Ειναι σαν να βλεπεις Β εθνικη,η ΗΡΑΚΛΑΡΑ θα διεκδικουσε πρωταθλημα
Στην Φιλανδία ο πρώτος με τον έκτο είχαν 12 βαθμούς διαφορά ο τέταρτος με τον πέμπτο είχαν 1 βαθμό διαφορά
Στην Ελλάδα ο πρώτος με τον έκτο είχαν 26 βαθμούς διαφορά ο τέταρτος με τον πέμπτο είχαν 12 βαθμούς διαφορά.
Που σημαίνει ότι το Φιλανδικό πρωτάθλημα είναι ποιο ανταγωνιστικο και ποιο ενδιαφέρον.
Βλέπεις εκεί οι μεγάλες ομάδες δεν παίζουν φιλικά με παραρτήματα.
Σιγά μωρέ την Ελσίνκι, πέρσι παιξαμε στους ομίλους
Επιπέδου Ατρομήτου είναι
Καλά, περνάνε οι 24 απ τους 36, αυτό έλειπε
17 βαθμούς, χτυπάμε και πρωτη 8αδα
Το ανώμαλο σύστημα ποιο είναι; Γιατί όντως δεν έχω καταλάβει. 8 ομαδες αποκλείονται ;;
Είναι κοινή η βαθμολογία, άσχετα με ποιους παιζεις
Αν είσαι πρωτη 8αδα πας κατευθείαν στους 16
Αν εισαι 9-24 πας στους 32 και παίζουν μεταξυ τους για να προκυψουν οι άλλοι 8 για τους 16
Αποκλείονται οι 25-36
jason0 έγραψε: 30 Αύγ 2024, 23:09
Γενικά με 10 βαθμους στα 8 ματς μάλλον περνάς στους 32
Εμένα μου αρέσει το συστημα, ελάχιστα ματς πλεον θα είναι αδιάφορα
πιο πιθανο να κερδισεις τους απατεωνες του μαντσεστερ παρα τα μικρομεσαια λιμα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
πιο πιθανο να κερδισεις τους απατεωνες του μαντσεστερ παρα τα μικρομεσαια λιμα
το νέο σύστημα γαμάει. όχι μόνο λιγότερα αδιάφορα ματς, αλλά αποφεύγουμε και τις βαρετές ρεβάνς με ίδιες ομάδες. Και όλα σε έναν όμιλο να μπορούμε να το παρακολουθούμε . Ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί με 8 ομίλους.
το νέο σύστημα γαμάει. όχι μόνο λιγότερα αδιάφορα ματς, αλλά αποφεύγουμε και τις βαρετές ρεβάνς με ίδιες ομάδες. Και όλα σε έναν όμιλο να μπορούμε να το παρακολουθούμε . Ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί με 8 ομίλους.
Και αυτό
Σχεδόν όλα τα ματς θα έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον και για εμάς, δεν θα ναι μόνο στοιχηματικα
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 23:23
μην τρελαθουμε απλα ηθελαν να αυξησουν τα ματς στο καλενταρι
Δεν είναι αυτό το ζήτημα. Είχες κάτι βαρετούς ομίλους με 1 ή 2 φαβορί που κέρδιζαν μέσω έξω όλα κρίνονταν τη δεύτερη αγωνιστική. Τώρα ανακατεύεται η τράπουλα και τα αποτελέσματα όλων επηρεάζουν όλους.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 23:23
μην τρελαθουμε απλα ηθελαν να αυξησουν τα ματς στο καλενταρι
Δεν είναι αυτό το ζήτημα. Είχες κάτι βαρετούς ομίλους με 1 ή 2 φαβορί που κέρδιζαν μέσω έξω όλα κρίνονταν τη δεύτερη αγωνιστική. Τώρα ανακατεύεται η τράπουλα και τα αποτελέσματα όλων επηρεάζουν όλους.
ας καταργησουν και τα εθνικα πρωταθληματα να παιζουν ολοι με ολους και να απολαμβανετε (sic) την ιδια αηδια με το φεικ μπασκετ των φυστικοβουτηρων
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"