Antipnevma έγραψε: 13 Μαρ 2025, 10:53
Unique έγραψε: 13 Μαρ 2025, 03:24
Antipnevma έγραψε: 13 Μαρ 2025, 00:44
Σκοταδισμός είναι να θες να γυρίσει η κοινωνία στον μεσαίωνα, δηλαδή αυτό που κατά βάθος θέλει το απόκομμα του βάνδαλου. Δεν είναι κάτι άλλο ο σκοταδισμός. Η κοροϊδία ενός μεσαιωνικού θεσμού που απαρτίζεται από άεργους κηφήνες που πουλάνε παραμύθια σε αφελή κοσμάκη δεν είναι σκοταδισμός, είναι πρόοδος.
Να το κάνει αυτό αλλά απο τη δική του τσέπη. Αν υπάρχει γενική απηχηση, μπράβο του και καμάρι του.
Απο τη στιγμή που το κάνει με τα δικά μου χρήματα, βγάζει το σκασμό και ακολουθεί τι θέλει η κοινωνία, αλλιώς έχει μπάτσες.
Καταρχάς σώπαινε λίγο. Δεν είναι 'δικά σου' χρήματα, δεν ζεις μόνος σου στην κοινωνία, ούτε στηρίζεται η κοινωνία σε εσένα Φιλισταίε. Είναι χρήματα ολονών. Επιπλέον το δημόσιο χρήμα χρησιμοποιείται για να καλύψει ευρείς δημόσιες ανάγκες, δηλαδή ανάγκες που υπάρχουν στην κοινωνία αλλά δεν τις έχουν απαραίτητα όλοι. Υπάρχουν οι ανάγκες των ΑΜΕΑ και υπάρχουν και οι ανάγκες των ανθρώπων της τέχνης. Το ότι εγώ δεν έχω αυτές τις ανάγκες δεν σημαίνει ότι έχω το δικαίωμα να τις ακυρώνω. Ούτε έχω το δικαίωμα να ορίζω τι είναι τέχνη και δεν είναι. Αυτό αφορά τούς ίδιους τους ανθρώπους της τέχνης.
Στρεβλή άποψη έχεις για το πώς διαχειρίζεται το κράτος τα χρηματά σου.
Η "Τέχνη" ΔΕΝ είναι δημόσια ανάγκη και σαν αποτέλεσμα δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να πληρώνεται απο τον κρατικό κουρβανά. Ζούμε και χωρίς τέχνη. Ειδικά αυτού του είδους.
Θές να κάνεις "τέχνη" και να βάζεις κεριά στον κώλο σου, κάντο κύριε με τα δικά σου χρήματα. Ελευθερία έχουμε.
Εδώ φυσικά μιλάμε για μία ξεκάθαρη περίπτωση σπατάλης δημοσίου χρήματος με σκοπό να κεντρίσει τη Θρησκεία της χώρας.
Λοιπόν, αφού είστε τέτοιοι και δεν καταλαβαίνετε με το καλό, θα καταλάβετε με μάπες.