Εγώ πάντως δεν θα τα αγόραζα.
Πριν 10 μέρες πήρα τα adidas Galaxy 4 σε μαύρο αλλά στα 48€... ντρέπομαι.
αν έχεις σκοπό να μου πάρεις κινητό θα το δεχτώ με μεγάλη χαρά.
Καλύτερα να έβαζες ένα λινκ από τα παπούτσια παρά τη φώτο που έβαλες.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 04 Φεβ 2019, 20:40αν έχεις σκοπό να μου πάρεις κινητό θα το δεχτώ με μεγάλη χαρά.
έλα έφτιαξα λίγο τα χρώματα στο photoshop.

δεν το βρήκα.Πάνας έγραψε: 04 Φεβ 2019, 20:44Καλύτερα να έβαζες ένα λινκ από τα παπούτσια παρά τη φώτο που έβαλες.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 04 Φεβ 2019, 20:40αν έχεις σκοπό να μου πάρεις κινητό θα το δεχτώ με μεγάλη χαρά.
τι λες ρε δεν είναι ετσι κουφετί.the comet the course the tail έγραψε: 04 Φεβ 2019, 20:52
έλα έφτιαξα λίγο τα χρώματα στο photoshop.
ωραίο κουλούρι, εντάξει. οι ανιψιά μου έχει ίδιο.
πω χελοου κιττυ..
Σωστό και λάθος δεν υπάρχει, όπως αισθάνεται ο καθένας όμορφα.the comet the course the tail έγραψε: 04 Φεβ 2019, 20:03
η αρχοντιά δεν έχει να κάνει με το γενικό στυλ, αλλά τις λεπτομέρειες...
γιατί πήγες και πήρες New Balance; αυτά είναι φλώρικα και όχι ιδιαίτερα άνετα, οι μετροσέξουαλ τα φοράνε.
ο άρχοντας φοράει κάνα nike-adidas αυτά με τα μαξιμουμ 35€, φόρμα admiral με 10 ευρώ, μπλούζα άνετη ότι να 'ναι από λαϊκή και αμάνικο μπουφάν. σαν εργάτης στον ΑΚΤΩΡα ένα πράμα. το θέμα είναι πως το πλασάρεις αυτό... πόσο άνετα θα κάτσεις στο μπαρ, στην καφετέρια, θα στρίψεις το τσιγάρο, θα μιλήσεις στην σερβιτόρα, και θα κάνεις τους άλλους να νιώσουν αμήχανα που για μια έξοδο κάνανε τόσο αγώνα να ετοιμαστούν και εσύ δεν τους κάνεις την τιμή να ντυθείς κυριλέ...
1)Τα Sante με φίλτρο τα κάπνιζα γύρω στο 2010-11. 3.5 το πακέτο έκαναν και με την αύξηση πήγε στα 4.10,ακόμα το θυμάμαι γιατί πόνεσα. Δεν υπάρχουν πλέον δυστυχώς. Πλάκα-πλάκα, τώρα που το σκέφτομαι, μόνο κασετίνες κάπνιζα σε αυτή την ζωή.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 04 Φεβ 2019, 20:07
1)δε μ'αρέσει καμία κασετινα προσωπικά.. μόνο η ΣΑΝΤΕ κι αυτό για συναισθηματικούς λόγους.
2)μια χαρά γαμάτοι άνθρωποι είμαστε εμείς που κυκλοφορούμε με αθλητικά και φόρμες.δε δαγκώνουμε !
Απολα όσα είπες μόνο τα σταν σμιθ μαρεσουν. Όχι για την ποδαρα μου όμως... Στο 41 δε δείχνουν ωραία... Όλα αυτά δεν είναι για περπάτημα, είναι για φιγούρα. Το περπάτημα θέλει ελαφρύ, σταθερο κ μαλακό παπουτσάκι.νύχτα έγραψε: 05 Φεβ 2019, 09:40 εμένα μου αρέσουν πολύ![]()
όπως και τα γκαζέλ, και τα ονιτσούκα τάιγκερ,
και τα σούπερσταρ, αλλά κανένα από αυτά δεν είναι πολύ άνετο
για αρκετό περπάτημα στην πόλη, δυστυχώς
υποψιάζομαι ότι έχω βγάλει κάλο στο μετατάρσιο λόγω στανσμιθ στο μεταξύ