!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κορονοϊός από την κινα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Κορονοϊός από την κινα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Δεν είναι θεραπεία ειναι πρόληψη. Και δεν το λέω εγώ, το λέει η έρευνα. Εδώ εσύ πιστεύεις τις "έρευνες" του Χουργιατς, εγώ δεν κάνει να πιστεύω τις ερευνες των Γάλλων γιατρών;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Ζενίθεδρος έγραψε: 25 Απρ 2020, 01:17 Δεν είναι θεραπεία ειναι πρόληψη. Και δεν το λέω εγώ, το λέει η έρευνα. Εδώ εσύ πιστεύεις τις "έρευνες" του Χουργιατς, εγώ δεν κάνει να πιστεύω τις ερευνες των Γάλλων γιατρών;

:smt005:

Πως δεν ειναι και θεραπεια;Αφου μπλοκαρει λεει τον κυτταρικο υποδοχεα δεν θα σταματαει και την εξαπλωση σε οργανισμους που εχουν ηδη προσβληθει;Δεν υπαρχει ερευνα,ενα στατιστικο δειγμα της πλακας υπαρχει,σαν να λεμε μονο ενα 5% απο αυτους που νοσησαν κατουρανε καθιστοι.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Ζενίθεδρος έγραψε: 24 Απρ 2020, 23:41
sharp έγραψε: 24 Απρ 2020, 23:36
EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Απρ 2020, 23:15 Μου ειπε σήμερα γνωστός μου φαρμακοποιός οτι ξεπουλαει νικορετ. :blm:
Γιατί, προσπαθούν να κόψουν το τσιγάρο από φόβο;
:smt018

Οι Γάλλοι βρήκαν ότι από ολους τους ασθενουντες από κορονοϊό, μόνο 5% ήταν καπνιστές. Ποσοστό που δεν αντιστοιχεί στο συνολικό ποσοστό των καπνιστών στη Γαλλία. Άρα...
Εγώ περιμένω έρευνα για το αν τα ποσοστά των θανάτων είναι τα ίδια μεταξύ των πούστηδων και των φυσιολογικών ανδρών.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

GoBack έγραψε: 25 Απρ 2020, 01:23
Ζενίθεδρος έγραψε: 25 Απρ 2020, 01:17 Δεν είναι θεραπεία ειναι πρόληψη. Και δεν το λέω εγώ, το λέει η έρευνα. Εδώ εσύ πιστεύεις τις "έρευνες" του Χουργιατς, εγώ δεν κάνει να πιστεύω τις ερευνες των Γάλλων γιατρών;

Πως δεν ειναι και θεραπεια;Αφου μπλοκαρει λεει τον κυτταρικο υποδοχεα δεν θα σταματαει και την εξαπλωση σε οργανισμους που εχουν ηδη προσβληθει;Δεν υπαρχει ερευνα,ενα στατιστικο δειγμα της πλακας υπαρχει,σαν να λεμε μονο ενα 5% απο αυτους που νοσησαν κατουρανε καθιστοι.
Η στατιστική είναι η έρευνα. Πως νομίζεις κάνουν τις ερευνες για το ότι η ραδιενεργεια προκαλεί καρκίνο, χτυπάνε κύτταρα με ακτίνες και παρατηρούν πως η ακτινοβολία κάνει μακαρονάδα τα γονίδια;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μηχανικός έγραψε: 25 Απρ 2020, 01:29
sharp έγραψε: 24 Απρ 2020, 23:36
Γιατί, προσπαθούν να κόψουν το τσιγάρο από φόβο;

Οι Γάλλοι βρήκαν ότι από ολους τους ασθενουντες από κορονοϊό, μόνο 5% ήταν καπνιστές. Ποσοστό που δεν αντιστοιχεί στο συνολικό ποσοστό των καπνιστών στη Γαλλία. Άρα...
Εγώ περιμένω έρευνα για το αν τα ποσοστά των θανάτων είναι τα ίδια μεταξύ των πούστηδων και των φυσιολογικών ανδρών.
Τα πνευμονια κτυπάει όχι το ορθό έντερο.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
GoBack

Ζενίθεδρος έγραψε: 25 Απρ 2020, 01:29

Η στατιστική είναι η έρευνα. Πως νομίζεις κάνουν τις ερευνες για το ότι η ραδιενεργεια προκαλεί καρκίνο, χτυπάνε κύτταρα με ακτίνες και παρατηρούν πως η ακτινοβολία κάνει μακαρονάδα τα γονίδια;
Οταν σου λενε οτι υποθετουν οτι η νικοτινη μπλοκαρει τον ταδε υποδοχεα δεν θα πρεπει να δουμε καποιου ειδους εργαστηριακη ερευνα;Γιατι αν το παρουμε μονο με τη στατιστικη μαντεψε ποια χωρα εχει το μεγαλυτερο ποσοστο καπνιστων :lol:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Ζενίθεδρος έγραψε: 25 Απρ 2020, 01:31
Μηχανικός έγραψε: 25 Απρ 2020, 01:29

Τα πνευμονια κτυπάει όχι το ορθό έντερο.
Μπα, οι γυναίκες έχουνε πολύ μικρότερο ποσοστό θανάτων από τους άντρες.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

GoBack έγραψε: 25 Απρ 2020, 01:35

Οταν σου λενε οτι υποθετουν οτι η νικοτινη μπλοκαρει τον ταδε υποδοχεα δεν θα πρεπει να δουμε καποιου ειδους εργαστηριακη ερευνα;Γιατι αν το παρουμε μονο με τη στατιστικη μαντεψε ποια χωρα εχει το μεγαλυτερο ποσοστο καπνιστων :lol:
Αυτή με τα λιγότερα κρούσματα;
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
GoBack

Ζενίθεδρος έγραψε: 25 Απρ 2020, 01:41
GoBack έγραψε: 25 Απρ 2020, 01:35

Αυτή με τα λιγότερα κρούσματα;
Oι φιλοι σου οι κινεζοι νομιζω εχουν την πρωτια στους αντρες με περιπου 60%.Ισως τους περνανε τιποτα αφρικανικες φυλες.Οποτε ισως να εχεις και δικιο.
independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 »

Στο ναδίρ τα «made in China» προϊόντα! Μόνο το Μάρτιο χάθηκαν 374 δισ. δολάρια
24-04-2020 - 23:59μμ

Μείωση 19% ετησίως κατέγραψαν το πρώτο εξάμηνο του 2020 τα προϊόντα made in China, καθώς η εξάπλωση του κορωνοϊού έπληξε την κινεζική οικονομία, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Υπηρεσία Στατιστικής της Κίνας (NBS).

Το παραπάνω ποσοστό είναι ελαφρώς χαμηλότερο από τη μείωση κατά 20,5% που είχε καταγραφεί στο πρώτο δίμηνο του 2020. Τον Μάρτιο, οι πωλήσεις λιανικής των καταναλωτικών αγαθών καταγράφηκαν στα 2,645 τρισεκατομμύρια γουάν (περίπου 374 δισεκατομμύρια δολάρια) με ετήσια μείωση 15,8%.

Παράλληλα, οι εξαγωγές της Ιαπωνίας μειώθηκαν στο χαμηλότερο επίπεδό τους κατά τα τελευταία 3,5 χρόνια τον μήνα Μάρτιο. Συγκεκριμένα, τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, δείχνουν ότι οι εξαγωγές κατά την αναφερόμενη περίοδο μειώθηκαν κατά 11,7% στα 6,36 τρισεκατομμύρια γιεν (59,03 δισ. δολάρια). Επίσης, οι εισαγωγές υποχώρησαν κατά 5% στα 6,35 τρισεκατομμύρια γιεν (58,94 δισ. δολάρια) εξαιτίας της μείωσης των τιμών που σχετίζονται με τις εισαγωγές στον τομέα της ενέργειας.

Όσον αφορά τη Νότια Κορέα, οι εξαγωγές της κατέγραψαν διψήφια μείωση κατά το πρώτο 20ήμερο του Απριλίου με ετήσια μείωση 26,9% από την αντίστοιχη περίοδο του 2019, ενώ οι εισαγωγές μειώθηκαν κατά 18,6% στα 25,18 δισ. δολάρια, διαμορφώνοντας το έλλειμμα στο ισοζύγιο εμπορικών συναλλαγών στα 3,45 δισεκατομμύρια δολάρια.

https://www.newsbreak.gr/kosmos/94350/p ... -proionta/
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Βασικά το δεύτερο κάνουν, γι' αυτό και ξέρουμε τον μηχανισμό και όχι ότι με κάποιον άγνωστο τρόπο προκαλείται καρκίνος. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Έχεις την πρωτότυπη έρευνα; Θα ήθελα να δω το στατιστικό δείγμα τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

dna replication έγραψε: 25 Απρ 2020, 01:06 να μην πηγαίνουν στο νοσοκομεία, όχι οξυγόνο σε πάνω από 80ετών, όχι οξυγόνο εκτός νοσοκομείων
μόνο παρηγορητική θεραπεία, μορφίνη και καληνύχτα

Ρε είναι δυνατόν να είναι αλήθεια κάτι τέτοιο; Αφήνουν κόσμο να πεθάνει ενώ δεν έχουν γεμάτες ΜΕΘ; Ποιο σύνταγμα και ποιοι νόμοι καλύπτουν τέτοιο έγκλημα; Τι κάνουν τα παιδιά και οι συγγενείς αυτών των ηλικιωμένων; Απίστευτο μοιάζει. Μήπως είναι υπερβολές;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Δεν θα μου φαινόταν απίθανο, με δεδομένο τι διπρόσωπες οχιές ήταν στον Β΄ΠΠ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

hellegennes έγραψε: 25 Απρ 2020, 02:24

Βασικά το δεύτερο κάνουν, γι' αυτό και ξέρουμε τον μηχανισμό και όχι ότι με κάποιον άγνωστο τρόπο προκαλείται καρκίνος. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Έχεις την πρωτότυπη έρευνα; Θα ήθελα να δω το στατιστικό δείγμα τους.
Οχι, δεν κάνουν το δεύτερο για να κάνουν έρευνες. Δεν παρατηρούν πως ιονιζεται το κάθε άτομο, κάθε χημικής ένωσης, κάθε δομικου συστατικού των κυττάρων, κάθε κυττάρου, κάθε ιστού, κάθε οργανισμου, για να συμπερανουν πως κάποια συγκεκριμένη ακτινοβολία προκαλεί καρκίνο με κάποιο συγκεκριμένο ποσοστό. Το ίδιο ισχύει και για το κάπνισμα και για κάθε άλλη βλαβερή ουσία η χρήση. Το πώς ακριβώς λειτουργεί η βλάβη έρχεται μετά και αρκεί και η θεωρητική εξήγηση, αρκεί να είναι καλά τεκμηριωμένη. Και υπάρχει και μια βασική αιτία που γίνεται έτσι η διαδικασία, γιατί το κάθε αίτιο έχει ποσοστιαία ενα αντίστοιχο αιτιατό. Σε μικροσκοπικό επίπεδο δεν υπάρχει το απόλυτο αιτιατό. Εάν ίσχυε κάτι τέτοιο, δεν θα έγραφαν ακόμα και οι προειδοποιήσεις επάνω στα τσιγάρα, για μεγάλες πιθανότητες να πάθεις κάτι, αν καπνίζεις,

Αν ενδιαφέρεσαι για την πρωτότυπη έρευνα, μπορείς να γκουγκλαρεις να την βρεις. Μου την έστειλαν μεν να την εγκρίνω, σαν ένας από τους referee που είμαι, αλλά βαριέμαι να ψάξω.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

hellegennes έγραψε: 25 Απρ 2020, 02:40 Δεν θα μου φαινόταν απίθανο, με δεδομένο τι διπρόσωπες οχιές ήταν στον Β΄ΠΠ.
Δεν θίγω το ηθικό θέμα. Ακόμα και η ευθανασία που είναι αδιανόητη για την κοινωνία μας, βορειότερα αντιμετωπίζεται αλλιώς. Εδώ όμως μιλάμε για κάτι διαφορετικό. Να μπορείς να παράσχεις ιατρική φροντίδα με κάποιες μικρές αλλά σαφώς υπαρκτές πιθανότητες να ζήσει ο ασθενής και να μην το κάνεις ενώ το σύστημα και οι πόροι σου δεν έχουν πιεστεί σε τέτοιο βαθμό.
Δεν το χωράει ο νους. Να βράσω και την πρόοδο και τα εκπαιδευτικά τους συστήματα και τη δημοκρατία τους και την υπευθυνότητά τους ως πολίτες. Αν γίνεται αυτό (ελπίζω να είναι ψέματα ή μισή αλήθεια ή να μην καταλαβαίνω τι διαβάζω) είναι απολύτως απαράδεκτο και δεν χωράει καμία δικαιολογία. Και δείχνει ότι κάτι θεμελιωδώς στραβό συμβαίνει εκεί γιατί σε οποιαδήποτε πολιτισμένη κοινωνία θα έπρεπε να έχουν ξεσηκωθεί οι πάντες. Καλύτερα να βγούνε με ένα όπλο και να ρίχνουν στο ψαχνό στους ηλικιωμένους. Πιο τίμιο θα ήταν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”