Είχα μια συζήτηση με Ουκρανή της Ελλάδας από το Νικολάεφ, είναι πολλοί εκεί λουφαγμένοι που περιμένουν τους Ρώσους. Η ίδια θα προτιμούσε να τους καταλάβει η Ρωσία και να γίνει νέο κράτος. Δηλαδή όχι μόνο δεν το βλέπω να ανακαταλαμβάνουν τη Χερσώνα, αλλά τους βλέπω να υποχωρούν κιόλας.Στρακαστρουκας έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 13:43 Αν οι Ουκρανοι αναταλαβουν την Χερσωνα χανοντας το Ντονμπας θα το θεωρησω μεγαλη επιτυχια των Ουκρανων
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
- Υδράργυρος
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Πρώτη φορά βλέπω να εξαγγέλλεται αντεπίθεση. Συνήθως τα σχέδια των επιθέσεων είναι απόρρητα.
-
Δημοκράτης
μια ουκρανή από το χωριό, δεν την ξέρετεΥδράργυρος έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 13:57 Πρώτη φορά βλέπω να εξαγγέλλεται αντεπίθεση. Συνήθως τα σχέδια των επιθέσεων είναι απόρρητα.
Είχα μια συζήτηση με Ουκρανή της Ελλάδας από το Νικολάεφ, είναι πολλοί εκεί λουφαγμένοι που περιμένουν τους Ρώσους. Η ίδια θα προτιμούσε να τους καταλάβει η Ρωσία και να γίνει νέο κράτος. Δηλαδή όχι μόνο δεν το βλέπω να ανακαταλαμβάνουν τη Χερσώνα, αλλά τους βλέπω να υποχωρούν κιόλας.Στρακαστρουκας έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 13:43 Αν οι Ουκρανοι αναταλαβουν την Χερσωνα χανοντας το Ντονμπας θα το θεωρησω μεγαλη επιτυχια των Ουκρανων
ρε ούτε εσύ δεν τρως τον παπά που πουλάς εδώ μέσα
Έχοντας δει πολλά αποτελέσματα ουκρανικών εκλογών παρατηρείται το ίδιο μοτίβο. Η δυτική Ουκρανία ψηφίζει δυτικοφιλα και η ανατολική ρωσοφιλα. Δεν θα μου έκανε εντύπωση μερίδιο Ουκρανών να ήθελε να ξεφορτωθεί τους ανατολικούς ρωσοφωνους και τις ψήφους τους. Εδώ στη Ελλάδα αν η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ψήφιζαν μόνο ΣΥΡΙΖΑ και έκριναν τις εκλογές για 2 δεκαετίες κάτι under και δημοκρατης θα παρακαλούσαν να τα καταλάβει ο Ερντογάν μπας καλά ξαναγίνουν μεταβλητοί στα υπουργεία
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
Τρίχες κατσαρές.Δρακουμελ έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 14:09 Έχοντας δει πολλά αποτελέσματα ουκρανικών εκλογών παρατηρείται το ίδιο μοτίβο. Η δυτική Ουκρανία ψηφίζει δυτικοφιλα και η ανατολική ρωσοφιλα. Δεν θα μου έκανε εντύπωση μερίδιο Ουκρανών να ήθελε να ξεφορτωθεί τους ανατολικούς ρωσοφωνους και τις ψήφους τους. Εδώ στη Ελλάδα αν η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ψήφιζαν μόνο ΣΥΡΙΖΑ και έκριναν τις εκλογές για 2 δεκαετίες κάτι under και δημοκρατης θα παρακαλούσαν να τα καταλάβει ο Ερντογάν μπας καλά ξαναγίνουν μεταβλητοί στα υπουργεία
Η δική σου λογική είναι αυτή που περιγράφεις.
Θυμίζεις τον Χατζηανεστη που έλεγε να αφήσουν τους Μικρασιάτες να τους σφάξουν οι Τούρκοι για να μην έρθουν στην Ελλάδα και καταλύσουν το κράτος.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Όπως έλεγε ο Χατζηανέστης αυτο, όπως μέλη της παράταξης των εθνικοφρόνων έλεγαν τι σε νοιάζει η μικρά Ασία δεν θα μεγαλώσει το χωράφι σου, όπως και ο πρίγκηπας Ανδρέας δεν ήθελε τους βενιζελικούς μικρασιατες έτσι θα υπάρχουν Ουκρανοί που βλέπουν τις ρωσοφωνες επαρχίες σαν βαρίδια και θα θέλανε να τις ξεφορτωθούν. Όχι όλοι φυσικά αλλά υπάρχουν και εγώ έχω γνωρίσει.Chainis έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 14:14Τρίχες κατσαρές.Δρακουμελ έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 14:09 Έχοντας δει πολλά αποτελέσματα ουκρανικών εκλογών παρατηρείται το ίδιο μοτίβο. Η δυτική Ουκρανία ψηφίζει δυτικοφιλα και η ανατολική ρωσοφιλα. Δεν θα μου έκανε εντύπωση μερίδιο Ουκρανών να ήθελε να ξεφορτωθεί τους ανατολικούς ρωσοφωνους και τις ψήφους τους. Εδώ στη Ελλάδα αν η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ψήφιζαν μόνο ΣΥΡΙΖΑ και έκριναν τις εκλογές για 2 δεκαετίες κάτι under και δημοκρατης θα παρακαλούσαν να τα καταλάβει ο Ερντογάν μπας καλά ξαναγίνουν μεταβλητοί στα υπουργεία
Θυμίζεις τον Χατζηανεστη που έλεγε να αφήσουν τους Μικρασιάτες να τους σφάξουν οι Τούρκοι για να μην έρθουν στην Ελλάδα και καταλύσουν το κράτος.
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
- Dwarven Blacksmith
Μεγάλη αντεπίθεση υπό την ηγεσία του Στάινερ.
- Καραμελίτσα
- Οργισμένος
Ξεκινάει ο 2ος ανασκαλοπισμος πουτλερακια.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
παιζει εάν δεν ειχαν όπλα για όλους αυτους, αλλά τώρα έχουν με αυτα που έρχονται απο ΔύσηΔημοκράτης έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 13:29δεν παίζει ρε άνθρωπα, αν είχαν 1εκ στρατό θα τον είχαν κατεβάσει ήδη. Τι περιμένουν και κρατάνε 1εκ στρατιώτες έτσι;Πρετεντέρης έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 13:10 Οι Ουκρανοί κανουν λόγο για 1 εκ στρατιωτες τους που θα αντεπιτεθουν στο νοτο. Για να δουμε.
βλέπω τα πουτλεράκια να υποχωρούνε ανατολικά των Ουραλίων.
Μπαρουφες 1 εκ στρατό πλήρως εξοπλισμένο δεν έχουν.Αλιόσα έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 14:56παιζει εάν δεν ειχαν όπλα για όλους αυτους, αλλά τώρα έχουν με αυτα που έρχονται απο ΔύσηΔημοκράτης έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 13:29δεν παίζει ρε άνθρωπα, αν είχαν 1εκ στρατό θα τον είχαν κατεβάσει ήδη. Τι περιμένουν και κρατάνε 1εκ στρατιώτες έτσι;Πρετεντέρης έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 13:10 Οι Ουκρανοί κανουν λόγο για 1 εκ στρατιωτες τους που θα αντεπιτεθουν στο νοτο. Για να δουμε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Δημοκράτης
μακάρι να έχετε 150% δίκιο και οι Ρώσοι να πάρουν έναν πούτσο από εδώ μέχρι τη μόσχα. Αλλά δεν νομίζω πως αυτή είναι η κατάσταση. Δεν είμαι αισιόδοξος, νομίζω ότι ο πόλεμος θα τελειώσει με ένα 20% της χώρας να είναι ντεφάκτο κομμάτι της ρωσίας αν όχι και ντεγιούρεΑλιόσα έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 14:56παιζει εάν δεν ειχαν όπλα για όλους αυτους, αλλά τώρα έχουν με αυτα που έρχονται απο ΔύσηΔημοκράτης έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 13:29δεν παίζει ρε άνθρωπα, αν είχαν 1εκ στρατό θα τον είχαν κατεβάσει ήδη. Τι περιμένουν και κρατάνε 1εκ στρατιώτες έτσι;Πρετεντέρης έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 13:10 Οι Ουκρανοί κανουν λόγο για 1 εκ στρατιωτες τους που θα αντεπιτεθουν στο νοτο. Για να δουμε.
Στε θετικά ότι ο ρώσικος στρατός φάνηκε να είναι ένα σκουπίδι και καλά θα κάνει η Δύση να βάλει την Ουκρανία στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ και να ετοιμαζόμαστε για την επόμενη σύγκρουση με τους βρωμίλους του πούτιν
-
Δημοκράτης
έχεις και εσύ δηλαδή φίλους ουκρανούς από το χωριό που δεν τους ξέρουμεΔρακουμελ έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 14:19Όπως έλεγε ο Χατζηανέστης αυτο, όπως μέλη της παράταξης των εθνικοφρόνων έλεγαν τι σε νοιάζει η μικρά Ασία δεν θα μεγαλώσει το χωράφι σου, όπως και ο πρίγκηπας Ανδρέας δεν ήθελε τους βενιζελικούς μικρασιατες έτσι θα υπάρχουν Ουκρανοί που βλέπουν τις ρωσοφωνες επαρχίες σαν βαρίδια και θα θέλανε να τις ξεφορτωθούν. Όχι όλοι φυσικά αλλά υπάρχουν και εγώ έχω γνωρίσει.Chainis έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 14:14Τρίχες κατσαρές.Δρακουμελ έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 14:09 Έχοντας δει πολλά αποτελέσματα ουκρανικών εκλογών παρατηρείται το ίδιο μοτίβο. Η δυτική Ουκρανία ψηφίζει δυτικοφιλα και η ανατολική ρωσοφιλα. Δεν θα μου έκανε εντύπωση μερίδιο Ουκρανών να ήθελε να ξεφορτωθεί τους ανατολικούς ρωσοφωνους και τις ψήφους τους. Εδώ στη Ελλάδα αν η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ψήφιζαν μόνο ΣΥΡΙΖΑ και έκριναν τις εκλογές για 2 δεκαετίες κάτι under και δημοκρατης θα παρακαλούσαν να τα καταλάβει ο Ερντογάν μπας καλά ξαναγίνουν μεταβλητοί στα υπουργεία
κατά τα άλλα ξέρεις και τι θέση έχω εγώ νούμερο
Αρκετούς.Δημοκράτης έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 15:13έχεις και εσύ δηλαδή φίλους ουκρανούς από το χωριό που δεν τους ξέρουμεΔρακουμελ έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 14:19Όπως έλεγε ο Χατζηανέστης αυτο, όπως μέλη της παράταξης των εθνικοφρόνων έλεγαν τι σε νοιάζει η μικρά Ασία δεν θα μεγαλώσει το χωράφι σου, όπως και ο πρίγκηπας Ανδρέας δεν ήθελε τους βενιζελικούς μικρασιατες έτσι θα υπάρχουν Ουκρανοί που βλέπουν τις ρωσοφωνες επαρχίες σαν βαρίδια και θα θέλανε να τις ξεφορτωθούν. Όχι όλοι φυσικά αλλά υπάρχουν και εγώ έχω γνωρίσει.Chainis έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 14:14
Τρίχες κατσαρές.
-
Δημοκράτης
Δρακουμελ έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 15:45Αρκετούς.Δημοκράτης έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 15:13έχεις και εσύ δηλαδή φίλους ουκρανούς από το χωριό που δεν τους ξέρουμεΔρακουμελ έγραψε: 11 Ιούλ 2022, 14:19
Όπως έλεγε ο Χατζηανέστης αυτο, όπως μέλη της παράταξης των εθνικοφρόνων έλεγαν τι σε νοιάζει η μικρά Ασία δεν θα μεγαλώσει το χωράφι σου, όπως και ο πρίγκηπας Ανδρέας δεν ήθελε τους βενιζελικούς μικρασιατες έτσι θα υπάρχουν Ουκρανοί που βλέπουν τις ρωσοφωνες επαρχίες σαν βαρίδια και θα θέλανε να τις ξεφορτωθούν. Όχι όλοι φυσικά αλλά υπάρχουν και εγώ έχω γνωρίσει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-