Χιόνι πιο κάτω απ' το γόνατο απόλαυση να πας για ψωμί. Τώρα που σταμάτησε όλο αυτό πως λιώνει; Τώρα είναι δύσκολο.Χαλια

Έπαικθα καιγώ
Ειδες που λυσσαξες οτι δεν θα χιονισει;
χαχαχαχαχα,αρχικα σκεφτηκα,ωρε τι λεει;
Βρε συ εισαι σε μερος που δεν εχουν λιωσει τα χιονια;Αρα εισαι αρκετα βορια ναι;Σορυ αλλα δεν ξερω που πεφτει ο καθενας.Gherschaagk έγραψε: 08 Ιαν 2019, 20:58 Ρε σοβαρά τώρα;;;
Αν πάει έτσι, μπουσουλώντας θα βγαίνουμε έξω!!
https://www.newsbomb.gr/kairos/story/94 ... ai-pagetosΠιο αναλυτικά, αύριο Τετάρτη 09/01 αναμένονται χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας καθώς και σε πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και της Θράκης. Παράλληλα βροχές θα πέσουν στην υπόλοιπη χώρα, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν αρχικά στο Ιόνιο και από το απόγευμα στο Αιγαίο και στις παράκτιες περιοχές. Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τις πρώτες ώρες του εικοσιτετραώρου και από τα βορειοδυτικά και έως το απόγευμα θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα. Σημειώνεται ότι από το μεσημέρι στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Παγετός θα σημειωθεί έως τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και ημιορεινά, καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και στα πελάγη θα φτάσουν από το μεσημέρι τα 8 έως 9 μποφόρ.
Θεσσαλονίκη θα ρίξει τα πάντα αναλόγως σε ποιο σημείο του νομού βρίσκεται ο καθένας. Χιόνι, χιονόνερο, βροχή, τα πάντα όλα.Εσθήρ έγραψε: 08 Ιαν 2019, 21:04Βρε συ εισαι σε μερος που δεν εχουν λιωσει τα χιονια;Αρα εισαι αρκετα βορια ναι;Σορυ αλλα δεν ξερω που πεφτει ο καθενας.Gherschaagk έγραψε: 08 Ιαν 2019, 20:58 Ρε σοβαρά τώρα;;;
Αν πάει έτσι, μπουσουλώντας θα βγαίνουμε έξω!!![]()
Και βασικα ακουσα σημερα οτι πρεπει να βρεξει σε εσας,για να λιωσουν τα χιονια,αλλιως μεχρι τον μαρτιο ετσι θα ειναι,εκει που εχει παρα πολυ χιονι.
Παντως χιονια θα εχουν τα βορεια,https://www.newsbomb.gr/kairos/story/94 ... ai-pagetosΠιο αναλυτικά, αύριο Τετάρτη 09/01 αναμένονται χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας καθώς και σε πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και της Θράκης. Παράλληλα βροχές θα πέσουν στην υπόλοιπη χώρα, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν αρχικά στο Ιόνιο και από το απόγευμα στο Αιγαίο και στις παράκτιες περιοχές. Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τις πρώτες ώρες του εικοσιτετραώρου και από τα βορειοδυτικά και έως το απόγευμα θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα. Σημειώνεται ότι από το μεσημέρι στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Παγετός θα σημειωθεί έως τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και ημιορεινά, καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και στα πελάγη θα φτάσουν από το μεσημέρι τα 8 έως 9 μποφόρ.
Οχι ρε συ ερμακο μου.Ειμαι η μονη μαλλον εδω που φωναζα οτι θελω χιονι και δεν ειδα...ουτε καν στο βουνο,που ειμαι στους προποδες του!Και ειμαι μια ωρα απο αθηνα!Αλλα στοιχεια δεν λεω.
Μπα,δεν καταλαβες διοτι οχι,δεν φημιζομαστε για το κρυο,αλλα για το εξαιρετικο κλιμα.Ερμής έγραψε: 08 Ιαν 2019, 21:10 Μάλλον κατάλαβα. Αν έχω πέσει μέσα, εκει κάνει πολύ κρύο αλλά το χιόνι είναι αρκετά σπάνιο.