Μα αυτό ακριβώς γράφει και ο Σεβαστάκης. Από την αριστερή ματιά, έτσι;Beria έγραψε: 01 Σεπ 2023, 17:15Και τον κάναμε πρωθυπουργόΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2023, 17:10Και ο Παπανδρέου είχε φωτογένεια και έλεγε μεγαλόστομες κλισεδούρες.Beria έγραψε: 01 Σεπ 2023, 16:11
Στο σημείο αυτό καλά θα ήταν να θυμηθούμε ότι ο Κ.Κ ο Εθνάρχης μπήκε στην πολιτική κυρίως λόγω φωτογένειας, και ετελείωσε την πολιτική λέγοντας μεγαλόστομες κλισεδούρες.
Αυτό δεν τον εμπόδισε να γίνει σε κάποια στιγμή της πολιτικής του ζωής (την στερνή) πραγματικός statesman
Παρακάτω;
Τι άλλο να πω για να επιβεβαιωθεί η υποψία μου. Μόλις δούνε φωτογένεια και κλισέ, οι ψηφοφόροι υγραίνονται
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εννοείται ΔΕΝ με καλύπτει...
Αυτό όμως απάντησε..
Προφανώς, άμα έχεις πλάτες, όλο γίνονται πιο εύκολα.
Βέβαια σε σχέση με τον Μητσοτάκη, είναι πολυ πιο αγνός και αθώος (ακόμα;! )
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Cecily Anne
Αυτός και η Χουάνα η Παρθένα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δίκιο έχεις, κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Πορφυρογεννητο Μωηση μας...
ΥΓ. Η δικιά μου μολις αποφάνθηκε πως είναι καλός!! (Ενώ αρχικά εκραζε)
Κλείδωσε, θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός!!
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Cecily Anne
Είναι πολύ δύσκολο να βρει κοινό από την αριστερά ο συγκεκριμένος. Η πασοκικη πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ που έτσι και αλλιώς θα βγάλει τον πρόεδρο ποιον στηρίζει;Γαληνός έγραψε: 01 Σεπ 2023, 17:31Δίκιο έχεις, κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Πορφυρογεννητο Μωηση μας...
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ακριβώς. Οπότε, αν βγει θα σημαίνει απλώς ότι το θέμα "αριστερά" ή "ό,τι μοιάζει έστω και λίγο με αριστερά" για τον σύριζα είναι ληγμένη κονσέρβα.Cecily Anne έγραψε: 01 Σεπ 2023, 17:35Είναι πολύ δύσκολο να βρει κοινό από την αριστερά ο συγκεκριμένος. Η πασοκικη πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ που έτσι και αλλιώς θα βγάλει τον πρόεδρο ποιον στηρίζει;Γαληνός έγραψε: 01 Σεπ 2023, 17:31Δίκιο έχεις, κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Πορφυρογεννητο Μωηση μας...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νομίζω Κασσελακη..! Στηριζουν οι του ΠΑΣΟΚ. Το 3% ας μην γουστάρει. Το άλλο 38%, το έχει θαρρώ (41κατο σύνολο)Cecily Anne έγραψε: 01 Σεπ 2023, 17:35 Είναι πολύ δύσκολο να βρει κοινό από την αριστερά ο συγκεκριμένος. Η πασοκικη πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ που έτσι και αλλιώς θα βγάλει τον πρόεδρο ποιον στηρίζει;
Ας γίνουν Αδωνοβοριδηδες τα λοιπά στελέχη...?!
Τι δεν έχω ακούσει!
Μας τον φύτεψαν οι Αμερικανοί, η Πρεσβεία, ο Μπάιντεν…
Με «φύτεψε» ο Αλέξης Τσίπρας. Εκείνος με «πότισε» στην πολιτική.
Δεν θα πολιτευόμουν αν δεν υπήρχε ο Αλέξης και γι’ αυτό διεκδικώ την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Για να τιμήσω την κληρονομιά του.
Λοιπόν, εδώ είμαι. Χτυπήστε!
Στέφανος Κασσελακης
Μας τον φύτεψαν οι Αμερικανοί, η Πρεσβεία, ο Μπάιντεν…
Με «φύτεψε» ο Αλέξης Τσίπρας. Εκείνος με «πότισε» στην πολιτική.
Δεν θα πολιτευόμουν αν δεν υπήρχε ο Αλέξης και γι’ αυτό διεκδικώ την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Για να τιμήσω την κληρονομιά του.
Λοιπόν, εδώ είμαι. Χτυπήστε!
Στέφανος Κασσελακης
Μιλάμε για τρελλή ροπή στη σαπουνόπερα.
Ούτε σε σήριαλ του Φώσκολου, τέτοιες ατάκες.
Ούτε σε σήριαλ του Φώσκολου, τέτοιες ατάκες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 01 Σεπ 2023, 17:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν υπάρχει Αρκάς εδώ και χρόνια, έχει πεθάνει και τα δικαιώματα χρήσης του ονόματος αγοράστηκαν από αλλού.Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2023, 17:16 Κατρακυλάει στον κατήφορο της γελοιότητας ο Αρκάς. όλη δεξιά βέβαια κι αυτός απλά συμπορεύεται.
- Cecily Anne
Εγώ είχα αρχίσει να βαριέμαι! Επιτέλους έχει ενδιαφέρον το όλο θέμα. Και από άποψη κοινωνικης πολιτικής. Πιστεύω θα κινηθούν κατα'κει.
-
phorumaster
Δεν παίζει το πράγμα πλέον με πασοκικους και μη πασοκικους,αν και σε γενικές γραμμές κοινός παρονομαστής είναι ότι η εσωτερική αριστερή αντιπολίτευση στον Τσίπρα τον βλέπει με χειρότερο μάτι γενικά. Για παράδειγμα τζουμάκας, Μπίστης, αλλά και φίλης, έχουν ήδη εκφραστεί κατά του Κασσελακη, ενώ αντιθέτως πολακης και πολλοί άλλοι "προεδρικοί" αλλά και άλλοι όπως ο Λιάκος έχουν τοποθετηθεί υπέρ Κασσελακη. Δεν υπάρχουν ξεκάθαρα μπλοκ.Cecily Anne έγραψε: 01 Σεπ 2023, 17:35Είναι πολύ δύσκολο να βρει κοινό από την αριστερά ο συγκεκριμένος. Η πασοκικη πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ που έτσι και αλλιώς θα βγάλει τον πρόεδρο ποιον στηρίζει;Γαληνός έγραψε: 01 Σεπ 2023, 17:31Δίκιο έχεις, κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Πορφυρογεννητο Μωηση μας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος phorumaster την 01 Σεπ 2023, 17:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι ότι έβαλα στοίχημα για Αχτσιόγλου αλλά γουστάρω τρελλά να βγει Κασσελάκης.Cecily Anne έγραψε: 01 Σεπ 2023, 17:43Εγώ είχα αρχίσει να βαριέμαι! Επιτέλους έχει ενδιαφέρον το όλο θέμα. Και από άποψη κοινωνικης πολιτικής. Πιστεύω θα κινηθούν κατα'κει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Δε νομίζω ότι αποτελεί κριτήριο ο Τζουμακας.phorumaster έγραψε: 01 Σεπ 2023, 17:44Δεν παίζει το πράγμα πλέον με πασοκικους και μη πασοκικους,αν και σε γενικές γραμμές κοινός παρονομαστής είναι ότι η εσωτερική αριστερή αντιπολίτευση στον Τσίπρα τον βλέπει με χειρότερο μάτι γενικά. Για παράδειγμα τζουμάκας, Μπίστης, αλλά και φίλης, έχουν ήδη εκφραστεί κατά του Κασσελακη, ενώ αντιθέτως πολακης και πολλοί άλλοι "προεδρικοί" αλλά και άλλοι όπως ο Λιάκος έχουν τοποθετηθεί υπέρ Κασσελακη. Δεν υπάρχουν ξεκάθαρα μπλοκ.Cecily Anne έγραψε: 01 Σεπ 2023, 17:35Είναι πολύ δύσκολο να βρει κοινό από την αριστερά ο συγκεκριμένος. Η πασοκικη πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ που έτσι και αλλιώς θα βγάλει τον πρόεδρο ποιον στηρίζει;Γαληνός έγραψε: 01 Σεπ 2023, 17:31
Δίκιο έχεις, κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Πορφυρογεννητο Μωηση μας...
-
phorumaster
Είναι ο μόνος από τους υποψηφίους που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ.Cecily Anne έγραψε: 01 Σεπ 2023, 17:53Δε νομίζω ότι αποτελεί κριτήριο ο Τζουμακας.phorumaster έγραψε: 01 Σεπ 2023, 17:44Δεν παίζει το πράγμα πλέον με πασοκικους και μη πασοκικους,αν και σε γενικές γραμμές κοινός παρονομαστής είναι ότι η εσωτερική αριστερή αντιπολίτευση στον Τσίπρα τον βλέπει με χειρότερο μάτι γενικά. Για παράδειγμα τζουμάκας, Μπίστης, αλλά και φίλης, έχουν ήδη εκφραστεί κατά του Κασσελακη, ενώ αντιθέτως πολακης και πολλοί άλλοι "προεδρικοί" αλλά και άλλοι όπως ο Λιάκος έχουν τοποθετηθεί υπέρ Κασσελακη. Δεν υπάρχουν ξεκάθαρα μπλοκ.Cecily Anne έγραψε: 01 Σεπ 2023, 17:35
Είναι πολύ δύσκολο να βρει κοινό από την αριστερά ο συγκεκριμένος. Η πασοκικη πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ που έτσι και αλλιώς θα βγάλει τον πρόεδρο ποιον στηρίζει;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση