Για αρχή να σου πω ότι το 99% όσων έχεις ως πληροφόρηση/πηγή/ "γνώση" είναι μούφες ή στην καλύτερη παραποιημένες αλήθειες.BigChiefWahoo έγραψε: 17 Φεβ 2023, 08:51Πέρασε η εποχή που μας κουνούσατε το χέρι όλοι εσείς οι του ευρύτερου ιατρικού χώρου.Αυτά τα διδακτικά ξέχασέ τα,αρκετός κόσμος ξύπνησε πια.Ανήκουν στην εποχή της Παγώνη και του άλλου του ηλίθιου αλλά και τσόγλανου Βασιλακόπουλου.Ανήκουν στην εποχή που ακούσαμε και το απίθανο να χρίσουμε τον Τσιόδρα ΠτΔ με το πέρας της "πανδημίας".Ναι,το ακούσαμε,κάποιοι το πρότειναν.Otto Weininger έγραψε: 17 Φεβ 2023, 07:53
Βλέπω συνεχίζεις σταθερά να έχεις άποψη για πράγματα που δεν κατανοείς ούτε στο ελάχιστο.
Έβγαλε τις προάλλες το Pronews (ποιο άλλο; ) ένα άρθρο με πηγή από την Αυστραλία, που γράφει ότι αυξήθηκαν οι θάνατοι από ανακοπές και δίπλα μια φωτογραφία από ένα εμβόλιο.
Like από κάτω οι ψεκες που δεν έκαναν καν να τον κόπο να πατήσουν το link του άρθρου το οποίο επικαλούνται.
Που λέει εντελώς αλλα και αντίθετα από τα όσα υπονοεί το Pronews.
Και δεν φτάνει που είστε άσχετοι και ψέκες σε βαθμό κλινικής περίπτωσης, έχετε και το θράσος της άγνοιας με αποτέλεσμα να βρίζετε εμάς ως "ανόητους που δεν κατέχουμε την αλήθεια που βρήκατε εσείς".
Γιατί τέτοια γίδια είστε,λέμε.Απορώ πως δεν πνίγεστε από τη χαιρεκακία σας.
Η πλάκα είναι πως ξυπνάει αρκετός κόσμος που έχει κάνει και τις δεκαπέντε δόσεις.Εσύ μπορεί στον κύκλο σου να μην έχεις πετύχει ούτε έναν (που δεν σε πιστεύω καν σε αυτό,όχι μόνο εσένα,αλλά όσους επιμένουν σε αυτό το αισχρό και ξεπερασμένο πλέον αφήγημα,ξεκάθαρα για οικονομικούς ή πολιτικούς λόγους,πράγμα που σας κατατάσσει στους -συγγνώμη γι' αυτό- χαζούς της υπόθεσης),εγώ όμως έχω πετύχει πολλούς που βρίζουν τον Κούλη και όλο του το κωλοσόι.Δεν με πιστεύεις ; Ποσώς με ενδιαφέρει.Θα το δεις σύντομα κι εσύ.
Δεν είναι προσωπικό ξέρεις ούτε κι έχω την πρόθεση να αμφισβητήσω τις γνώσεις σου και τον κόπο που έκανες για να σπουδάσεις το αντικείμενό σου,αλλά στην περίπτωση Κορόνα,απλά παίξατε το ρόλο της μαριονέττας.Την τύφλα σας δεν ξέρατε κι εσείς,όπως την τύφλα του όπως αποδείχτηκε,δεν ήξερε κανείς,όμως υπήρχε οικονομικό κίνητρο για πολλούς,όσο και για σένα,οπότε παίξατε το παιχνίδι τους.Δεν ξεχνώ το Σπύρο Παπαδόπουλο,δεν ξεχνώ τους δημοσιοκάφρους,δεν ξεχνώ το μπούλινγκ σ'εκείνο τον ηθοποιό με τη σαύρα,που δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο (εδώ δεν σας ένοιαξε το φασιστικότατο μπούλινγκ που έφαγε ο τύπος !),δεν ξεχνώ τίποτα.Τα βιβλία σου δεν σε βοηθάνε,αν δεν έχεις έστω λίγη ενσυναίσθηση να καταλάβεις ότι εδώ δεν παίχτηκε ιατρικό ζήτημα,εδώ παίχτηκε ολόκληρο κοινωνικό πείραμα μεγα-διαστάσεων.
Ασ' το,δεν αξίζει να το συζητάω άλλο,πίστευε ότι θέλεις.Με χαζούς όμως δεν έχεις να κάνεις,αυτό ξέχασέ το.
Εδώ μέσα δε, σε άπειρα νήματα έχουν αποκαλυφθεί τα hoax και τα ψέματα γενικά με πρώτο και καλύτερο το βήμα της "ξαφνικιτιδας".
Παραδόξως, κανείς σας δεν είχε να απαντήσει κάτι σοβαρό εκεί.
Στο θέμα των γνώσεων τώρα, σε ο,τι με αφορά, έχω τόσες ώστε αν μη τι άλλο να μην μπορεί κανείς να με πιάσει μαλακα πάνω σε αυτά τα θέματα. Γι'αυτό και γελούσα ακούγοντας τον κάθε ψέκα ειδικό να λέει τα δικά του.
Εσύ, δεν έχεις όχι τις γνώσεις, αλλά ούτε καν τις βάσεις για αυτό. Και δε σε κατηγορώ αλλά μην παριστάνεις τον έξυπνο. Είναι σαν να βρεθούμε σε συνέδριο αστροφυσικων και να μας κάνεις εσύ ανάλυση για τις μαύρες τρύπες.
Σαν αποτέλεσμα των παραπάνω, χαφτεις αμάσητο οτιδήποτε σου χαϊδεύει τα αυτιά και σε εκμεταλλεύονται παραμυθάδες σαν τον Αρίστο.
Τέλος να σου πω, ότι μου είναι αδιάφορο πόσοι μετάνιωσαν που τα έκαναν, άλλωστε δεν έχει καν νόημα αυτό σαν δήλωση.
Έχετε γράψει/πιστέψει/πει ένα κάρο μαλακιες από την day 1 της πανδημίας. Και αντί να σκασετε, συνεχίζετε.
Όλως γίνανε όλοι οικονομολόγοι τον καιρό των μνημονίων έτσι γίνανε όλοι ιολογοι τώρα, μετά ειδικοί στο γονιδίωμα και στα mRNA εμβόλια κλπ.
Μέχρι έρθει κάτι άλλο.