Θα πόνταρα καλά χρήματα στους μπλε.Custom_F έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:01 Μπουχτίσαμε Κατερίνα στην αρχή του επεισοδίου.
Ποια ομάδα λέτε θα κερδίσει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
Re: MasterChef 2020
Εγώ πιστεύω ότι την κρατάνε με το ζόρι μέσα γιατί γίνεται σουσουρο.
Όπως και να χει... Λίγα τα ψωμια της στο παιχνίδι.
Ναι, πολύ πιθανό να την κρατάνε γι' αυτό.Custom_F έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:16Εγώ πιστεύω ότι την κρατάνε με το ζόρι μέσα γιατί γίνεται σουσουρο.
Όπως και να χει... Λίγα τα ψωμια της στο παιχνίδι.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Τώρα είδα την αρχή του προηγούμενου επεισοδίου, με την ζακέτα του Μπέλου που την φοράει η Μαρία.
Δηλαδή κάνει κρύο, ο άνδρας έχει μεριμνήσει να πάρει κάτι ζεστό να βάλει, η γυναίκα όχι. Ποιος θα μείνει να κρυώνει; Ε; Ποιος;
Edit: 'Νταξ, έχει πάρει και μπουφανάκι ο Μπέλος.
Δηλαδή κάνει κρύο, ο άνδρας έχει μεριμνήσει να πάρει κάτι ζεστό να βάλει, η γυναίκα όχι. Ποιος θα μείνει να κρυώνει; Ε; Ποιος;
Edit: 'Νταξ, έχει πάρει και μπουφανάκι ο Μπέλος.
Δεν ήξερα τι είναι το μπάο, το γκούγκλαρα εξαιτίας του επεισοδίου.
Εύχομαι να έχετε κάτι σε πατατάκια, ποπκορν...
Όταν βγάλω καναφράγκο θ' ανοίξω καντίνα με γρήγορους ουζομεζέδες. Μου ήρθε από το χταπόδι τηγανιτό που άκουσα να λέει κάποιος κι από τον Τζον που έβαλε γαρίδες στα νουντλς.
Γρήγορους ουζομεζέδες; Σφηνάκι είναι το ούζο για εσπρεσάκι βρε;Βλήμα έγραψε: 01 Απρ 2020, 20:55 Όταν βγάλω καναφράγκο θ' ανοίξω καντίνα με γρήγορους ουζομεζέδες. Μου ήρθε από το χταπόδι τηγανιτό που άκουσα να λέει κάποιος κι από τον Τζον που έβαλε γαρίδες στα νουντλς.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Veni Vidi Vici
Δυστυχώς θα φύγει ο/η αγαπημένος/η μου.
Δεν σποϊλάρω...θα πρέπει να ψάξετε σε παλιά μου ποστ για να καταλάβετε ποιον/α λέω.
Δεν σποϊλάρω...θα πρέπει να ψάξετε σε παλιά μου ποστ για να καταλάβετε ποιον/α λέω.
Αlea jacta est
Ηρακλής;Veni Vidi Vici έγραψε: 01 Απρ 2020, 20:59 Δυστυχώς θα φύγει ο/η αγαπημένος/η μου.
Μπιτιρίνης.Βλήμα έγραψε: 01 Απρ 2020, 20:55 Όταν βγάλω καναφράγκο θ' ανοίξω καντίνα με γρήγορους ουζομεζέδες. Μου ήρθε από το χταπόδι τηγανιτό που άκουσα να λέει κάποιος κι από τον Τζον που έβαλε γαρίδες στα νουντλς.
Οπότε έχασε η κόκκινη;
Ε ρε γμτ...
Ποτέ θα φύγει η κακιασμενη...
Ε ρε γμτ...
Ποτέ θα φύγει η κακιασμενη...
Δίκιο έχεις. Θα το σκεφτώ πώς θα το χτίσω.vatraxos έγραψε: 01 Απρ 2020, 20:58Γρήγορους ουζομεζέδες; Σφηνάκι είναι το ούζο για εσπρεσάκι βρε;Βλήμα έγραψε: 01 Απρ 2020, 20:55 Όταν βγάλω καναφράγκο θ' ανοίξω καντίνα με γρήγορους ουζομεζέδες. Μου ήρθε από το χταπόδι τηγανιτό που άκουσα να λέει κάποιος κι από τον Τζον που έβαλε γαρίδες στα νουντλς.
Συνειδητοποίησα πως ο τρόπος που το έγραψα δίνει την εντύπωση ότι το βλέπω πιο σοβαρά απ' όσο το βλέπω πραγματικά.
Σωραίος. Δεν τον ήξερα, τον γκούγκλαρα επειδή τον είπες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
-
- 1 Απαντήσεις