Pedro έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 00:21δεν σκαμπαζω απο αυτα και πολυ,αλλα αν θες μπορεις να μου στειλεις την δουλεια σε μειλ και μπορω να την δωσω σε ακρη που εχω. Ουτως η αλλως παντεντα εχεις,δεν προκαιται να σε «φαω» - «φανε».
Έχει ξαναγίνει αυτή η συζήτηση, αλλού. Ο σεισμικ θέλει κάποιος να βάλει τα λεφτά κι ο ίδιος να μη βάλει τίποτα.
Αλλά αν θες να επενδύσεις δείξε σε έναν οποιονδήποτε του χώρου την «έρευνα» του σεισμικ και δες τι θα σου πει.
seismic έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 00:19Για πες μου καταργώ τον μοχλοβραχίονα, τις ροπές, την παραμόρφωση των κατασκευών και τις βλάβες?
Όχι.
Αυτο θα κανω. Σιγα μην βαλω και ολη την περιουσια μου,ειδικα αν δεν καταλαβω τι ειναι αυτο.
Παλια θυμαμαι διαβαζα,αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα. Εσυ τι πιστευεις; Δεν στεκει καθολου; Ειναι μουφα δλδ;
Για αυτο πρεπει πρωτα να το παω σε καποιον ειδικο να το μελετησει. Μετα να μου εξηγησει και να το καταλαβω. Αφου εν τελει καταληξω να πιστευω,τοτε προχωραμε,αλλιως γιοκ. Λογικο δεν ειναι; Εσυ θα προσωρουσες σε κατι που δνε ποστευεις;
Archmage έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 00:25Έχει ξαναγίνει αυτή η συζήτηση, αλλού. Ο σεισμικ θέλει κάποιος να βάλει τα λεφτά κι ο ίδιος να μη βάλει τίποτα. Αλλά αν θες να επενδύσεις δείξε σε έναν οποιονδήποτε του χώρου την «έρευνα» του σεισμικ και δες τι θα σου πει.
Αυτο θα κανω. Σιγα μην βαλω και ολη την περιουσια μου,ειδικα αν δεν καταλαβω τι ειναι αυτο. Παλια θυμαμαι διαβαζα,αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα. Εσυ τι πιστευεις; Δεν στεκει καθολου; Ειναι μουφα δλδ;
Δεν είναι θέμα πίστης, είδα τα νούμερα. Τα οποία, επισημαίνω, ούτε ο ίδιος μπορεί να δικαιολογήσει. Ούτε φυσικά υπάρχει κάποια μελέτη από τον Καρύδη ή τους άλλους που εμφανίζει κατά καιρούς.
Αλλά δε θέλω να δεχτείς αυτά που λέω, αρκεί να διαβάσεις την «έρευνα» όπου πχ γράφει αυτό:
"That model is a scale that raises accelerate too much more than “1.77 g” but measured differently than that I counted, and out of math that I do not know. (Which relate mass and acceleration and earn some scales) these types know their test labs."
Pedro έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 00:40
Για αυτο πρεπει πρωτα να το παω σε καποιον ειδικο να το μελετησει. Μετα να μου εξηγησει και να το καταλαβω. Αφου εν τελει καταληξω να πιστευω,τοτε προχωραμε,αλλιως γιοκ. Λογικο δεν ειναι; Εσυ θα προσωρουσες σε κατι που δνε ποστευεις;
Φυσικά είναι λογικό. Πάντως να ξέρεις ότι έχουμε σχέδια έτοιμα για να πακτώσουμε ανεμογεννήτριες στο έδαφος καταργώντας εντελώς την βάση σκυροδέματος των ανεμογεννητριών. Οι εταιρείες έχουν βρεθεί. Τα σχέδια έχουν γίνει από τον καθηγητή. Η μελέτη έδειξε ότι κατεβάζουμε το κόστος στείριξης των ανεμογεννητριών κατά 80% Αυτά τα έχω και εγώ. Και άσε τους άλλους να λένε.
Archmage έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 00:25Έχει ξαναγίνει αυτή η συζήτηση, αλλού. Ο σεισμικ θέλει κάποιος να βάλει τα λεφτά κι ο ίδιος να μη βάλει τίποτα. Αλλά αν θες να επενδύσεις δείξε σε έναν οποιονδήποτε του χώρου την «έρευνα» του σεισμικ και δες τι θα σου πει.
Αυτο θα κανω. Σιγα μην βαλω και ολη την περιουσια μου,ειδικα αν δεν καταλαβω τι ειναι αυτο. Παλια θυμαμαι διαβαζα,αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα. Εσυ τι πιστευεις; Δεν στεκει καθολου; Ειναι μουφα δλδ;
Δεν είναι θέμα πίστης, είδα τα νούμερα. Τα οποία, επισημαίνω, ούτε ο ίδιος μπορεί να δικαιολογήσει. Ούτε φυσικά υπάρχει κάποια μελέτη από τον Καρύδη ή τους άλλους που εμφανίζει κατά καιρούς.
Αλλά δε θέλω να δεχτείς αυτά που λέω, αρκεί να διαβάσεις την «έρευνα» όπου πχ γράφει αυτό:
"That model is a scale that raises accelerate too much more than “1.77 g” but measured differently than that I counted, and out of math that I do not know. (Which relate mass and acceleration and earn some scales) these types know their test labs."
Και σχέδια υπάρχουν και με τον Καρύδη θα συναντηθούμε να του εξηγήσει, και δικό του άνθρωπο ας φέρει. Για συνεργασία μιλάω Δεν είμαι απατεώνας. Κανένας εργοστασιάρχης δεν σου δίνει να στηρίξεις ανεμογεννήτρια χωρίς μελέτη και υπογραφές.
seismic έγραψε: 15 Ιούλ 2019, 20:58
Τρις ερωτήσεις που συχαίνεται ο Έλληνας.
Πόσοι από εσάς βάζετε το χέρι σας στο Ευαγγέλιο ότι η πατέντα μου δεν δουλεύει?
εγω, αν και τοχω γενικως χεσμενο το ευαγγελιο.
Πόσοι από εσάς θα χαιρόσαστε αν η πατέντα μου ήταν χρήσιμη?
seismic έγραψε: 16 Ιούλ 2019, 00:17
Ναι πρέπει Αλλά ο πραγματικός μου σκοπός είναι να βοηθήσω και όχι να αρπάξω. Αυτό που έχω βρει είναι πάρα πολύ μεγάλο και χρειάζομαι βοήθεια για να αποδείξω ότι δουλεύει. Κανονικά έπρεπε να με βοηθήσει το κράτος. Αν θες πραγματικά να βοηθήσεις σου χαρίζω την εφεύρεση.
Ρε φιλε,μαζι σου για το καλο που θα προσφερει στην ανθρωποτητα,αλλα αμα βγαλουμε και κανα «μεροκαματακι» δεν θα μας χαλασει.
Το προβλημα ειναι οτι δεν σκαμπαζω απο αυτα και πολυ,αλλα αν θες μπορεις να μου στειλεις την δουλεια σε μειλ και μπορω να την δωσω σε ακρη που εχω. Ουτως η αλλως παντεντα εχεις,δεν προκαιται να σε «φαω» - «φανε».
Στείλε μου email εδώ. lymperis_ios@yahoo.com και θα σου πω τα πάντα. Γιάννης Λυμπέρης είναι το όνομά μου.
Προσεχε τον seicmic αυτον. Στελνει dick pic.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Αν ειχε τρομερα οπισθια, στηθη, μπουταρες και χειλαρες, εγω ναι.
Θα προχωρουσα, πιστευω δεν πιστευω.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Αν ειχε τρομερα οπισθια, στηθη, μπουταρες και χειλαρες, εγω ναι.
Θα προχωρουσα, πιστευω δεν πιστευω.
Κύριε Pedro θα σου εξηγήσω με απλά λόγια τι κάνω, και αν μπορούν τα κωθώνια ας με διαψεύσουν.
Η πατέντα είναι ένας μηχανισμός που πακτώνει ισχυρά ακόμα και πάνω σε άμμο. Όταν πακτώσει μπορείς να βιδώσεις επάνω τους από ανεμογεννήτριες μέχρι και ουρανοξύστες.
Η πατέντα στηρίζετε στην λειτουργία της βίδας. Είμαι ο πρώτος στον κόσμο που σκέφτηκα ( και κατοχύρωσα ) να βιδώσω τα τοιχώματα ( τοιχία ) της κατασκευής στο έδαφος. Γιατί το κάνω αυτό. Ο σεισμός ταλαντεύει την οικοδομή δεξιά αριστερά και την σπάει. Βασικά η κατασκευή δέχεται πλάγιες δυνάμεις προερχόμενες από την αδράνεια που επιβάλει στην κατασκευή ο σεισμός. Αυτές οι πλάγιες δυνάμεις σπρώχνουν τις κολόνες και τα τοιχώματα ( τοιχία ) και τείνουν να τις ανατρέψουν Όμως τα τοιχώματα δεν ανατρέπονται γιατί τα κρατάνε όρθια τα δοκάρια με τα οποία συνδέονται στους κόμβους. Όταν ο σεισμός είναι μεγάλος τα δοκάρια σπάνε από την ροπή που τους επιβάλει η ανατροπή του τοιχώματος. Εγώ βιδώνοντας τα άκρα του τοιχώματος με το έδαφος σταμάτησα την ανατροπή του - στροφή του η οποία είναι η κύρια αιτία που στραβώνει τα δοκάρια, τα σπάει, και έρχεται το ταβάνι στο κεφάλι μας. Αν έχουμε δύο κολόνες πάνω σε ένα τραπέζι και βιδώσουμε την μία πάνω του, αν κουνήσουμε το τραπέζι αυτή που απλά ακουμπάει θα ανατραπεί. Η βιδωμένη με το τραπέζι κολόνα αντέχει απεριόριστα κουνήματα. Αυτό έκανα και εγώ στις κολόνες τις κατασκευής για να αντέχει το κούνημα του σεισμού. Αυτά τα τρολάκια δεν καταλαβαίνουν ότι η βίδα στερεώνει και τις κολόνες τις κατασκευής. Βασικά πήρα μια δύναμη από το έδαφος και την μετέφερα μέσω του μηχανισμού στο άνω άκρο της κολόνας ώστε να δημιουργηθεί μία δύναμη ευστάθειας αντίθετη της δύναμης ανατροπής του τοιχώματος, ώστε η κολόνα να ισορροπεί και να μην ανατρέπεται και στραβώνει σπάζοντας τους δοκούς. Τα χαζά δεν το καταλαβαίνουν.
Στο τέλος του βίντεο είναι δύο πειράματα δίπλα δίπλα στην οθόνη. Το ένα φέρει την πατέντα μου το άλλο είναι όπως αυτά που κάνουν οι (έξυπνοι) Δες τα αποτελέσματα μόνος σου.