Συλλυπητηρια στις οικογενειες τους
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΕΙΣΜΟΣ
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Περίεργο που έκανε ακριβώς 7 Ρίχτερ. Και έπληξε περισσότερο μία από τις 7 πόλεις - εκκλησίες της Ασίας(βλέπε Αποκάλυψη).
Έβαλα τις συντεταγμένες του σεισμού στο Google Earth. Άνοιξα και το πρόγραμμα αστρονομίας Stellarium. Έβαλα την ακριβή ώρα. Πριν βάλλω τις συντεταγμένες και επειδή έχω να ανοίγει με default τοποθεσία την Μεγάλη Πυραμίδα πρόσεξα κάτι περίεργο. Ένα άστρο που σχετίζεται με τον κορονοιό και τον Διάβολο(όπως κωδικοποιείται στην Αποκάλυψη) να μεσουρανεί.
Το επίκεντρο του σεισμού είχε παρόμοιο γεωγραφικό πλάτος με την Έφεσο, άλλη μία πόλη-εκκλησία της Ασίας, που βέβαια ήταν ο χώρος δράσης του Ηράκλειτου.
Και σήμερα ήμουν έτοιμος να γράψω για τα 12 θεμέλια της Καινής Ιερουσαλήμ.
Έβαλα τις συντεταγμένες του σεισμού στο Google Earth. Άνοιξα και το πρόγραμμα αστρονομίας Stellarium. Έβαλα την ακριβή ώρα. Πριν βάλλω τις συντεταγμένες και επειδή έχω να ανοίγει με default τοποθεσία την Μεγάλη Πυραμίδα πρόσεξα κάτι περίεργο. Ένα άστρο που σχετίζεται με τον κορονοιό και τον Διάβολο(όπως κωδικοποιείται στην Αποκάλυψη) να μεσουρανεί.
Το επίκεντρο του σεισμού είχε παρόμοιο γεωγραφικό πλάτος με την Έφεσο, άλλη μία πόλη-εκκλησία της Ασίας, που βέβαια ήταν ο χώρος δράσης του Ηράκλειτου.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Highlander έγραψε: 30 Οκτ 2020, 17:43
Βάσει διαδικτύου κι ό,τι βλέπω στο τουιτερ τουλάχιστον οι Τούρκοι είναι λιγότερο σκατόψυχα εθνικια από τους Έλληνες κι όλοι έχουν έρθει να ευχηθούν, ενώ υπάρχουν ένα σωρό ελληνικοί λογαριασμοί που λένε τι έκανε ο αλλαχ τώρα και βρίζουν τον βαρουφάκη που έδειξε συμπαράσταση στη Σμύρνη.

θυμώνεις και εσύ με τα μποτ
Δεν το χωράει η κεφάλα μου ρε παιδιά,ότι θα σκεφτώ κάτι άλλο μπροστά σε φυσική καταστροφή.
Είμαι μαλάκας,οκ το δέχομαι.
Είμαι μαλάκας,οκ το δέχομαι.
Οταν πεθαινουν παιδια, γαμιεται ο Διας.
Σταματαει να γυριζει η γη. Δεν εχει σημασια τιποτα.
Ειναι η χειροτερη συμφορα.
Κλειδωστε το νημα και παμε γι'αλλα.
Σταματαει να γυριζει η γη. Δεν εχει σημασια τιποτα.
Ειναι η χειροτερη συμφορα.
Κλειδωστε το νημα και παμε γι'αλλα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Σπύρος έγραψε: 30 Οκτ 2020, 18:44 Περίεργο που έκανε ακριβώς 7 Ρίχτερ. Και έπληξε περισσότερο μία από τις 7 πόλεις - εκκλησίες της Ασίας(βλέπε Αποκάλυψη).
https://twitter.com/politicturk/status/ ... 7123180544
παει να προστατέψει την tv αντι για τα παιδιά
παει να προστατέψει την tv αντι για τα παιδιά
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
Δεν θέλω να ξανακούσω πώς τα σκυλιά αντιλαμβάνονται πιο μπροστα από τους ανθρώπους τους σεισμούς.Orion22 έγραψε: 30 Οκτ 2020, 19:07 https://twitter.com/politicturk/status/ ... 7123180544
παει να προστατέψει την tv αντι για τα παιδιά![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Λίνο Βεντούρα
Για ποιον λόγο έχει κύκλωμα μέσα στο σπίτι;Orion22 έγραψε: 30 Οκτ 2020, 19:07 https://twitter.com/politicturk/status/ ... 7123180544
παει να προστατέψει την tv αντι για τα παιδιά![]()
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Tι κανουν οι μογγολοι στο σπιτι μου
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Προτείνω όσους είναι απαρηγορητοι για τους νεκρούς από το σεισμό και προτείνουν εξαιτίας αυτού του γεγονότος να γίνουμε μέτοχοι στον ανταγωνισμο αυτοκλητου δωσικωλισμου τους απέναντι στην Τουρκία, να επισκεφτούν την παρακάτω σελίδαNiki έγραψε: 30 Οκτ 2020, 18:47Είσαστε γελοίοι.waldorf έγραψε: 30 Οκτ 2020, 18:42Tι λες μωρή χαρχάλω;
Εξωτερική πολιτική θα κάνουμε πάνω στη φυσική καταστροφή;
Θα κάνουμε καν πολιτική πάνω στη φυσική καταστροφή;
Πόσο σκατόψυχοι μπορεί να είστε ρε πουστη μου.ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ.
Στο Μάτι μετράμε εκατό ανθρώπους νεκρούς.Εκατό ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ που να με πάρει ο διάολος.Όχι 34 Συριζαίους,28 δεξιούς,12 Αλβανούς και 36 Πακιστανούς.
100 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μόνο μετράμε.
Αντέστε στο γεροδιάολο πια που μετράτε τις ψυχές με το δράμι και κουσουμάρεστε και για Χριστιανοί.
Εγώ είπα να μην ασχοληθούμε.
Εσείς θέλετε να κάνετε πολιτική.
Εγώ είπα στα δικά μας την Σάμο μας αλλιώς είναι υποκρισία ή δουλοπρέπεια.
Ο Ερντογάν κουβάλησε χθες βράδυ 1000 στρατιώτες στην Κύπρο και σήμερα κουβάλησε 5000 στο Αζερμπαιστάν μετά τον σεισμό και σεις σαν μωρές παρθένες θέλετε αν θέλει να του στείλετε καμιά 100 άνδρες της Εμακ να βοήθήσουν.![]()
Κουβαλάει χιλιάδες στρατιώτες αριστερά και δεξιά το ξέρετε και θέλετε να του στείλετε 100 να τον βοηθήσουν.![]()
Υποτελείς και δουλοπρεπείς δεν σας αξίζει να λέγεστε Έλληνες ζητάτε οίκτο.
https://www.worldometers.info/gr/
.. για να δουν πως εκεί γράφει, οτι σήμερα (30.10.2020) έχουν πεθάνει μέχρι στιγμής (19:17) 123 χιλιάδες άνθρωποι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ενω οταν καποιος βαζει στο ιδιο τσουβαλι, 100 Ελληνες, και 100 Αλβανους και 100 Σουηδους και 100 Πακιστανους δεν κανει πολιτικη και φυσικα ουτε προσπαθει να επιβαλλει τις ιδεοληψιες του "ολοι ανθρωποι ειμαστε και οι τουρκοι κλανουν απο την ιδια τρυπα". Ο Ανθρωπισμος επιβαλλει να στεναχωρηθουμε για το τι γινεται στην τουρκια και να μοιρολογησουμε ολοι μαζι στο φορουμ, μπροστα στις καμερες, αλλα το βραδυ μια χαρα θα φαμε και θα κοιμηθουμε, το χρεος μας ετσι και αλλιως θα το εχουμε κανει. Τι στον πουτσο ειλικρινα, ολοι τοσο ευαισθητοι ειστε; Και γιατι δηλαδη να το περιορισουμε στην φυσικη καταστροφη και να μην το επεκτεινουμε και στην οικονομικη καταστροφη, εκει ο ανθρωπισμος παυει να υπαρχει; Στους πολεμους; Στην ισλαμιστικη τρομοκρατια; Α, εγω ειμαι Ανθρωπιστης φυσικων καταστροφων, στις οικονομικες καταστροφες υπαρχει αλλη ομαδα. Μαλακες δεν χαρηκαμε αλλα δεν θα βαλουμε και πλερεζες.
Υ.Γ: Waldorf δεν αναφερομαι σε σενα, αλλα στο γενικο συνολο που μοιρολογαει στο ιντερνετ καθε τρεις και λιγο χωρις λογο και ουσια και που βρηκε ευκαιρεια να μιλαει για συμφιλιωση λαων και λοιπες αριστερες παπαριες....
Υ.Γ: Waldorf δεν αναφερομαι σε σενα, αλλα στο γενικο συνολο που μοιρολογαει στο ιντερνετ καθε τρεις και λιγο χωρις λογο και ουσια και που βρηκε ευκαιρεια να μιλαει για συμφιλιωση λαων και λοιπες αριστερες παπαριες....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 14 Απαντήσεις