Μόνος σου τα λες. Κι εσύ εκνευρισμένος είσαι όπως κι εμείς. Θα δεις το hod την Κυριακή και θα καταλάβεις πως γίνεται το epic fantasy ακόμη μια φορά και για ποιον λόγο οι δράκοι διακορεύουν ξωτικά.
Κοιτα τι θα κανουμε: Θα βλεπουμε Παρασκευη τουτο ως εργασια και θα επουλωνουμε τα τραυματα μας την Δευτερα με το αλλο. Ντίαλ!
Τοσο χαλια ειναι το RoP που χρειαζεστε αποθεραπεια με το HotD?
Εσεις κυριε τι γυρευετε εδω, εφοσον δεν το βλεπετε; Ηρθατε να παιξετε με τον πονο μας;
Για ποσο καιρο μπορεις να τρως μουσακα πριν τον βαρεθεις; Δεν θες και μπαμιες στο.ενδιαμεσο για να σου 'ρθει η ορεξη;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Bazoomba έγραψε: 24 Σεπ 2022, 11:04
Κοιτα τι θα κανουμε: Θα βλεπουμε Παρασκευη τουτο ως εργασια και θα επουλωνουμε τα τραυματα μας την Δευτερα με το αλλο. Ντίαλ!
Εσεις κυριε τι γυρευετε εδω, εφοσον δεν το βλεπετε; Ηρθατε να παιξετε με τον πονο μας;
Για ποσο καιρο μπορεις να τρως μουσακα πριν τον βαρεθεις; Δεν θες και μπαμιες στο.ενδιαμεσο για να σου 'ρθει η ορεξη;
Γιατι θελω να το δω ολοκληρωμενο. Οταν τελειωσει η σεζον θα κανω μαραθωνιο και με τα 10 επεισοδια.
Και ενας απο τους λογους που θα το κανω ετσι ειναι για να δω πως διαολο με τοσο πρωτογενες υλικο το οποιο ειναι world class value γραμμενο απο εναν κορυφαιο και αξεπεραστο συγγραφέα που ηταν βαθυτατος γνωστης και κατάφεραν να το ξεκωλιασουν πραγματικα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Bazoomba έγραψε: 24 Σεπ 2022, 10:52
Ποτε; Γνωριζω στο περιπου την πλοκη εδω και κανα διμηνο. Στο 6 θα γινει το μεγαλο μπαμ. Στο 7 μαζευουν τα συντριμμια. Στο 8 γινεται η αποκαλυψη του Σαουρον.
Εγώ πάντως κατάλαβα πως ο Σάουρον είναι ο ψηλέας. Θυμάμαι κάτι με κάτι λύκους και κάτι νερά παγωμένα.
Μην με πιεζεις! Οχι μην με πιεζεις!
Οσο και να με πιεσεις δεν προκειται να σου πω, πως αποκλειεται να ειναι αυτος διοτι το ξορκι με.τον παγο ηταν ξορκι εξαγνισμου και οτι αυτος ειναι ο Γκανταλφ!
Μην με πιεζεις!
Όταν είναι εκείνος οι διαταραγμένες πάνω στον βράχο και βλέπουν την γούβα στο έδαφος ακούγεται σαν ψίθηρος ένα Σάουρον. Ο άντρας μου δεν το ακούει, εγώ το ακούω. Πες μου πως έχω άδικο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Bazoomba έγραψε: 24 Σεπ 2022, 11:04
Μπαζ με έφτιαξες πρωινιάτικο. Σ'ευχαριστώ.
Εγώ πάντως κατάλαβα πως ο Σάουρον είναι ο ψηλέας. Θυμάμαι κάτι με κάτι λύκους και κάτι νερά παγωμένα.
Οσο και να με πιεσεις δεν προκειται να σου πω, πως αποκλειεται να ειναι αυτος διοτι το ξορκι με.τον παγο ηταν ξορκι εξαγνισμου και οτι αυτος ειναι ο Γκανταλφ!
Μην με πιεζεις!
Όταν είναι εκείνος οι διαταραγμένες πάνω στον βράχο και βλέπουν την γούβα στο έδαφος ακούγεται σαν ψίθηρος ένα Σάρουμαν. Ο άντρας μου δεν το ακούει, εγώ το ακούω. Πες μου πως έχω άδικο.
Κοιτα αν το ακους μονη σου δεν ειναι και τοσο καλο.
Και η Ζαν ντ'Αρκ ακουγε φωνες και την καναν μπαρμπεκιου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Bazoomba έγραψε: 24 Σεπ 2022, 11:01
Μην με πιεζεις!
Όταν είναι εκείνος οι διαταραγμένες πάνω στον βράχο και βλέπουν την γούβα στο έδαφος ακούγεται σαν ψίθηρος ένα Σάρουμαν. Ο άντρας μου δεν το ακούει, εγώ το ακούω. Πες μου πως έχω άδικο.
Σάουρον ακούγεται γ@μω το αυτοκορεκτ μου! Όχι Σάρουμαν.
Βασικά έχω πολύ καλύτερη ακοή από τους περισσότερους ανθρώπους για αυτό και το πιάνω.
Kαι παλι δεν αλλαζει το γεγονος πως αν το ακους μονη σου δεν ειναι καλο...
Βασικά έχω πολύ καλύτερη ακοή από τους περισσότερους ανθρώπους για αυτό και το πιάνω.
Τα lyrics ειναι απο το κομματι "Mystics" του Bear , που δημιουργηθηκε για το σοου. Δεν νομιζω να υπαρχει το ονομα του Σαουρον, γιατι αυτες υποτιθεται οτι λατρευουν τον Μοργκοθ. Στην μουσικουλα ομως ακουγεται το ονομα του Ερου αρκετες φορες:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Τα lyrics ειναι απο το κομματι "Mystics" του Bear , που δημιουργηθηκε για το σοου. Δεν νομιζω να υπαρχει το ονομα του Σαουρον, γιατι αυτες υποτιθεται οτι λατρευουν τον Μοργκοθ. Στην μουσικουλα ομως ακουγεται το ονομα του Ερου 2 φορες:
Θα ξαναδώ την σκηνή γιατί αναγκαστικά θα ξαναδώ το επεισόδιο και θα σου πω.
Lyrics δεν προλαβαίνω να ακούσω.
Άντε θα μάθουμε και στα επόμενα επεισόδια ότι ο Adar μισεί τον Sauron
Ο οποίος Sauron μέχρι να αποκαλυφθεί στο 9ο επεισόδιο, παίζει να εχει φτιάξει καμία 25αρα longswords μέχρι τοτε , για να ανεβάσει experience points
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Keyser Soze την 24 Σεπ 2022, 11:52, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άντε θα μάθουμε και στα επόμενα επεισόδια ότι ο Adar μισεί τον Sauron
Ο οποίος Sauron μέχρι να αποκαλυφθεί στο 9ο επεισόδιο, παίζει να εχει φτιάξει καμία 25αρα longswords μέχρι τοτε , για να ανεβάσει experience points
Excuse me.
What?
Εγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς με τόσα λεφτά δεν πήραν έναν σεναριογράφο της προκοπής. Θα μου πεις βέβαια με τόσο αργούς ρυθμούς που εξελίσσεται η ιστορία, τί να σου κάνει κι αυτός, να γεμίσει το χρόνο με ανούσιους διαλόγους του ζητάνε. Εκατό φορές να έκαναν καλλιτεχνικό κινηματογράφο και να είχαν 20 λεπτα μονοπλάνα στη φύση ή τα ορκ να κάνουν τη γυμναστική τους.