!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eργαστήριο Chillout
Re: Eργαστήριο Chillout
Επειδη ακριβως οι καβιλιες ειναι μεγαλο λουκι θελω να δω μηπως τελικα ασχοληθω με pocket holes και ξεμπερδεψω
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ναι αυτό κοίταγα σήμερα, το έχουμε κι εδώ (κάπου 50% πιό ακριβό, ο δικός σου δίνει καλή τιμή), αλλά το σφιγκτηράκι από κάτω μου φάνηκε της πλάκας. Δυστυχώς δεν είχαν ανοιχτό και το κοίταγα μέσα απ'τις ζελατίνες οπότε δεν ξέρω σίγουρα.
Επίσης, αν έχεις τραβήξει μια γραμμή στα δύο πάνελ στην ένωση για να σημαδέψεις, κανονικά αυτό έπρεπε να έχει κι ένα τζαμάκι για να βλέπεις τη γραμμή να κάνεις την τρύπα ακριβώς. Δεν βλέπω να έχει όμως.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Νομιζω οτι αλουμινενιος οδηγος οπως σου προτεινε ο ΔΝΑ θα σε βολεψει.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
ωραία τα εργαλεία γενικά, αλλά μήπως το παρακάνουμε τώρα λίγο; Δηλαδή αν την κάνεις με το χέρι την ένωση, πειράζει να κάνεις μέτρια πόκετ απο να κάνεις μέτρια κάθετη; Όχι, καλύτερη είναι η λοξή, πάντα ήταν, γιατί βγάλαμε όνομα τώρα;
πλάκα κάνω πάντως, εγώ τα χρησιμοποιώ για την δύναμη τα εργαλειάκια, να μην κουράζομαι, εδώ μαθαίνω πράγματα
- Chilloutbuddy
Όχι ρε συ, το αντίθετο, ψάχνουμε να βρούμε την απολύτως μίνιμουμ λύση που να κάνει δουλειά.
Το πρόβλημα με τις ενώσεις είναι ότι κάτι φορές αν σου φύγει έστω ένα χιλιοστό μετά δεν κλείνει καθόλου, όχι οτι κλείνει και δεν είναι όμορφη. Εξάλλου τρύπα διαγώνια σε τέτοια οξεία γωνία δε γίνεται με το χέρι με τίποτα.
Το πρόβλημα με τις ενώσεις είναι ότι κάτι φορές αν σου φύγει έστω ένα χιλιοστό μετά δεν κλείνει καθόλου, όχι οτι κλείνει και δεν είναι όμορφη. Εξάλλου τρύπα διαγώνια σε τέτοια οξεία γωνία δε γίνεται με το χέρι με τίποτα.
με το χέρι εννοώ με το μακίτα, τα κανονικά μου κατσαβίδια τα έχω χάσει πλέονChilloutbuddy έγραψε: 26 Οκτ 2018, 07:57 Όχι ρε συ, το αντίθετο, ψάχνουμε να βρούμε την απολύτως μίνιμουμ λύση που να κάνει δουλειά.
πάντως δεν ήξερα οτι υπάρχει εργαλείο κλπ, είναι σαν τις κόλλες και αυτό, μέχρι που η apple τις έβαλε παντού αντί για βίδες, ήταν στο πλαίσιο της πατέντας.
- Chilloutbuddy
Κι εγώ με το μακίτα εννοώ. Αν βάλεις βίδα κατευθείαν σε mdf ή πεύκο μπορεί και να μην είναι πρόβλημα, σε οτιδήποτε άλλο θα σκιστεί στα δύο αργά ή γρήγορα, ειδικά στις ενώσεις. Θέλει προτρύπημα, και προτρύπημα υπό γωνία 5-10 μοιρών δε γίνεται με τίποτα με το χέρι-Μακίτα. Θέλει κατι να στηρίζει το τρυπάνι σου.
περίμενε λίγο γιατί κάτι χάνω, κάτσε να βρώ 2 ξυλαράκια
Eχει δικιο ρε συ ο Τσιλ, δεν γινεται!
- Chilloutbuddy
Αυτό που χάνεις είναι ότι σκέφτεσαι βίδες, μή σκέφτεασι βίδες, σκέψου τρυπάνια
Το μασίφ το ξύλο θέλει προτρύπημα, με τρυπάνι. Το τρυπάνι αν το βάλεις πολύ διαγώνια στο ξύλο γλιστράει, δεν τρυπάει.
Το μασίφ το ξύλο θέλει προτρύπημα, με τρυπάνι. Το τρυπάνι αν το βάλεις πολύ διαγώνια στο ξύλο γλιστράει, δεν τρυπάει.
οκ ευκολο είναι, εκτός αν λέμε κάτι άλλο, πάντως οκ το έχω κάνει και εκατοντάδες φορές, ίσως να φταίει αυτό 
Πάντως εγώ το έκανα σε δυο ταβλες με ένα τυπάνι μόνο στον αέρα η πρώτη τρύπα, την κράταγα στο χέρι μου.
θα ανεβάσω ένα βιντεάκι να δώ αν λέμε το ίδιο
Πάντως εγώ το έκανα σε δυο ταβλες με ένα τυπάνι μόνο στον αέρα η πρώτη τρύπα, την κράταγα στο χέρι μου.
θα ανεβάσω ένα βιντεάκι να δώ αν λέμε το ίδιο
Αυτο εννοουμε ρε συ Εναον
- Chilloutbuddy
Έκανες τρύπα με το χέρι σε τέτοια γωνία;

Οχι ρε, κατι αλλο εννοει, εχει μπερδευτει.
ναι, στο περίπου θα ήταν οκ, και πιο άσχημο, θέλει τρίψιμο, αλλά ναι, γιατί όχι, αρχίζεις ίσια και γυρνάς.
σε τριάντα λεπτά, να φορτίσει να το ξανακάνω να το ανεβάσω κλπ, να δούμε που έχει γίνει το μπέρδεμα.
εγώ τσίλ δεν λυπάμαι ούτε τα μακίτα, αν ήταν να μη τα ζόριζα και στα πλάγια να κόβουν θα έπαιρνα κινέζικα. Αυτό έχει αρχίσει και φωνάζει τελευταία, θέλει να πάει για ύπνο
σε τριάντα λεπτά, να φορτίσει να το ξανακάνω να το ανεβάσω κλπ, να δούμε που έχει γίνει το μπέρδεμα.
εγώ τσίλ δεν λυπάμαι ούτε τα μακίτα, αν ήταν να μη τα ζόριζα και στα πλάγια να κόβουν θα έπαιρνα κινέζικα. Αυτό έχει αρχίσει και φωνάζει τελευταία, θέλει να πάει για ύπνο