!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Re: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα »

Georgios888 έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 12:24
Natasha έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 12:00 Ξαναλεω το βασικό επιχειρημα ημων που πιστευουμε ότι ο καιρός για το χαραγμα εφτασε: παροτι θα γίνει ενας παγκόσμιος πολεμος, ωστόσο ΔΕΝ θα καταστραφεί η ολη υποδομή που "φτιάχτηκε" τόσες δεκαετίες για να σφραγιστεί ο κόσμος. Ακόμα και αν εμφανιστεί ενας ηγετης καλός, θα πρεπει να την εξουδετερωσει πληρως αυτήν την τεχνολογία για να μην χαραχτεί ο κόσμος! Δεν γίνεται διαφορετικά.
Τι εννοείς ότι δε θα καταστραφεί όλη η υποδομή που φτιάχτηκε; Από τον αντίχριστο; Φυσικά και δε θα καταστραφεί γιατί διαφορετικά δε θα μπορέσει να εφαρμοστεί το σχέδιο του και να παραμείνουν υπό την εξουσία του οι άνθρωποι.
Ένα ανόσιο οικοδόμημα είναι που θα καταρρεύσει.
Εννοώ απο ολες τις αντιθεες δυνάμεις, μεσα και οι κυβερνητες των μεγαλων χωρων. Όταν κανουν τον πολεμο αποκλείεται να καταστρεψουν τις υποδομες που με τόσο κόπο εφτιαξαν για το σφράγισμά μας και την ολική υποδουλωσή μας και απωλεια των ψυχών μας.

Αλλα κοίτα, υπαρχει μια μεγαλη μερίδα πιστων ανθρωπων που ελπιζει σε εναν προφητικό λόγο του γεροντα Ιωσηφ του Βατοπεδινου, που είπε ταχα ότι μετά τον Γ παγκ. πολεμο θα υπαρξει ΕΙΡΗΝΗ για περίπου 30 με 40 χρόνια (!!!) και ότι ΜΕΤΑ απο αυτό το διάστημα θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος!

Και λεω ότι δεν τον πιστευω αυτόν τον λόγο, γιατί Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ να διαλυθεί εκ θεμελίων η αντίχριστη τεχνολογία και να υπαρξει αληθινή ειρηνη και δικαιοσυνη στον κόσμο είναι να καταστραφεί απο την ρίζα της. Και πιστευω στον λογο του Δημοσθένη Λιακόπουλου που λεει ότι αυτό θα γίνει με εντολή του Θεού σε εναν Ελοχίμ αγγελο που θα προκαλέσει το λεγόμενο ΦΛΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ και έτσι θα καταστραφεί ολοσχερώς η αντίθεη τεχνολογία (μαζί με όλον τον ηλεκτρισμό πανω στον πλανητη γη) και θα παψει να ταλαιπωρεί άλλο τους ανθρωπους.
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Georgios888 έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 12:30
Natasha έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 11:52 Καποια μερα θα αναρτησω αποσπασματα απο την Αποκαλυψη με σχόλια του Δημοσθένη.
:smt023
:romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
"Άχρι καιρού..."
Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο »

Natasha έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 14:12
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 12:10
Natasha έγραψε: 27 Ιούλ 2019, 22:28 Ακόμα, στην Αποκαλυψη λεει για ΠΟΝΟ οσων χαραχτουν και για βασανισμό απο τους νεφελίμ για 5 μηνες.
Το παραπάνω είναι για μένα ο,τι πιο εντυπωσιακό για την ανθρώπινη φύση.
Και φυσικά εντυπωσιακότερο λόγω του εύρους του φαινομένου.
Και εξηγούμαι.

Εκατομμυρια σύγχρονοι άνθρωποι καθορίζουν τις ζωές τους με βάση κάτι που έγραψε κάποιος άγνωστος, εμφανώς ψυχικά διαταραγμενος, κάπου στη μέση Ανατολή πριν 3.000 χρόνια, σε ένα παραλήρημα του.
Μπουρδες λες. :xena:
Ετοιμαζόμουν να απαντήσω αλλά μετά ήρθε αυτό

" Και πιστευω στον λογο του Δημοσθένη Λιακόπουλου που λεει ότι αυτό θα γίνει με εντολή του Θεού σε εναν Ελοχίμ αγγελο που θα προκαλέσει το λεγόμενο ΦΛΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ και έτσι θα καταστραφεί ολοσχερώς η αντίθεη τεχνολογία (μαζί με όλον τον ηλεκτρισμό πανω στον πλανητη γη) και θα παψει να ταλαιπωρεί άλλο τους ανθρωπους."

Και λέω οκ. Ανίατη περιπτωσις
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Georgios888 έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 12:27 Όχι μόνο αυτά που λέμε στο σπίτι μας αλλά και αυτά που θα σκεπτόμαστε θα τα μαθαίνει και στη συνέχεια θα τα καθορίζει ο αντίχριστος βάσει των ορέξεων του με το χάραγμα. Το χάραγμα είναι η απόλυτη εξάρτηση μας από τον αντίχριστο, υλικά/σωματικά και πνευματικά.
Mε την τεχνολογία που αναφέρω εγώ, σκέψεις δεν μπορούν να διαβαστούν, μπορούν όμως να καταγράφονται πράγματα που λέμε μιλώντας μόνοι μας ή κάποιες κινήσεις χειλιών αν δεν τα λέμε φωναχτά κλπ. Έτσι δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι διαβάζονται σκέψεις.
Είμαι της άποψης ότι κανένα πνεύμα (από τα κακά τουλάχιστον) δεν έχει την άδεια να επεμβαίνει στην ύλη και μόνο μέσω ανθρώπων (που έχουν ύλη και πνεύμα) μπορεί να πετύχει αυτά στα οποία αποσκοπεί. Γι' αυτό αν και έχω περάσει μερικά καθόλου ευχάριστα πράγματα ποτέ δεν φοβήθηκα τα πνεύματα, φαντάσματα κλπ. Επιπλέον έχω εκ' φύσεως θετική σκέψη και μπορώ να διακρίνω τον λόγο θεού (ή μια ανθρώπινη εφεύρεση από μια "θεική" αν το θέταμε κατ΄αυτόν τον τρόπο).
Άβαταρ μέλους
Antares

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 15:37 Ετοιμαζόμουν να απαντήσω αλλά μετά ήρθε αυτό

" Και πιστευω στον λογο του Δημοσθένη Λιακόπουλου που λεει ότι αυτό θα γίνει με εντολή του Θεού σε εναν Ελοχίμ αγγελο που θα προκαλέσει το λεγόμενο ΦΛΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ και έτσι θα καταστραφεί ολοσχερώς η αντίθεη τεχνολογία (μαζί με όλον τον ηλεκτρισμό πανω στον πλανητη γη) και θα παψει να ταλαιπωρεί άλλο τους ανθρωπους."

Ο πολιτισμός όμως δεν βασίζεται στον ηλεκτρισμό περισσότερο απ' όλα; Με ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία δεν λειτουργούν οι επικοινωνίες και τα ηλεκτρονικά δίκτυα;
Μπορεί να μην γίνει ακριβώς έτσι, αλλά στοχευμένα. Στο σύστημα των τραπεζών, στις επικοινωνίες κλπ.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 15:37
Natasha έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 14:12
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 12:10

Το παραπάνω είναι για μένα ο,τι πιο εντυπωσιακό για την ανθρώπινη φύση.
Και φυσικά εντυπωσιακότερο λόγω του εύρους του φαινομένου.
Και εξηγούμαι.

Εκατομμυρια σύγχρονοι άνθρωποι καθορίζουν τις ζωές τους με βάση κάτι που έγραψε κάποιος άγνωστος, εμφανώς ψυχικά διαταραγμενος, κάπου στη μέση Ανατολή πριν 3.000 χρόνια, σε ένα παραλήρημα του.
Μπουρδες λες. :xena:
Ετοιμαζόμουν να απαντήσω αλλά μετά ήρθε αυτό

:smt005:
Απευθείας για το τρελάδικο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λευκός Λύκος την 28 Ιούλ 2019, 16:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Σε ένα από τα επεισόδια του Columbo ο δολοφόνος πιάνεται επειδή έκανε χρήση κινητού από σημείο που δεν πιάνει.
Έκανε χρήση για να παραπλανήσει την αστυνομία αλλά ο Columbo κατάφερε να βρει ότι στο σημείο στο οποίο υποτίθεται βρισκόταν δεν πιάνει και του είπε "επ' αφταφτά αλλού ήσουνα" και κατέρριψε το άλλοθι του.
Ήταν τα πρώτα χρόνια των κινητών που γυρίστηκε αυτό το επεισόδιο.
Ο εντοπισμός είναι κι αυτό λοιπόν ένα από τα όπλα του big brother, όπως και το active voltage που θα έχει το τσιπάκι.
Το active voltage το βάζουν τώρα στα κολλάρα των σκυλιών σε μερικά μέρη. Τα σκυλιά αυτά είναι guard dogs αλλά επειδή πηδάνε τις μάντρες και κάνουν αταξίες, τους βάζουν το κολλάρο και αν περάσει το σκυλί το απαγορευμένο σημείο παθαίνει ηλεκτροσόκ και πεθαίνει. Στους ζωόφιλους δεν αρέσει η μέθοδος.
Μιά φορά μου είπαν από τον ιππόδρομο να ψάξω κάποιο τρόπο να μαζεύουν τα σκυλιά. Υπήρχαν κάτι δικτυωτοί φράχτες αλλά υπήρχε κι αυτό οπότε γράφω εγώ ένα email σ' αυτόν που τα διαφήμιζε και του λέω "tinafto ;". Αλλά ο άλλος -παρ' όλο που τα διαφήμιζε- δεν του άρεσε η φάση και μου λέει "πρόσεξε γιατί αν είσαι μανιακός δολοφόνος σκυλιών θα σε στείλω στο FBI".
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Antares

Αν μπορούσε να γίνει μια σύγκριση πάντως μεταξύ ανθρώπινης τεχνολογίας και "εξωγήινης" εγώ θα έλεγα "κουνιούνται τα αρχ...α του Δία" με την ανθρώπινη (η το υβρίδιο ανθρώπινης και εξωγήινης όπως θέλουν να την παρουσιάζουν). :lol:
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Antares έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 16:19
Georgios888 έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 12:27 Όχι μόνο αυτά που λέμε στο σπίτι μας αλλά και αυτά που θα σκεπτόμαστε θα τα μαθαίνει και στη συνέχεια θα τα καθορίζει ο αντίχριστος βάσει των ορέξεων του με το χάραγμα. Το χάραγμα είναι η απόλυτη εξάρτηση μας από τον αντίχριστο, υλικά/σωματικά και πνευματικά.
Mε την τεχνολογία που αναφέρω εγώ, σκέψεις δεν μπορούν να διαβαστούν, μπορούν όμως να καταγράφονται πράγματα που λέμε μιλώντας μόνοι μας ή κάποιες κινήσεις χειλιών αν δεν τα λέμε φωναχτά κλπ. Έτσι δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι διαβάζονται σκέψεις.
Είμαι της άποψης ότι κανένα πνεύμα (από τα κακά τουλάχιστον) δεν έχει την άδεια να επεμβαίνει στην ύλη και μόνο μέσω ανθρώπων (που έχουν ύλη και πνεύμα) μπορεί να πετύχει αυτά στα οποία αποσκοπεί. Γι' αυτό αν και έχω περάσει μερικά καθόλου ευχάριστα πράγματα ποτέ δεν φοβήθηκα τα πνεύματα, φαντάσματα κλπ. Επιπλέον έχω εκ' φύσεως θετική σκέψη και μπορώ να διακρίνω τον λόγο θεού (ή μια ανθρώπινη εφεύρεση από μια "θεική" αν το θέταμε κατ΄αυτόν τον τρόπο).

Ανταρες, σου αντιγραφω από τον τόμο 0 του Λιακόπουλου σχετικά μ αυτό που είπες για την παρεμβαση των κακων πνευματων στην υλη, αλλά και στο πνευμα:

«Όταν ο Σαμαέλ εξέπεσε της Χαριτος του Θεου, του δοθηκαν μόνο δυο εξουσίες. Μία στον κόσμο των πνευματων και μία στον κόσμο της υλης. Στον κόσμο των πνευματων του δοθηκε η εξουσία να προσεγγίζει όποιον θελει και να του λεει ό,τι θελει (να του βαζει σκέψεις-λογισμους).

Στον κόσμο της υλης του δοθηκε η δυνατότητα να παρεμβαίνει στα ατομα της υλης. (….)
Η εξουσία του Σαμαελ είναι να διώχνει από το άτομο το πιο απομακρυσμένο, το τελευταίο ηλεκτρόνιο,
Όποτε θα ηταν δίκαιο να το κανει.
Αυτή η αυτονόητη για τις μέρες μας διαδικασία, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, έμελλε να αναστατώσει το υλικό συμπαν.»

Σχόλιο δικό μου για τους λογισμους: αυτός είναι ο πολεμος που κανει ιδιαίτερα στους ασκητές και μοναχους και εκείνοι πρέπει είτε να αντιλογησουν όπως λεγεται, είτε να τους απωθησουν με την βοήθεια του Θεου. Γι αυτό, όποιος λέει ή νομίζει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν κάνουν τίποτα στις ερημους, είναι βαθυτατα νυχτωμένοι και φυσικά αδιαφοροι για τον διάβολο που δεν πολεμά τους αδιάφορους και απομακρυσμένους από την πιστη.
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

wooded glade έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 16:44 Σε ένα από τα επεισόδια του Columbo ο δολοφόνος πιάνεται επειδή έκανε χρήση κινητού από σημείο που δεν πιάνει.
Έκανε χρήση για να παραπλανήσει την αστυνομία αλλά ο Columbo κατάφερε να βρει ότι στο σημείο στο οποίο υποτίθεται βρισκόταν δεν πιάνει και του είπε "επ' αφταφτά αλλού ήσουνα" και κατέρριψε το άλλοθι του.
Ήταν τα πρώτα χρόνια των κινητών που γυρίστηκε αυτό το επεισόδιο.
Ο εντοπισμός είναι κι αυτό λοιπόν ένα από τα όπλα του big brother, όπως και το active voltage που θα έχει το τσιπάκι.
Το active voltage το βάζουν τώρα στα κολλάρα των σκυλιών σε μερικά μέρη. Τα σκυλιά αυτά είναι guard dogs αλλά επειδή πηδάνε τις μάντρες και κάνουν αταξίες, τους βάζουν το κολλάρο και αν περάσει το σκυλί το απαγορευμένο σημείο παθαίνει ηλεκτροσόκ και πεθαίνει. Στους ζωόφιλους δεν αρέσει η μέθοδος.
Μιά φορά μου είπαν από τον ιππόδρομο να ψάξω κάποιο τρόπο να μαζεύουν τα σκυλιά. Υπήρχαν κάτι δικτυωτοί φράχτες αλλά υπήρχε κι αυτό οπότε γράφω εγώ ένα email σ' αυτόν που τα διαφήμιζε και του λέω "tinafto ;". Αλλά ο άλλος -παρ' όλο που τα διαφήμιζε- δεν του άρεσε η φάση και μου λέει "πρόσεξε γιατί αν είσαι μανιακός δολοφόνος σκυλιών θα σε στείλω στο FBI".
Σωστός, κι απο τα ζωα θα ερθει και σε μας.
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Antares

Natasha έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 17:12

«Όταν ο Σαμαέλ εξέπεσε της Χαριτος του Θεου, του δοθηκαν μόνο δυο εξουσίες. Μία στον κόσμο των πνευματων και μία στον κόσμο της υλης. Στον κόσμο των πνευματων του δοθηκε η εξουσία να προσεγγίζει όποιον θελει και να του λεει ό,τι θελει (να του βαζει σκέψεις-λογισμους).

Στον κόσμο της υλης του δοθηκε η δυνατότητα να παρεμβαίνει στα ατομα της υλης. (….)
Η εξουσία του Σαμαελ είναι να διώχνει από το άτομο το πιο απομακρυσμένο, το τελευταίο ηλεκτρόνιο,
Αυτή η αυτονόητη για τις μέρες μας διαδικασία, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, έμελλε να αναστατώσει το υλικό συμπαν.»

Σχόλιο δικό μου για τους λογισμους: αυτός είναι ο πολεμος που κανει ιδιαίτερα στους ασκητές και μοναχους και εκείνοι πρέπει είτε να αντιλογησουν όπως λεγεται, είτε να τους απωθησουν με την βοήθεια του Θεου. Γι αυτό, όποιος λέει ή νομίζει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν κάνουν τίποτα στις ερημους, είναι βαθυτατα νυχτωμένοι και φυσικά αδιαφοροι για τον διάβολο που δεν πολεμά τους αδιάφορους και απομακρυσμένους από την πιστη.
Κάπου τα διάβασα και αυτά στο βιβλίο του. Δεν διαφωνώ.
Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι δεν κάνουν τίποτα, αλλά είναι διαφορετικοί. Άλλοι το κάνουν για την δική τους μετάνοια, άλλοι είναι λειτουργοί του Θεού. Πάντως ο Κοσμάς ο Αιτωλός είχε προβλέψει ότι «Οἱ κληρικοὶ θὰ γίνουν οἱ χειρότεροι καὶ οἱ ἀσεβέστεροι τῶν ὅλων».
Παρεμπιπτόντως ονειρεύτηκα τον Λιακόπουλο μαζί με κάποιον συνεργάτη του νεκρούς (στην άμμο τους είδα, μπροστά στη θάλασσα). Έχεις κάποια εξήγηση; Δεν μου προκαλεί φόβο η εικόνα, ακόμη και τώρα την θυμάμαι μετά από αρκετές μέρες, αλλά δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα. Ίσως η παρουσία της θάλασσας να συμβολίζει την ελευθερία. Ο θάνατος στα όνειρα συμβολίζει το αντίθετο.
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Antares έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 17:52
Natasha έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 17:12

Κάπου τα διάβασα και αυτά στο βιβλίο του. Δεν διαφωνώ.
Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι δεν κάνουν τίποτα, αλλά είναι διαφορετικοί. Άλλοι το κάνουν για την δική τους μετάνοια, άλλοι είναι λειτουργοί του Θεού. Πάντως ο Κοσμάς ο Αιτωλός είχε προβλέψει ότι «Οἱ κληρικοὶ θὰ γίνουν οἱ χειρότεροι καὶ οἱ ἀσεβέστεροι τῶν ὅλων».
Παρεμπιπτόντως ονειρεύτηκα τον Λιακόπουλο μαζί με κάποιον συνεργάτη του νεκρούς (στην άμμο τους είδα, μπροστά στη θάλασσα). Έχεις κάποια εξήγηση; Δεν μου προκαλεί φόβο η εικόνα, ακόμη και τώρα την θυμάμαι μετά από αρκετές μέρες, αλλά δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα. Ίσως η παρουσία της θάλασσας να συμβολίζει την ελευθερία. Ο θάνατος στα όνειρα συμβολίζει το αντίθετο.
Συμφωνείς δηλ για το τελευταίο ηλεκτρόνιο που λεει;

Εμένα μου εχουν πει γνωστοί μου ότι όσοι βρίσκονται εκεί "ψιριζουν την μαϊμου". :e040:

Πως και τον ονειρευτηκες; :hebit:

Κοίτα, εχει πει σε μια απο τις τελευταίες του εκπομπες στο δίκτυο ενα πολυ κουφό: ότι θα μαρτυρησει για τον Χριστό και την αληθεια και την γνωση όλη αυτή που αποκαλυψε με το να τον κρεμάσουν (οι αντίχριστοι) σε μια κεντρική πλατεία της Θεσσαλονίκης και ότι ολοι θα το δουμε αυτό απο την τηλεόραση.
Εντάξει, δεν ξέρω, ειλικρινά. ΑΝ ποτε γίνει αυτό, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ θα θεωρηθεί περα για περα αληθινός τελικά, -θα πεσουν και συγγνωμες απο όσους τον εκραζαν τόσα χρόνια- και θα αποδειχτεί ότι όντως ηταν άνθρωπος του Θεου και φίλος Του!
"Άχρι καιρού..."
Hikikomori

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hikikomori »

Natasha έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 14:20 Εννοώ απο ολες τις αντιθεες δυνάμεις, μεσα και οι κυβερνητες των μεγαλων χωρων. Όταν κανουν τον πολεμο αποκλείεται να καταστρεψουν τις υποδομες που με τόσο κόπο εφτιαξαν για το σφράγισμά μας και την ολική υποδουλωσή μας και απωλεια των ψυχών μας.

Αλλα κοίτα, υπαρχει μια μεγαλη μερίδα πιστων ανθρωπων που ελπιζει σε εναν προφητικό λόγο του γεροντα Ιωσηφ του Βατοπεδινου, που είπε ταχα ότι μετά τον Γ παγκ. πολεμο θα υπαρξει ΕΙΡΗΝΗ για περίπου 30 με 40 χρόνια (!!!) και ότι ΜΕΤΑ απο αυτό το διάστημα θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος!

Και λεω ότι δεν τον πιστευω αυτόν τον λόγο, γιατί Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ να διαλυθεί εκ θεμελίων η αντίχριστη τεχνολογία και να υπαρξει αληθινή ειρηνη και δικαιοσυνη στον κόσμο είναι να καταστραφεί απο την ρίζα της. Και πιστευω στον λογο του Δημοσθένη Λιακόπουλου που λεει ότι αυτό θα γίνει με εντολή του Θεού σε εναν Ελοχίμ αγγελο που θα προκαλέσει το λεγόμενο ΦΛΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ και έτσι θα καταστραφεί ολοσχερώς η αντίθεη τεχνολογία (μαζί με όλον τον ηλεκτρισμό πανω στον πλανητη γη) και θα παψει να ταλαιπωρεί άλλο τους ανθρωπους.
Γεια, χωρίς προσβολή απλά μου δημιουργήθηκε η απορία διαβάζοντας τα λεγόμενα σου (τυχαία παραθέτω εσένα, δεν έχω κάτι προσωπικό και κάλλιστα η ερώτηση μου θα απευθυνόταν στην πλειονότητα των συμμετέχοντων του παρόντος θέματος).

Η γιαγιά σου και ο παππούς σου μπας και είχαν ουρά;
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Περιμενεις απαντηση τωρα;
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Antares

Natasha έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 18:34
Συμφωνείς δηλ για το τελευταίο ηλεκτρόνιο που λεει;

Εμένα μου εχουν πει γνωστοί μου ότι όσοι βρίσκονται εκεί "ψιριζουν την μαϊμου". :e040:

Πως και τον ονειρευτηκες; :hebit:

Κοίτα, εχει πει σε μια απο τις τελευταίες του εκπομπες στο δίκτυο ενα πολυ κουφό: ότι θα μαρτυρησει για τον Χριστό και την αληθεια και την γνωση όλη αυτή που αποκαλυψε με το να τον κρεμάσουν (οι αντίχριστοι) σε μια κεντρική πλατεία της Θεσσαλονίκης και ότι ολοι θα το δουμε αυτό απο την τηλεόραση.
Εντάξει, δεν ξέρω, ειλικρινά. ΑΝ ποτε γίνει αυτό, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ θα θεωρηθεί περα για περα αληθινός τελικά, -θα πεσουν και συγγνωμες απο όσους τον εκραζαν τόσα χρόνια- και θα αποδειχτεί ότι όντως ηταν άνθρωπος του Θεου και φίλος Του!
Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει "ψιρίζουν την μαιμού". Τι εννοούν;
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%97%CE ... E%B4%CE%B1
Σ' αυτό το link υπάρχει μια περιγραφή των ηλεκτρονίων του ατόμου από την ύλη χημείας του Λυκείου. Στο πανεπιστήμιο διδάσκονται με περισσότερη λεπτομέρεια αλλά και πιο προχωρημένα. Σε ερευνητικό επίπεδο ακόμη πιο προχωρημένα. Ίσως εννοούν ότι γνωρίζουν πολλά παραπάνω.
Είναι πιθανό να γίνει μια τέτοια εκτέλεση σήμερα; Αλλιώς γίνονται τα πράγματα. Πάντως στο δικό μου υποσυνείδητο ο θάνατος συμβολίζει ζωή. Είχα δει και με την ανιψιά μου (χτυπάω ξύλο) και ήμουν μερικές μέρες χάλια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”