!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Awesomatic έγραψε: 12 Σεπ 2023, 17:35
sys3x έγραψε: 12 Σεπ 2023, 17:03
Awesomatic έγραψε: 12 Σεπ 2023, 15:56

Με αφορμή αυτό: στη Θεσσαλία έχει μέρη που είναι γεμάτα ξερόλοφους που θα ήταν ιδανικά για φωτοβολταϊκά. Σε τέτοια μέρη θα έπρεπε να έχει ήδη γεμίσει παντού και όχι σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις.
Ναι (ειρήσθω εν παρόδω):

https://www.newmoney.gr/uncategorised/p ... ou-kampou/
Αν δεις αυτά είναι σε χωράφια, οικόπεδα κλπ. Εγώ για τους ξερόλοφους λέω που είναι δημόσια γη και κάθεται έτσι ξέρη και αναξιοποίητη.
NewModelArmy έγραψε: 12 Σεπ 2023, 17:13
Awesomatic έγραψε: 12 Σεπ 2023, 15:56

Με αφορμή αυτό: στη Θεσσαλία έχει μέρη που είναι γεμάτα ξερόλοφους που θα ήταν ιδανικά για φωτοβολταϊκά. Σε τέτοια μέρη θα έπρεπε να έχει ήδη γεμίσει παντού και όχι σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις.
Τα χωραφια στον καμπο έιχαν γεμίσει φωτοβολταϊκά πολύ πριν τις πλημμύρες. Θα ενταθει το φαινόμενο ακομα περισσότερο τωρα.
Ακριβώς αυτό: χωράφια. Δεν έπρεπε να μπαίνουν σε χωράφια και γόνιμα εδάφη αυτά.
Ξερή λες ε.
:p2:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Isildur έγραψε: 12 Σεπ 2023, 07:03 Τι λες μωρέ πάλι; Ποιος πάτος και ποια επιχειρήματα; Καταρχάς σου έγραψα και για αλλού, ΗΠΑ πχ και το προσπέρασες.
Τι μου έγραψες για ΗΠΑ; Για κυκλώνες και τροπικές καταιγίδες, με ανέμους πολλαπλάσιων ταχυτήτων και τρομακτικά μεγαλύτερο όγκο νερών;
Isildur έγραψε: 12 Σεπ 2023, 07:03Αλλά άσχετο, την Λιβύη την ανέφερα γιατί πλήγηκε από την ίδια κακοκαιρία μ' εμάς, για να δεις κι εκεί το μέγεθος της νεροποντής και το ύψος της καταστροφής που μπορεί να φέρει ένα τέτοιο φαινόμενο.
Καταρχήν περνώντας από την Μεσόγειο μετατράπηκε σε τροπική καταιγίδα. Δεύτερον, συνέχισε να συγκρίνεις την Ελλάδα με τριτοκοσμικές χώρες για να νιώσεις καλύτερα που δεν είσαι ο πάτος της οικουμένης.
Isildur έγραψε: 12 Σεπ 2023, 07:03 Έχεις φάει τρελό κόλλημα. Ό,τι και να λέγανε θα ήταν λάθος έτσι κι αλλιώς, είτε αυτά που τους προτείνεις να πουν είτε αυτά που λες ότι λένε και πρέπει να το βουλώσουν (τελικά να πουν ή να το βουλώσουν;). Θες να μιλήσουμε για πραγματικά λάθη, αστοχίες, παραλέίψεις και ένα σωρό άλλα που έχεουν κάνει; Να μιλήσουμε, καμμιά αντίρρηση. Αλλά μην μου λες ότι θα μπορούσε οποιοσδήποτε να έχει κάνει αντιπλημμυρικά έργα για να προλάβει αυτό:
Εικόνα
Γιατί αν υποστηρίζεις κάτι τέτοιο, είσαι απλά εμπαθής.
Αγόρι μου, αντιλαμβάνεσαι τι είναι περιορισμός, μέτρα ασφαλείας και πρόληψη; Ή ξαφνικά θυμήθηκες ότι κάτι μπορεί να συμβεί ή όχι, λες και μιλάμε για δυαδική κατάσταση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Otto Weininger έγραψε: 12 Σεπ 2023, 07:50
hellegennes έγραψε: 11 Σεπ 2023, 22:29
Otto Weininger έγραψε: 11 Σεπ 2023, 15:20

Τι έργα και τι κλίμακας;
Αντιπλημμυρικά έργα κλίμακας ικανής για κάθε περιοχή και περίσταση.
Και να αντέχουν και σεισμό 9.5 ρίχτερ αλλά και να χρησιμοποιηθούν ως shelters σε περίπτωση πτώσης μετεωρίτη.

Πως δεν το σκεφτήκαμε.
Δεν το σκεφτήκατε γιατί είστε ηλίθιοι. Το νέο μουσείο της Ακρόπολης φτιάχτηκε για να αντέχει σεισμό 10 ρίχτερ, που, για όποιον δεν θυμάται, είναι χοντρικά 5,5 φορές μεγαλύτερος σεισμός σε ενέργεια από έναν σεισμό 9,5 ρίχτερ.

Δεν είναι καν κάποιο ζωτικής σημασίας κτήριο, είναι απλώς ένα μουσείο. Δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει "ικανά για κάθε περιοχή και περίσταση". Ναι, όπου απαιτείται θα φτιάξεις υποδομές που αντέχουν και 10 ρίχτερ, καταστροφικές πλημμύρες και οτιδήποτε άλλο είναι προβλέψιμο.

Ευτυχώς που δεν έχουμε πυρηνικά εργοστάσια στην χώρα γιατί θα μας ρωτούσατε ειρωνικά μετά την πρώτη καταστροφή «μήπως έπρεπε να τα χτίσουμε να αντέχουν τσουνάμι;»
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Frappezitis έγραψε: 12 Σεπ 2023, 16:22 Επάνω φώτο από ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης που μάζεψε είδη πρώτης ανάγκης για τη Θεσσαλία. Βέβαια όπως δείχνει και η ίδια η φωτογραφία έγινε μόνο και μόνο για να φωτογραφηθουν τα μέλη της ΟΝΝΕΔ.
Κάτω φωτογραφία από τα είδη που μάζεψε για τον ίδιο σκοπό ο ρουβικωνας, εκεί δεν φωτογραφηθηκε κανείς, γιατί σκοπός της αλληλεγγύης είναι η βοήθεια στον συνάνθρωπο και όχι η προσωπική προβολή.
Ψιλά γράμματα έτσι?
(Το τραγικό είναι ότι τις φωτογραφίες δεν τις έβγαλα εγώ ο κακός αριστερός, τη φωτογραφία της ΟΝΝΕΔ την έβγαλαν και την ανέβασαν στα ΜΜΕ η ίδια η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, χωρίς καν να καταλάβει τι έδινε στη δημοσιότητα. Γι αυτούς είναι φυσιολογικό. Κρίμα).

Εικόνα

https://www.facebook.com/filippos.karam ... bYKqG1Ny6l

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Isildur έγραψε: 12 Σεπ 2023, 09:00 ΟΚ, αλλά σ' έναν κάμπο που πλημμύρισε ολοσχερώς πού τα πας; Στην Ήπειρο; Και πώς ακριβώς, τόσες χιλιάδες ζώα. Ακόμα κι αν το 'ξερες αρκετές μέρες πριν, όχι 1-2 μέρες. Αυτό εννοώ, υπάρχουν τεχνικά θέματα, όχι ότι αν όντως μπορούσε να γίνει κάτι δεν θα 'πρεπε να γίνει.
Τι θα πει «υπάρχουν τεχνικά θέματα», ρε άνθρωπε; Για ποιον γαμημένο λόγο έχουμε ένα πράγμα που λέγεται κράτος, το οποίο κυβερνούν εκπρόσωποι που χρυσοπληρώνουμε; Για να εμφανίζονται στα κανάλια και στα σόσιαλ μήντια;

Ποιου δουλειά είναι να φτιάχνει πλάνα και να λύνει τα τεχνικά θέματα;

Σε φαντάζομαι τεχνικό σύμβουλο σε κατασκευαστική, να παραγγέλνει κάποιος το Μπουρτζ Χαλίφα και να λες "κτήριο 800 μέτρων; Πώς θα το φτιάξουμε; Υπάρχουν τεχνικά θέματα".

Άκου εκεί «υπάρχουν τεχνικά θέματα».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Αρχέλαος έγραψε: 12 Σεπ 2023, 12:28 Επειδή γράφεται αυτό με τα χίλια χρόνια κλπ. Ας δούμε το εξής:

ΕΡΤ “3 Στον Αέρα” : “Ζαγορά 840 mm βροχής”, 5 Νοεμβρίου 1986

https://www.olympia.gr/1560437/ellada/e ... tografies/
Ακόμη κι αν έχει περίοδο επιστροφής 1000 χρόνια, δεν σημαίνει ότι θα ξανασυμβεί σε 1000 χρόνια. Σημαίνει ότι η πιθανότητα να ξανασυμβεί στα επόμενα 100 χρόνια είναι 10%, διόλου αμελητέα για τόσο καταστροφικό γεγονός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

enaon έγραψε: 11 Σεπ 2023, 01:03
Κάπου πήρε το αυτί μου στο ράδιο τον κυβ εκπρ Μαρινάκη να κάνει αυτή τη σύγκριση με την ετήσια βροχόπτωση Γερμανίας.

Τελικά έχει μπερδευτεί πολύς κόσμος.
Άβαταρ μέλους
The Rebel

talaipwros έγραψε: 11 Σεπ 2023, 22:42
Libre arbitre έγραψε: 11 Σεπ 2023, 22:36 Εν τω μεταξυ, 2000 οι νεκροι από πλημμυρες στην Σαχάρα λόγω του Daniel που είπε να κατηφορίσει...
καπου τοσους θα ειχαμε και στην Ελλαδα χωρις τον Κυριακο.

ο Θεος μας βοηθησε
Άλλοι στέλνουν στη Θεσσαλία νερά, άλλοι φαΐ, άλλοι φάρμακα, η κυβέρνηση έστειλε τα ΜΑΤ.
Ότι του περισσεύει του καθενός.

Εικόνα

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 4408903244

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ: ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ Ο ΓΚΡΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΨΥΧΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ, ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ, ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ;

Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Εικόνα

Συγκλονιστικό στιγμιότυπο: Πεζοναύτης ξαπλώνει στις λάσπες για να περάσουν πάνω του ηλικιωμένοι πλημμυροπαθείς

https://www.protothema.gr/greece/articl ... /#Comments

:smt005:
Άβαταρ μέλους
The Rebel

12.09.2023
Επώνυμη καταγγελία: «Δεν μας αφήνουν να ανοίξουμε τα αντλιοστάσια να φύγει το νερό – Απείλησαν τον νομάρχη Καρδίτσας».
«Αν δεν φύγουν τα νερά, θα πεθάνουμε», είπε οργισμένος αγρότης.

Εικόνα

Ξεχειλίζει η οργή των κατοίκων στις πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας, οι οποίοι βλέπουν τις περιουσίες τους και τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται κάτω από τόνους νερού.

Αγρότης στην περιοχή της Μαραθέας, καταγγέλλει επώνυμα ότι δεν τους αφήνουν να ανοίξουν τα αντλιοστάσια για να διοχετευτεί το νερό στον Πηνειό.

«Έχουμε πέντε μέρες στα νερά, και παρακαλάμε τρεις μέρες να ανοίξουν το αντλιοστάσιο, το οποίο τα ξημερώματα της Τετάρτης σταμάτησε να δουλεύει γιατί κόπηκε το ρεύμα. Στο αντλιοστάσιο δεν υπάρχει γεννήτρια εφεδρική, αν δεν σταματούσε η λειτουργία του δεν θα είχαμε νερό στα χωριά μας» ανέφερε συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο ίδιος, μέχρι και ο Νομάρχης της Καρδίτσας έχει δεχθεί απειλές για τα αντλιοστάσια. «Ο νομάρχης της Καρδίτσας μου είπε ότι τον απείλησαν, ότι όποιος ανέβει στο αντλιοστάσιο για να ανοίξουμε τις πόρτες, θα του κόψουν τα πόδια», κατήγγειλε. «Αν δεν φύγουν τα νερά, θα πεθάνουμε, έχω πλήρη επίγνωση του τι λέω» συμπλήρωσε ο αγανακτισμένος αγρότης.

Σε ερώτηση για το ποιος δεν τους αφήνει να ανοίξουν τα αντλιοστάσια υποστήριξε ότι είναι ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ Λάρισας.

«Τα νερά που βλέπετε, αν σηκώσουν τις πόρτες του αντλιοστασίου, μέσα σε 3-4 ώρες έχουν φύγει, και δεν φεύγουν γιατί ένας ξεροκέφαλος στη Λάρισα δίνει εντολή ότι θα μας κόψει τα πόδια όποιος πατήσει το πόδι του πάνω στο αντλιοστάσιο. Να του πείτε ότι εγώ πήγα 3 φορές, άμα θέλει ας έρθει να μου κόψει τα πόδια αυτός ο άνθρωπος, έχω πάθει 3 εκ. ζημιά. Η επιχείρηση μου είναι με τρία μέτρα νερό, έχω θερμοκήπια υδροπονίας» δήλωσε.

https://www.pronews.gr/pronews-tv/epony ... karditsas/
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Γιατί αρνείται ο Νομάρχης να τα ανοίξει;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

Saturn έγραψε: 12 Σεπ 2023, 20:57 Γιατί αρνείται ο Νομάρχης να τα ανοίξει;
Για να περνανε καλα οι Λαρισαιοι :102:
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Έχει μείνει τίποτα στεγνό στην Λάρισα; :roll:

Κάτι γίνεται αλλά τί;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

Εχετε αποτυχει σε ολα τα επιπεδα εσεις οι Ουκρο-λαγνοι :e040:

https://twitter.com/thrsts_/status/1701689523917226052
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

killzone έγραψε: 12 Σεπ 2023, 23:40 Εχετε αποτυχει σε ολα τα επιπεδα εσεις οι Ουκρο-λαγνοι :e040:

https://twitter.com/thrsts_/status/1701689523917226052
https://m.bild.de/regional/ruhrgebiet/r ... gle.com%2F

Ένα δευτερόλεπτο γουγλισμα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”