!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Δεν θυμαμαι ποτε καμμια να εβαλε το χέρι στην τσεπη
Όχι.
Σε σχέση με το να πληρώσει αυτή ή καθένας τα δικά του, προτιμώ το πρώτο.
Λέω τι συμβαίνει στο 99% των περιπτώσεων που μου έχουν συμβεί.
Μια απο τις δυο φορες που έχει συμβεί ηταν γιατί είχα ξεχάσει τα χρήματα στο αυτοκινητο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 21 Ιούλ 2019, 11:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αγόρι μου έλα στη γη. Έχεις χάσει επαφή. Εσύ μας έφερες το ποστ για να διαμαρτυρηθείς για τις κακές γυναικες. Εχωσες και το φεμινιστικό στη μέση άγνωστο γιατί.Σου απαντάω και μου λες ότι γουστάρουμε κάνουμε. Ε αφού κάνετε αυτό που γουστάρετε και πληρώνετε θύμισε μου γιατί κλαίς;Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 11:33Οτι γουστάρουμε κανουμε - ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΈΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ .Naida έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 11:26Α μπα; Πρώτα κάνετε σχήμα την δύναμή σας σε ευρώ και μετά κλαίγεστε γιατί αναζητούν το δείγμα της δύναμης σας στο πρώτο ραντεβού αι γυναικαι;Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 11:20 Αφου δεν σε αφορα κοψε τις πιπες για βαθιες νοοτροπιες κ επιδειξεις δυναμης .
Στην ερώτηση μου δεν απαντάς βεβαια.Τώρα κατάλαβα γιατί έχεις εμμονή με το ποπ κορν. Είναι η τροφή σου ψημένη σε weber?
Μαλακιουλες στους τρομπες που στα πληρωνουν στις εξοδους και τους λες ''κοροιδα ''
Τρόμπα που να μου τα πληρώνει εμένα προσωπικα και να τον λέω και κορόιδο δεν ξέρω κανέναν. Ξέρεις εσύ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Αν το βαλει στο φερμουαρ δεν πειραζει
Κοριτσαρα μου προσπαθησε να δειξεις εστω λιγη αξιοπρεπεια κ αυτοσεβασμο .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δηλαδή δεν σου έχει τύχει να βγεις και να σου κάνει η κοπέλα κίνηση να πληρώσει στα ραντεβού σας; Ή δεν έχει πληρώσει ποτέ καμία απ' όσες έχεις βγει;Ερμής έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 11:36Όχι.
Σε σχέση με το να πληρώσει αυτή ή καθένας τα δικά του, προτιμώ το πρώτο.
Λέω τι συμβαίνει στο 99% των περιπτώσεων που μου έχουν συμβεί.
Μια φορά βέβαια έχει συμβεί γιατί είχα ξεχάσει τα χρήματα στο αυτοκινητο![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ήρθε η ώρα για το πρωινό σου,κοίτα σε άλλη μορφή να μην βαριέσαιΑγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 11:39 Κοριτσαρα μου προσπαθησε να δειξεις εστω λιγη αξιοπρεπεια κ αυτοσεβασμο .

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάθε φορά κάνουν κίνηση αλλά δεν το αφήνω.
Ναι έχει τύχει 2 3 φορές που δε πέρναγε ψυχικό.
Ούτε ήθελαν να με αποφύγουν έτσι διότι συνεχίσαμε να βγαίνουμε.
Και γιατί δεν αφήνεις;Ερμής έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 11:42 Κάθε φορά κάνουν κίνηση αλλά δεν το αφήνω.
Εκτος κι αν έχεις προσκαλέσει εσύ, οκ λογικό ή πλήρωσε εκείνη την προηγούμενη φορά ή μετέπειτα να πληρώσει εκείνη πχ τα ποτά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ωπ όλος ο καλος ο κόσμος εδώ
Λοιπόν . Αληθές περιστατικό κατάπτυστο γ τους εκπροσώπους του άρρενος .
Πάμε γ καφέ , πληρώνει . Πάμε γ φαγητό κ πληρώνω κ το μερίδιο μου από τον καφέ (γιατί έτσι , ας μην μπούμε σε ανάλυση ) κ περισσεύουν κανα 5 ευρώ .
Κ κάνει ο τρόμπας κίνηση τύπου «ααα και αυτά ; Ε ας τα πάρω να μην μείνουν τσάμπα»
Διαβάστηκε εσαει
Πάμε γ καφέ , πληρώνει . Πάμε γ φαγητό κ πληρώνω κ το μερίδιο μου από τον καφέ (γιατί έτσι , ας μην μπούμε σε ανάλυση ) κ περισσεύουν κανα 5 ευρώ .
Κ κάνει ο τρόμπας κίνηση τύπου «ααα και αυτά ; Ε ας τα πάρω να μην μείνουν τσάμπα»
Διαβάστηκε εσαει
~~¥~~
lyna έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 11:46 Ωπ όλος ο καλος ο κόσμος εδώ
Διαβάστηκε εσαει
Κελεπουριlyna έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 11:46 Ωπ όλος ο καλος ο κόσμος εδώ
Διαβάστηκε εσαει
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ο τύπος κατάλαβε ότι θέλεις να πάει ο λογαριασμός στην μέση και πήρε το 5ευρω για να πάρει προφυλακτικά για μετέπειτα. Αλλά δεν το έπιασες τύπισσα και τα χάρηκε άλλη μάλλον.lyna έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 11:46 Ωπ όλος ο καλος ο κόσμος εδώ
Διαβάστηκε εσαει
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
κ ο ελεφαντας στο δωματιο κοβει βολτες - η ελλεηνίδικη νοοτροπια '' αφου γαμαει - η θα γαμησει γιατι να μην πληρώνει ;'' με προεκτασεις στη σοβαρη σχεση - συμβιωση '' ο αντρας τα πληρωνει ολα κ λεει κι ευχαριστω''
Νοοτροπια που την καλλιεργουν κ κατι αντρακλες - κ δωμεσα - '' πληρωνουμε τα πάντα στα κοριτσια γιατι εχουν εξοδα'' κ σχιζουν τα υποκαμισα τους στο ακουσμα του 50-50 .
Δεν εμφανιστηκε κανεις ακομα - αλλα δεν θα αργησουν
Νοοτροπια που την καλλιεργουν κ κατι αντρακλες - κ δωμεσα - '' πληρωνουμε τα πάντα στα κοριτσια γιατι εχουν εξοδα'' κ σχιζουν τα υποκαμισα τους στο ακουσμα του 50-50 .
Δεν εμφανιστηκε κανεις ακομα - αλλα δεν θα αργησουν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δικά τους δεν είναι; Τι σε νοιάζει εσένα πως τα διαθέτουν τα λεφτά τους;Αγις έγραψε: 21 Ιούλ 2019, 11:52 κ ο ελεφαντας στο δωματιο κοβει βολτες - η ελλεηνίδικη νοοτροπια '' αφου γαμαει - η θα γαμησει γιατι να μην πληρώνει ;'' με προεκτασεις στη σοβαρη σχεση - συμβιωση '' ο αντρας τα πληρωνει ολα κ λεει κι ευχαριστω''
Δεν εμφανιστηκε κανεις ακομα - αλλα δεν θα αργησουν![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
-