νομίζω ναι.δείχνει την πετριά σου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις
Re: Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις
-
talaipwros
Τραμπιστηρια be like
επιτελους ... σταματησε τα τουιτ με τους συλληφθεντες και εβαλε και κατι εξυπνο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ανακεφαλαίωση: Τους πατριώτες που κάνανε ντου στο καπιτώλιο ο Τραμπ συνεχίζει να κάνει σαν να μην υπάρχουν, αλλά στον Μπάνον που τους ίδιους πατριώτες τους κατάκλεψε έδωσε αναστολή ποινής.
Αν ήμουν χαιρέκακος θα έλεγα κι εγώ ότι καλά έκανε.
Αν ήμουν χαιρέκακος θα έλεγα κι εγώ ότι καλά έκανε.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
- Dwarven Blacksmith
Και να θυμάστε. Δεν τα βάζουμε στ αλήθεια με τον Τραμπ. Το Νοστρομο κυνηγάμε, απλά ο Τραμπ είναι στη μέση...
με λιγα λογια ... η νεα ηγεσια των ΗΠΑ λογοκρινει και φιμωνει πολιτικους αντιπαλους ,απειλει και διωκει ηθικα και οικονομικα αντιφρονουντες ,κυβερνα με τη βοηθεια του στρατου ... σε αλλο κρατος ολοι θα λεγαμε για Καθεστως ... μια μαυρη σελιδα για τις ΗΠΑ ...
σωστος ...Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:34 Και να θυμάστε. Δεν τα βάζουμε στ αλήθεια με τον Τραμπ. Το Νοστρομο κυνηγάμε, απλά ο Τραμπ είναι στη μέση...
nostromos έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:36 με λιγα λογια ... η νεα ηγεσια των ΗΠΑ λογοκρινει και φιμωνει πολιτικους αντιπαλους ,απειλει και διωκει ηθικα και οικονομικα αντιφρονουντες ,κυβερνα με τη βοηθεια του στρατου ... σε αλλο κρατος ολοι θα λεγαμε για Καθεστως ... μια μαυρη σελιδα για τις ΗΠΑ ...
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
και εμενα τι με νοιαζει για το τι θα ντρεποταν ο γκολντεν ...?Stalker έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:40nostromos έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:36 με λιγα λογια ... η νεα ηγεσια των ΗΠΑ λογοκρινει και φιμωνει πολιτικους αντιπαλους ,απειλει και διωκει ηθικα και οικονομικα αντιφρονουντες ,κυβερνα με τη βοηθεια του στρατου ... σε αλλο κρατος ολοι θα λεγαμε για Καθεστως ... μια μαυρη σελιδα για τις ΗΠΑ ...νομίζω και ο γκόλντεν θα ντρεπόταν λίγο να το θέσει έτσι.
ο νοστρόμος για να τον πάρει ο ύπνος το βράδυ παίζει να φαντάζεται λαστ σταντ στο καπιτώλιο με αυτόν ηρωικό πρωταγωνιστή και να γουργουρίζει 
αν εισαι περιεργος πως με παιρνει ο υπνος μπορεις να ρωτησεις ... ενημερωτικα σου λεω οτι δεν ειναι και τοσο ενδιαφερωνnowhere έγραψε: 20 Ιαν 2021, 16:56 ο νοστρόμος για να τον πάρει ο ύπνος το βράδυ παίζει να φαντάζεται λαστ σταντ στο καπιτώλιο με αυτόν ηρωικό πρωταγωνιστή και να γουργουρίζει![]()
- Dwarven Blacksmith
Τώρα σιγά μην κοιμάσαι. Χωρίς τον Τραμπ στη μέση, είσαι εκτεθειμένος στο βαθύ κράτος.
για πες.μετράς τραμπ?
-
Mitharadir
Απο αύριο αρχίζει η διακύβερνηση Μπάιντεν.Εδώ θα είμαστε να την παρακολουθούμε και να την αξιολογούμε.Πρόκειται για μια διακυβέρνηση στις οποίες οι ΗΠΑ δεν θα έχουν την παλιά τους ισχύ αλλα μάλλον θα προσπαθούν να βρούνε τον βηματισμό τους στην μετα-μονοκρατορία ΗΠΑ εποχή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 255 Απαντήσεις