άγνωστος γνωστός έγραψε: 17 Απρ 2023, 14:25
Να μη μιλάς έτσι στους άντρες. Πλήττεις την αντρική τους υπόσταση.
Αν πλήττονται παντοιοτρόπως, δεν με αφορά. Για ποια υπόσταση συζητάμε ακριβώς; Ελα τώρα.
Ένας παντελονάτος που τα τιμάει, φέρεται με σεβασμο, οχι σαν καφρος που θεωρεί πως όλες είναι για γαμήσι και μόνο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
άγνωστος γνωστός έγραψε: 17 Απρ 2023, 14:22
Πασιφάη αλήθεια; Του είχες προτείνει να βγείτε;
Με τον Ασέβαστο παρέα. Όταν σκάσει μύτη στα μέρη μας. Αλλά το έχει κάνει παντιέρα ο ξεφτίλας, πως ήθελα να τον πιάσω γκόμενο.
Υπάρχει δηλαδή γυναίκα εδώ μέσα που θα μπορούσε να γοητευτεί από έναν τύπο σαν τον Άγι;
Έζησα να το ακούσω και αυτό.
Προσπαθεί να βγάλει φήμη ρε. Άσε να μην το ανοίξω το βρωμόστομά μου καλλίτερα. Διότι άπαξ και το πράξω, θα βρω μέσω Νικολούλη και θα καλέσω άλλη τυπισσα που πέρασε μύρια.
Πασιφάη έγραψε: 17 Απρ 2023, 14:33
Προσπαθεί να βγάλει φήμη ρε. Άσε να μην το ανοίξω το βρωμόστομά μου καλλίτερα. Διότι άπαξ και το πράξω, θα βρω μέσω Νικολούλη και θα καλέσω άλλη τυπισσα που πέρασε μύρια.
Τι μου λες τώρα; Αχόρταγος ο τύπος! Δεν του φτάνουν τα δυο του χέρια, θέλει και γυναίκες!
Έχω ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ.
Πασιφάη έγραψε: 17 Απρ 2023, 14:33
Τι μου λες τώρα; Αχόρταγος ο τύπος! Δεν του φτάνουν τα δυο του χέρια, θέλει και γυναίκες!
Έχω ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ.
Άσε λέμε. Κουραδόμαγκας, με μιαν εσάνς Ντ'Αρτανιάν.