Eνώ εγώ αν βγει η Ινδοτζαμαϊκανή, μην το συζητάς, δεν θα ξανακάνω σεξ από τη στενοχώρια μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
Re: Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Μην το λες. Εχει αποτέλεσμαGolden Age έγραψε: 19 Αύγ 2024, 12:15 Πάντως, είναι λάθος του επιτελείου του Τραμπ να εστιάζει μόνο στον κομμουνισμό της Κάμαλα.
Τρέχουν οι κεντρώοι Αμερικανοί να φύγουν από το Δημοκρατικό Κόμμα, τώρα που φανερώθηκε ο κομμουνισμός της ΚαμαλαΑυτό είναι καλό για να της αποσπά κεντρώους ψηφοφόρους. Αλλά δεν αρκεί. Πρέπει και να προβάλλει το σχέδιο της τραμπικής διακυβέρνησης.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Γιατί, σάμπως κάνεις τώρα;Scouser έγραψε: 19 Αύγ 2024, 12:22Eνώ εγώ αν βγει η Ινδοτζαμαϊκανή, μην το συζητάς, δεν θα ξανακάνω σεξ από τη στενοχώρια μου.![]()
Δεν φεύγουν λόγω του κομμουνισμού, φεύγουν λόγω του πληθωρισμού, της παράνοιας των woke και των ορθάνοιχτων συνόρων. Το όλο κίνημα έχει πολλές ομοιότητες με τον κομμουνισμό, όπως εξηγεί παρακάτω ο γνωστός ρεντεκ και λάτρης του Τραμπ Μπιλ Μεϊχερ:Beria έγραψε: 19 Αύγ 2024, 12:27
Τρέχουν οι κεντρώοι Αμερικανοί να φύγουν από το Δημοκρατικό Κόμμα, τώρα που φανερώθηκε ο κομμουνισμός της Καμαλα
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Πςςςςς, τι μου είπες τώρα.Allah έγραψε: 19 Αύγ 2024, 12:33Γιατί, σάμπως κάνεις τώρα;Scouser έγραψε: 19 Αύγ 2024, 12:22Eνώ εγώ αν βγει η Ινδοτζαμαϊκανή, μην το συζητάς, δεν θα ξανακάνω σεξ από τη στενοχώρια μου.nowhere έγραψε: 19 Αύγ 2024, 12:19
εγώ άνθρωπε μου δεν θα φαρμακωθώ έτσι και βγει ο τραμπ,θα χω και κάτι να δουλεύω,εσείς οι αμερικάνοι από το αγρίνιο ηρεμήστε λίγο γιατί δεν σας βλέπω καλά![]()
JD Vance
JD Vance
Διότι ως γνωστόν ο Υπαρκτός Σοσιαλισμός ήταν τίγκα στο γουόκ και τα ανοιχτά σύνοραScouser έγραψε: 19 Αύγ 2024, 12:37Δεν φεύγουν λόγω του κομμουνισμού, φεύγουν λόγω του πληθωρισμού, της παράνοιας των woke και των ορθάνοιχτων συνόρων. Το όλο κίνημα έχει πολλές ομοιότητες με τον κομμουνισμό, όπως εξηγεί παρακάτω ο γνωστός ρεντεκ και λάτρης του Τραμπ Μπιλ Μεϊχερ:Beria έγραψε: 19 Αύγ 2024, 12:27
Τρέχουν οι κεντρώοι Αμερικανοί να φύγουν από το Δημοκρατικό Κόμμα, τώρα που φανερώθηκε ο κομμουνισμός της Καμαλα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ήταν τίγκα στους επαναστάτες που ήθελαν να αλλάξουν τον κόσμο, στα πογκρόμ, στα κέντρα αναμόρφωσης, κτλ κτλ.Beria έγραψε: 19 Αύγ 2024, 12:42Διότι ως γνωστόν ο Υπαρκτός Σοσιαλισμός ήταν τίγκα στο γουόκ και τα ανοιχτά σύνοραScouser έγραψε: 19 Αύγ 2024, 12:37Δεν φεύγουν λόγω του κομμουνισμού, φεύγουν λόγω του πληθωρισμού, της παράνοιας των woke και των ορθάνοιχτων συνόρων. Το όλο κίνημα έχει πολλές ομοιότητες με τον κομμουνισμό, όπως εξηγεί παρακάτω ο γνωστός ρεντεκ και λάτρης του Τραμπ Μπιλ Μεϊχερ:Beria έγραψε: 19 Αύγ 2024, 12:27
![]()
JD Vance
JD Vance
- Dwarven Blacksmith
Όχι όχι, σου λέει ότι έχει ομοιότητες το κίνημα...έτσι εγκυκλοπαιδικά ρε παιδί μου. Δηλαδή αν είχε ομοιότητες με το κίνημα της ψαραγοράς της Μασσαλίας του 1500, πάλι θα το έλεγαν, επιστήμονες είναι οι άνθρωποι, δεν είναι εκ του πονηρού.
πάντως η κίνα είναι τίγκα στο γουοκ
Είναι τόσο κωμικοί οι hillbillies από το Αγρίνιο που αντιγράφουν ορολογία altright χωρίς να καταλαβαίνουν τζίζους
- Dwarven Blacksmith
Πλέον κάνουν και γουοκ σπουδές.
- Golden Age
O γουκισμός έχει ομοιότητες με τον κομμουνισμό ως προς τον "προοδευτισμό" και κυρίως ως προς τον ολοκληρωτισμό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Αύγ 2024, 12:45 Όχι όχι, σου λέει ότι έχει ομοιότητες το κίνημα...έτσι εγκυκλοπαιδικά ρε παιδί μου. Δηλαδή αν είχε ομοιότητες με το κίνημα της ψαραγοράς της Μασσαλίας του 1500, πάλι θα το έλεγαν, επιστήμονες είναι οι άνθρωποι, δεν είναι εκ του πονηρού.
Χιλιμπίλης από το Αγρίνιο ο λίμπεραλ Νεοϋρκέζος Μπιλ Μεϊχερ, που έχει περάσει όλη του την καριέρα χλευάζοντας τους Ρεπουμπλικάνους.Beria έγραψε: 19 Αύγ 2024, 12:49 Είναι τόσο κωμικοί οι hillbillies από το Αγρίνιο που αντιγράφουν ορολογία altright χωρίς να καταλαβαίνουν τζίζους
JD Vance
JD Vance
Για σας μιλάωScouser έγραψε: 19 Αύγ 2024, 12:54Χιλιμπίλης από το Αγρίνιο ο λίμπεραλ Νεοϋρκέζος Μπιλ Μεϊχερ, που έχει περάσει όλη του την καριέρα χλευάζοντας τους Ρεπουμπλικάνους.Beria έγραψε: 19 Αύγ 2024, 12:49 Είναι τόσο κωμικοί οι hillbillies από το Αγρίνιο που αντιγράφουν ορολογία altright χωρίς να καταλαβαίνουν τζίζουςΈχετε κάψει φλάντζα εντελώς.
Μίλα και για τον Άη Βασίλη άμα θες ρε μπάρμπα, δεν αλλάζει κάτι για τα πασιφανή στοιχεία αυταρχισμού και παράνοιας που διακρίνουν το κίνημα που καβαλάει η Ινδοτζαμαϊκανή. Γνωστές λίμπεραλ περσόνες στις ΗΠΑ, όχι στο Αγρίνιο, τα λένε αυτά, όχι εμείς.Beria έγραψε: 19 Αύγ 2024, 12:55Για σας μιλάωScouser έγραψε: 19 Αύγ 2024, 12:54Χιλιμπίλης από το Αγρίνιο ο λίμπεραλ Νεοϋρκέζος Μπιλ Μεϊχερ, που έχει περάσει όλη του την καριέρα χλευάζοντας τους Ρεπουμπλικάνους.Beria έγραψε: 19 Αύγ 2024, 12:49 Είναι τόσο κωμικοί οι hillbillies από το Αγρίνιο που αντιγράφουν ορολογία altright χωρίς να καταλαβαίνουν τζίζουςΈχετε κάψει φλάντζα εντελώς.
JD Vance
JD Vance
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn