Έκλεισα το Σάββατο για 13/6 - 4/7 με βιαγκροεμβόλιο. Οταν εμπαινα λιγο μετα να ξανα τσεκαρω το ραντεβου, έβλεπα το κουτακι της "λιστας αναμονης" που μου το εμφανιζε ακριβως απο κατω απο τις ημερομηνιες, αλλα για καποιο χαζο λογο δεν το τικαρα. Μπαινω χτες και σημερα και ψάχνω να το βρω να το τικάρω, και πουθενα.
Σταματησε να το βγάζει και σε εσας?
vantono έγραψε: 31 Μάιος 2021, 10:02
Έκλεισα το Σάββατο για 13/6 - 4/7 με βιαγκροεμβόλιο. Οταν εμπαινα λιγο μετα να ξανα τσεκαρω το ραντεβου, έβλεπα το κουτακι της "λιστας αναμονης" που μου το εμφανιζε ακριβως απο κατω απο τις ημερομηνιες, αλλα για καποιο χαζο λογο δεν το τικαρα. Μπαινω χτες και σημερα και ψάχνω να το βρω να το τικάρω, και πουθενα.
Σταματησε να το βγάζει και σε εσας?
Δυστυχώς.
Εμβόλια τέλος για τον Ιούνιο.
Δεν φτάνουν για όλους μάνα μου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Λογικό, αλλά όλο και κάποια ακύρωση μεσα στον Ιούνιο δεν παίζει να υπάρξει? Ξερω άτομο που βρηκε με ημερομηνια 4-5 μερες πριν απο εμενα, αλλά ειναι ημιψέκουλας και απ'οτι μου λέει τωρα δεν θα παει να το κανει. Το 'κλεισε λέει απλά... έτσι.
vantono έγραψε: 31 Μάιος 2021, 10:13
Λογικό, αλλά όλο και κάποια ακύρωση μεσα στον Ιούνιο δεν παίζει να υπάρξει? Ξερω άτομο που βρηκε με ημερομηνια 4-5 μερες πριν απο εμενα, αλλά ειναι ημιψέκουλας και απ'οτι μου λέει τωρα δεν θα παει να το κανει. Το 'κλεισε λέει απλά... έτσι.
Να σου δώσει την θέση του.
Μου το πρότεινε χτες βράδυ, που ειπα οτι ψαχνω για λιστα αναμονης. Δεν το παιζω δυσκολος, δεχτηκα. Θα μου στειλει λεει οταν μπει να κανει την ακυρωση.
Μου το πρότεινε χτες βράδυ, που ειπα οτι ψαχνω για λιστα αναμονης. Δεν το παιζω δυσκολος, δεχτηκα. Θα μου στειλει λεει οταν μπει να κανει την ακυρωση.
Μια χαρά.
Ακριβώς. Αυτά δεν είναι ΠΑΣΟΚ. Μπούμερ είσαι στην ψυχή αν είσαι ΠΑΣΟΚ στην ψυχή. Π.χ. ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ είναι 100% μπούμερ στην ψυχή.
Εντάξει δεν θα τολμούσα ούτε κατα διάνοια να τολμήσω να συγκριθώ με τον Πατριάρχη των Μπούμερ τον ΣΕ,εγώ απλά υιοθέτησα τον μπουμερισμό,
αυτός γεννήθηκε μπούμερ,σφυρηλατήθηκε ως μπουμερ,γύρισε όλη την ελλάδα με ΚΤΕΛ ακολουθώντας τις ομιλίες του Αντρέα.
τρία εξάρια στην πρώτη δόση, τυχαίο; δεν νομίζω Papa John
Για μια μερα διαφορά γαμώτο, δεν πετυχαν και στη 2η.
2021 => 2+0+2+1 = 5+0, χρησιμοποιούμε λίγο από το μελάνι του 0 για να κλείσουμε το κενό της κουλούρας και να φτιασιδώσουμε το γάμμα από πάνω της στο 5, και έτσι έχουμε ένα 6. εμβολιάζεσαι στις 6/6/6 με λίγα λόγια