!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Και να τον βάλουν να χτυπάει την καμπάνα...

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Περίμενα 10 λεπτά στο ακουστικό για μια τηλεσύσκεψη μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι ήταν προγραμματισμένη για 1 ώρα αργότερα.
Τουλάχιστον η μουσική αναμονής ήταν καλή...
Τουλάχιστον η μουσική αναμονής ήταν καλή...
Yippie Kay Yay
αληθες. αν και νομιζω εχει ενα ορθογραφικο λαθος, το "πιστεψεις" γραφεται με ου αντι για ιperseus έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 08:41Μην ανησυχεις μόλις φας τον πρωτο θα πιστεψεις.Ορέστης 35 έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 06:15Ισως να μην ειναι ασχημη ιδεα, αλλα θα αισθανομαι υποκριτης τουλαχιστον, γιατι δεν ειμαι πιστος.bluerose έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 13:57 Μήπως να πήγαινες επίσκεψη πολυήμερη σε κάποιο μοναστήρι για φιλοξενία;
Εντάξει έχει κι εκεί θορύβους εκτός κάποιων σκητων
Πήγαινε δεν έχεις να χάσεις τίποτε,αντίθετα,θα παρεις
Ειδικά αν βοηθάς σε εργασίες....σχεδόν εκεί θα είσαι πάντα
Έχει μοναστήρια και κοντά σε πόλεις όπου θέλουν διακονίες
Βέβαια αλλοι το έχουν κανόνα αυτό,εσύ θα το προτείνεις ο ίδιος
Θα βρεις την ησυχία που τόσο σου λειπει
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Έρχεται στη δουλειά ένας που κάναμε παραλαβή και ήρθε για υπογραφή και σφραγίδα που τα έχω όλα εγώ. Μπαίνει και ρωταει και του λέει ο προϊστάμενος στην διευθύντρια από κει με χιουμορ. Εγώ έχω το πιο μεγάλο γραφείο (λόγω πραγματων που έχω πάνω κτλ) και είμαι τέρμα πίσω. Έρχεται τον τακτοποιώ. Έχει μπει ήδη πελάτης μέσα που θέλει να του κάνουμε αντικατάσταση στο προϊόν του ενώ έχει λήξει για 3 μήνες η εγγύηση. Ακούει τον άλλον να λέει "στην διευθύντρια" και έρχεται σε μένα κατευθείαν κι αυτος. Του λέω δεν γίνεται κτλ του εξηγώ,ήταν και μεγάλος σχετικά σε ηλικία και γίνεται πιο επιθετικός και μου κουνάγε τα χαρτιά του μπροστά μου.
Και αναλαμβάνει να μιλήσει ο προϊστάμενος να του εξηγήσει. Και γύριζει και του λέει "εσύ είσαι υπάλληλος κοίτα την δουλειά σου, μιλάω με την κυρία"
Τέτοια έκφραση ανθρώπου δεν έχω ξαναδεί. Ήταν σοκαρισμένος

Και αναλαμβάνει να μιλήσει ο προϊστάμενος να του εξηγήσει. Και γύριζει και του λέει "εσύ είσαι υπάλληλος κοίτα την δουλειά σου, μιλάω με την κυρία"
Τέτοια έκφραση ανθρώπου δεν έχω ξαναδεί. Ήταν σοκαρισμένος
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 15:55 Έρχεται στη δουλειά ένας που κάναμε παραλαβή και ήρθε για υπογραφή και σφραγίδα που τα έχω όλα εγώ. Μπαίνει και ρωταει και του λέει ο προϊστάμενος στην διευθύντρια από κει με χιουμορ. Εγώ έχω το πιο μεγάλο γραφείο (λόγω πραγματων που έχω πάνω κτλ) και είμαι τέρμα πίσω. Έρχεται τον τακτοποιώ. Έχει μπει ήδη πελάτης μέσα που θέλει να του κάνουμε αντικατάσταση στο προϊόν του ενώ έχει λήξει για 3 μήνες η εγγύηση. Ακούει τον άλλον να λέει "στην διευθύντρια" και έρχεται σε μένα κατευθείαν κι αυτος. Του λέω δεν γίνεται κτλ του εξηγώ,ήταν και μεγάλος σχετικά σε ηλικία και γίνεται πιο επιθετικός και μου κουνάγε τα χαρτιά του μπροστά μου.
Τέτοια έκφραση ανθρώπου δεν έχω ξαναδεί. Ήταν σοκαρισμένος![]()
![]()
Yippie Kay Yay
Είναι,ειναι ατομάρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Μπορει να μου δωσουν δουλεια στο καμπιγκ. Θα μπορουσα να σκουπιζω τα πρωινα και το βραδυ να περιπολω αναμεσα στις σκηνες για την ασφαλεια των κατασκηνωτων.bluerose έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 10:43Δεν νομίζω να είναι άσχημη ιδέα εφόσον δε βρίσκεις ησυχία κι είσαι χωρίς υποχρεώσεις. Θα πας για βοήθεια έχει εργασίες, θα σιτιζεσε και θα βλέπεις κόσμο και θα ακούς χαρισματικούς γέροντεςΟρέστης 35 έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 06:15Ισως να μην ειναι ασχημη ιδεα, αλλα θα αισθανομαι υποκριτης τουλαχιστον, γιατι δεν ειμαι πιστος.bluerose έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 13:57 Μήπως να πήγαινες επίσκεψη πολυήμερη σε κάποιο μοναστήρι για φιλοξενία;
Εντάξει έχει κι εκεί θορύβους εκτός κάποιων σκητων
Πήγαινε δεν έχεις να χάσεις τίποτε,αντίθετα,θα παρεις
Ειδικά αν βοηθάς σε εργασίες....σχεδόν εκεί θα είσαι πάντα
Έχει μοναστήρια και κοντά σε πόλεις όπου θέλουν διακονίες
Βέβαια αλλοι το έχουν κανόνα αυτό,εσύ θα το προτείνεις ο ίδιος
Θα βρεις την ησυχία που τόσο σου λειπει
Μακάρι να σε δεχτούν να λες
Δεν είσαι πιστός με τις πράξεις, εκκλησία προσευχή νηστεία αλλά είσαι καλός ανθρωπος
Ορέστης 35 έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 20:28 [
Μπορει να μου δωσουν δουλεια στο καμπιγκ. Θα μπορουσα να σκουπιζω τα πρωινα και το βραδυ να περιπολω αναμεσα στις σκηνες για την ασφαλεια των κατασκηνωτων.
Μηπως για αλλο λογο θες την περιπολια; Να παιρνεις ματι απο καμια φοιτητριουλα;
Ορέστης 35 έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 20:28Μπορει να μου δωσουν δουλεια στο καμπιγκ. Θα μπορουσα να σκουπιζω τα πρωινα και το βραδυ να περιπολω αναμεσα στις σκηνες για την ασφαλεια των κατασκηνωτων.bluerose έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 10:43Δεν νομίζω να είναι άσχημη ιδέα εφόσον δε βρίσκεις ησυχία κι είσαι χωρίς υποχρεώσεις. Θα πας για βοήθεια έχει εργασίες, θα σιτιζεσε και θα βλέπεις κόσμο και θα ακούς χαρισματικούς γέροντεςΟρέστης 35 έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 06:15
Ισως να μην ειναι ασχημη ιδεα, αλλα θα αισθανομαι υποκριτης τουλαχιστον, γιατι δεν ειμαι πιστος.
Μακάρι να σε δεχτούν να λες
Δεν είσαι πιστός με τις πράξεις, εκκλησία προσευχή νηστεία αλλά είσαι καλός ανθρωπος

Dein Herz, meine Gier
-
Ορέστης 35
Τι ειν αυτα ρε Σατυροι, δε μπορουμε να πουμε μια κουβεντα εδω μεσα.
Δε μπορούμε.
Πάνε και μακάρι να σε δεχτούν
Θα σε δει ο πνευματικός ή η γερόντισσα βασικά ο πνευματικός, θα εξομολογηθείς και σιγά σιγά ελπίζω να σ' αφήνουν να διακονεις. Θα βρεις την ησυχία που θες
Θα σε δει ο πνευματικός ή η γερόντισσα βασικά ο πνευματικός, θα εξομολογηθείς και σιγά σιγά ελπίζω να σ' αφήνουν να διακονεις. Θα βρεις την ησυχία που θες
-
Ορέστης 35
Σημερα πηγα σε ενα βιβλιοπωλειο. Μου αρεσε πολυ γιατι ειχε ησυχια και γιατι το συστημα εξαρισμου εβγαζε ενα ομορφο σιγανο βουητο. Σε ενα τετοιο περιβαλλον θα μπορουσα να δουλευω. Αγορασα ενα κομικ που λεγεται Το Μεγαλο Μπανιστηρι. 
Μοναστηρακι πηρα ενα αναψυκτικο. Επεσαν επανω μου οι μαυροι σαν μυγες να μου πουλησουν τα βραχιολακια τους. Σσσσ σσσσ σσσσ εφτυναν σταγονιδια σαλιατος με μικροβια μεσα στο αναψυκτικο μου.
Με εκνευριζουν κατι τετοια. Δε βλεπω καμια διαθεση απο Κουλη να τους μαζεψει. Γενικα ενα χαλι το κεντρο, κραχτες, σκουπιδια, αυτοκινητα...
Μετα εκανα λιγο μονοζυγο και ξαπλωσα να ξεκουραστω στη μυστικη τοποθεσια της Αθηνας που μονο εγω γνωριζω.
Γυρισα νωρις. Ειναι καλυτερα οταν γυριζω μετα τις 10.
Μοναστηρακι πηρα ενα αναψυκτικο. Επεσαν επανω μου οι μαυροι σαν μυγες να μου πουλησουν τα βραχιολακια τους. Σσσσ σσσσ σσσσ εφτυναν σταγονιδια σαλιατος με μικροβια μεσα στο αναψυκτικο μου.
Μετα εκανα λιγο μονοζυγο και ξαπλωσα να ξεκουραστω στη μυστικη τοποθεσια της Αθηνας που μονο εγω γνωριζω.
Γυρισα νωρις. Ειναι καλυτερα οταν γυριζω μετα τις 10.
δεν πιστευω οτι οι αμαρτιες μου ειναι αμαρτιες. Δε συμφωνω με το ορθοδοξο δογμα.bluerose έγραψε: 18 Ιούλ 2019, 21:16 Δε μπορούμε.
Για αυτο φιλε θερτι φαϊφ να κρατας το αναψυκτικο κατω,αλλα με το χερι πανω απο το καπακι. Επισης,εμενα οταν δεν θελω να αγορασω κατι,οποιος και να ερθει,ειτε οι φιλοι μου αφρικανοι (ιαμαϊκανιι) ειτε ιεχωβαδες κοκ με ενα αυστηρο υφος-βλεμμα τους λεω δεν θελω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 45 Απαντήσεις