστεί θα είναι αστείο να μιλάμε για σοβαρές ΕΔ, "Ατζέντα 2030" και λοιπά
Υπάρχει πολύ κηφηναριό που κοπροσκυλιαζει σε απίθανα στρατόπεδα και υπηρεσίες στο πουθενά χωρίς κανέναν λόγο ύπαρξης.
δεν είναι πια τόσο πολύ Απο το 1994 κλείνουν μονάδες συνεχώς Δεν υπάρχει λίπος Αντρες δεν υπάρχουν
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Orion22

:smt023

για το δε π.ΠΝ και το μέλλον του αρκεί να δει κανείς τα αποτελέσματα των φετεινών εξετάσεων που μπαίνουν στην ΣΝΔ με 12
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Orion22

Φρεγάτες Belharra: 470 χιλιόμετρα η εμβέλεια του πανίσχυρου ραντάρ SEA FIRE έδειξαν οι πρώτες δοκιμές στην F-601 «ΚΙΜΩΝ»

https://twitter.com/KZikidis/status/1837124976186413259

Aναπάντεχο. τα koçek της ΛΜ όρκίζονταν πως τα ροτεητινγκ των μημσιπς ήσαν καλλίτερα και το ραντάρ των γαλλικών θα κοιτά το φεγγαρι σε κυματισμό...
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

σχεδόν αθόρυβο πλοίο
https://www.youtube.com/watch?v=M2mlxKk7blc
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Σεπ 2024, 12:02
Αλιόσα έγραψε: 20 Σεπ 2024, 11:52 Καμιά ψευδή ασφάλεια, αυτά τα γαλλικά πλοία τεχνολογικά είναι κατά πολύ ανώτερα από κάθε τούρκικο πλοίο που υπάρχει ή ναυπηγείται.

H FDI είναι "state of the art" πλοία που λένε και στο χωριό σου.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι γάλλοι βασίζουν τις εξαγωγές όπλων σε υπανάπτυκτούς.
Φαντάζομαι κάτι τέτοιες μαλακιες έλεγαν καινοι Ρώσοι και τους έκαναν σουρωτήρι οι Ουκρανοί με σκαλπ
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
stergiosbik

hades έγραψε: 20 Σεπ 2024, 12:57
δεν είναι πια τόσο πολύ Απο το 1994 κλείνουν μονάδες συνεχώς Δεν υπάρχει λίπος Αντρες δεν υπάρχουν
Ελα απο δω στην Λαρισα να σου δειξω μπολικο πραμα να κοπροσκυλιαζει.
Γιατι ναι μεν εδω ειναι η 1η στρατια αλλα εχει πολυ κηφηναριο.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

stergiosbik έγραψε: 21 Σεπ 2024, 08:29
hades έγραψε: 20 Σεπ 2024, 12:57

Ελα απο δω στην Λαρισα να σου δειξω μπολικο πραμα να κοπροσκυλιαζει.
Γιατι ναι μεν εδω ειναι η 1η στρατια αλλα εχει πολυ κηφηναριο.
Χε, χε και ΑΤΑ επίσης. :8)
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Την 4η fdi θα την παρουμε με την option που ειχαμε στην συμφωνημενη τιμη των αλλων 3, ή θα την χρυσοπληρωσουμε? Ελπιζω το πρωτο γιατι αν ισχύει το δεύτερο γαμησε τα. Καποιοι κακοπροαιρετοι θα μιλησουν για σκανδαλα και μιζες.
Άβαταρ μέλους
zoltan
Phorum.gr user: zoltan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zoltan »

Αναφέρεσαι σε αξιωματικούς ή σε οπλίτες; Γιατί η 1η Στρατιά κυρίως αξιωματικούς έχει. Ο ΣΞ έχει μεγάλη έλλειψη σε οπλίτες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”