Όχι βέβαια, προφανώς το διατύπωσα πολύ απλουστευμένα. Λίγο τα HIMARS, λίγο η βροχή των τελευταίων ημερών, λίγο ότι οι Ρώσοι βρίσκονται σε επιχειρησιακή παύση...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Δώσε ρε Μπαιντεν 80 himars και άντε ξεκινά επιτέλους να εκπαιδεύεις τους ουκρανούς στα f16.
-
Εμπεδοκλής
Σιγά μη τους δώσει και F-22. Χρήσιμοι ηλίθιοι είναι, ώστε να γίνει το σοβιετικό υλικό του ΝΑΤΟ σκραπ.nick έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 09:44 Δώσε ρε Μπαιντεν 80 himars και άντε ξεκινά επιτέλους να εκπαιδεύεις τους ουκρανούς στα f16.
Η αλήθεια είναι ότι ότι δίνει το δίνει αργά.Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 09:49Σιγά μη τους δώσει και F-22. Χρήσιμοι ηλίθιοι είναι, ώστε να γίνει το σοβιετικό υλικό του ΝΑΤΟ σκραπ.nick έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 09:44 Δώσε ρε Μπαιντεν 80 himars και άντε ξεκινά επιτέλους να εκπαιδεύεις τους ουκρανούς στα f16.
Π.χ. javelin μετά howitzer μετά himars.
Αν είχαν όλα αυτά από το Φεβρουάριο…
-
Εμπεδοκλής
Περιμένουν να τελειώσει το σκραπ. Η Γερμανία προτίμησε να δώσει ανταλλακτικά Mig-29 από το σκραπ της Ανατολικής γερμανίας αντί για eurofighters...nick έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 09:53Η αλήθεια είναι ότι ότι δίνει το δίνει αργά.Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 09:49Σιγά μη τους δώσει και F-22. Χρήσιμοι ηλίθιοι είναι, ώστε να γίνει το σοβιετικό υλικό του ΝΑΤΟ σκραπ.nick έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 09:44 Δώσε ρε Μπαιντεν 80 himars και άντε ξεκινά επιτέλους να εκπαιδεύεις τους ουκρανούς στα f16.
Να σου πω τι βλέπω.Υδράργυρος έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 00:22Δεν τους βλεπεις που υποχωρουν συνεχεια; εσυ τους βλεπεις να πηγαινουν καλα;Chainis έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 21:10Δεν έχεις βαρεθεί;
Πραγματικά ρωτάω.
3 μήνες τουλάχιστον τώρα μετά τις φαπες
που έφαγαν οι Ρώσοι σ το Κίεβο και το Χάρκοβο, συνέχεια περικυκλωνονται η καταρρέουν οι Ουκρανοί και μετά από τόσες καταρρεύσεις και περικυκλώσεις οι Ρώσοι με την τεράστια υπεροπλία τους στην θάλασσα τον αέρα και το πυροβολικό έχουν προχωρήσει σε κάποια σημεία γύρω στα 30 χιλιόμετρα ενώ σε άλλα είναι εντελώς στάσιμοι.
Θεωρείς την τρέχουσα κατάσταση επιτυχία των Ρωσων;
Βλέπω ότι οι Ουκρανοί πολεμάνε στα σοβαρά με ότι δυνατότητες έχουν και μέχρι τέλους και γι αυτό έχουν μεγάλες απώλειες και οι δύο πλευρές , και ότι η Ρωσία με τον ρυθμό προέλασης που έχει ο στρατός της θέλει άλλο ένα χρόνο τουλάχιστον για να φτάσει στην Οδησσό που υποτίθεται ότι αποτελεί στόχο τους και αν βέβαια δεν ενισχυθεί με νέα και περισσότερα όπλα η Ουκρανία και ανατρέψει την κατάσταση.
Κι αυτό συμβαίνει με απόλυτη κυριαρχία της Ρωσίας στον αέρα και την θάλασσα και με σχέση πυροβολικού μάχης των δύο χωρών 6/1 και υπεροχή σε κάθε οπλικο σύστημα οπως πυραυλικό πυροβολικό η άρματα η επικοινωνίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 15 Ιούλ 2022, 11:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 09:49Σιγά μη τους δώσει και F-22. Χρήσιμοι ηλίθιοι είναι, ώστε να γίνει το σοβιετικό υλικό του ΝΑΤΟ σκραπ.nick έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 09:44 Δώσε ρε Μπαιντεν 80 himars και άντε ξεκινά επιτέλους να εκπαιδεύεις τους ουκρανούς στα f16.
Όχι επειδή όλως τυχαίως είναι όπλα που ξέρουν να τα χειρίζονται...Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 09:56Περιμένουν να τελειώσει το σκραπ. Η Γερμανία προτίμησε να δώσει ανταλλακτικά Mig-29 από το σκραπ της Ανατολικής γερμανίας αντί για eurofighters...nick έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 09:53Η αλήθεια είναι ότι ότι δίνει το δίνει αργά.Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 09:49
Σιγά μη τους δώσει και F-22. Χρήσιμοι ηλίθιοι είναι, ώστε να γίνει το σοβιετικό υλικό του ΝΑΤΟ σκραπ.
-
Εμπεδοκλής
Σιγά την εκπαίδευση τύπε μου. Είναι σαν να μου λες ότι ξέρεις να οδηγείς μόνο Lada Niva.sharp έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 11:21Όχι επειδή όλως τυχαίως είναι όπλα που ξέρουν να τα χειρίζονται...Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 09:56Περιμένουν να τελειώσει το σκραπ. Η Γερμανία προτίμησε να δώσει ανταλλακτικά Mig-29 από το σκραπ της Ανατολικής γερμανίας αντί για eurofighters...nick έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 09:53
Η αλήθεια είναι ότι ότι δίνει το δίνει αργά.
-
Δημοκράτης
ναι το να πετάς αεροπλάνο και το να οδηγείς αυτοκίνητο είναι το ίδιο πράγμαΕμπεδοκλής έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 11:29Σιγά την εκπαίδευση τύπε μου. Είναι σαν να μου λες ότι ξέρεις να οδηγείς μόνο Lada Niva.sharp έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 11:21Όχι επειδή όλως τυχαίως είναι όπλα που ξέρουν να τα χειρίζονται...Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 09:56
Περιμένουν να τελειώσει το σκραπ. Η Γερμανία προτίμησε να δώσει ανταλλακτικά Mig-29 από το σκραπ της Ανατολικής γερμανίας αντί για eurofighters...
Έλα πες την αλήθεια προσπαθείς να ξεπεράσεις τον υδράργυρο
-
Εμπεδοκλής
Ναι ρε τύπε μου. Αυτοί που πετούν τα Rafale ξαναπήγαν σχολείο από την αρχή.Δημοκράτης έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 11:38ναι το να πετάς αεροπλάνο και το να οδηγείς αυτοκίνητο είναι το ίδιο πράγμαΕμπεδοκλής έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 11:29Σιγά την εκπαίδευση τύπε μου. Είναι σαν να μου λες ότι ξέρεις να οδηγείς μόνο Lada Niva.sharp έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 11:21
Όχι επειδή όλως τυχαίως είναι όπλα που ξέρουν να τα χειρίζονται...
Έλα πες την αλήθεια προσπαθείς να ξεπεράσεις τον υδράργυρο![]()
Επίσης, ως γνωστόν, η Ελλάδα πρέπει να δώσει τα BMP-1 της και να πάρει τα Marder αντί να στείλει κατεθείαν τα Marder στους Ουκρανούς, γιατί οι Ουκρανοί δεν ξέρουν να οδηγούν τα Marder, ενώ οι Έλληνες γεννήθηκαν να ξέρουν να τα οδηγούν.
Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, θα κριθεί στο νήμα ο νικητής,Δημοκράτης έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 11:38ναι το να πετάς αεροπλάνο και το να οδηγείς αυτοκίνητο είναι το ίδιο πράγμαΕμπεδοκλής έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 11:29Σιγά την εκπαίδευση τύπε μου. Είναι σαν να μου λες ότι ξέρεις να οδηγείς μόνο Lada Niva.sharp έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 11:21
Όχι επειδή όλως τυχαίως είναι όπλα που ξέρουν να τα χειρίζονται...
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Δημοκράτης
οι Έλληνες πιλώτοι φυσικά και θα πάνε ξανά σχολείο για να μάθουν τα ραφάλ, έχω φίλο που κάνει αυτή τη στιγμή ακριβώς αυτό το πράγμα. Όχι από την αρχή προφανώς γιατί δεν έχουν τα χάλια σουΕμπεδοκλής έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 11:43Ναι ρε τύπε μου. Αυτοί που πετούν τα Rafale ξαναπήγαν σχολείο από την αρχή.Δημοκράτης έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 11:38ναι το να πετάς αεροπλάνο και το να οδηγείς αυτοκίνητο είναι το ίδιο πράγμαΕμπεδοκλής έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 11:29
Σιγά την εκπαίδευση τύπε μου. Είναι σαν να μου λες ότι ξέρεις να οδηγείς μόνο Lada Niva.
Επίσης, ως γνωστόν, η Ελλάδα πρέπει να δώσει τα BMP-1 της και να πάρει τα Marder αντί να στείλει κατεθείαν τα Marder στους Ουκρανούς, γιατί οι Ουκρανοί δεν ξέρουν να οδηγούν τα Marder, ενώ οι Έλληνες γεννήθηκαν να ξέρουν να τα οδηγούν.![]()
Η Ελλάδα προφανώς και έδωσε τα bmp και θα πάρει τα καινούργια αλλά δεν έχει σχέση με τα αεροπλάνα
-
Δημοκράτης
όχι ντάξει, υδράργυρος, κόλντρον και μαδουραίος and co παίζουν σε εντελώς άλλη κατηγορία. Ο Εμπεδοκλής κάνει φιλότιμες προσπάθειες βάσει ταλέντου να αλλάξει κατηγορία αλλά οι άλλοι 3 παίζουν με εμπειρία και ταλέντοChainis έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 11:53Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, θα κριθεί στο νήμα ο νικητής,Δημοκράτης έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 11:38ναι το να πετάς αεροπλάνο και το να οδηγείς αυτοκίνητο είναι το ίδιο πράγμαΕμπεδοκλής έγραψε: 15 Ιούλ 2022, 11:29
Σιγά την εκπαίδευση τύπε μου. Είναι σαν να μου λες ότι ξέρεις να οδηγείς μόνο Lada Niva.
![]()
- Aprilianos
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron