!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
Re: MasterChef 2020
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Ίσως επειδή έχω καιρό να τη δω...
Δεν ξέρω...
Μετά από καιρό ξεχνάω γιατί με εκνευρίζουν οι άνθρωποι, ξεχνάω γενικότερα τι μου έχουν κάνει κ τους συμπαθώ απτην αρχή.
Του χρόνου μπορεί κ μιλάω καλύτερα κ για την Κατερίνα.
Η Κατερίνα είναι πιο ολοκληρωμένος χαρακτήρας. Αν ήταν φίξιον θα θαύμαζα τον συγγραφέα που τη σκέφτηκε
Ναι είναι βελτιωμένο androidΒλήμα έγραψε: 31 Μαρ 2020, 23:36 Η Κατερίνα είναι πιο ολοκληρωμένος χαρακτήρας. Αν ήταν φίξιον θα θαύμαζα τον συγγραφέα που τη σκέφτηκε
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Πώς τον πετσόκοψε έτσι το Μπέλο η γκοθού
Βλέπω τους κόκκινους κι αγχώθηκα.
Η Σπυριδούλα, την Κατερίνα, την πουλάει κ την αγοράζει.Βλήμα έγραψε: 31 Μαρ 2020, 23:36 Η Κατερίνα είναι πιο ολοκληρωμένος χαρακτήρας. Αν ήταν φίξιον θα θαύμαζα τον συγγραφέα που τη σκέφτηκε
Δεν έδειξε πολύ την Κατερίνα στο φαγοπότι.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Μπουχτίσαμε Κατερίνα στην αρχή του επεισοδίου.
Ποια ομάδα λέτε θα κερδίσει;
Βασικά, όπως ξέρουμε την εξάδα, έχει περισσότερες πιθανότητες να χάσει η κόκκινη.
Αν όμως χάσει η μπλε, φεύγει η Κατερίνα.
- Cecily Anne
Μάστερ οβ πάπετς. Δεν μπορούν να φτιάξουν μια αραβική. Τον ανιψιό μου να βάλεις που είναι 5 ετών στην φτιάχνει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Η μπλεCustom_F έγραψε: 01 Απρ 2020, 00:01 Μπουχτίσαμε Κατερίνα στην αρχή του επεισοδίου.
Θα την φάει η κλίκα. Αλλά μπορέι και να κάνει καλό πιάτο αν βγει σε δοκιμασία αποχώρησης.
Είναι πολύ ικανή αν και ερασιτέχνις. Ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
-
- 1 Απαντήσεις