δεν ειπε μονο αυτο ... ειπε οτι υπαρχει εμβολιο ηδη ... αλλα μην το παρετεΖενίθεδρος έγραψε: 24 Απρ 2020, 20:30Το αξιοσημείωτο δεν είναι ότι υποστηρίζει πως πρόκειται για τον ιό της Αποκαλυψης που θα σκοτώσει όλη την ανθρωπότητα (τραβηγμένο μεν, θεμιτό δε) αλλά ότι ταυτόχρονα υποστηρίζει πως πρόκειται για βιολογικό όπλο που εσκεμμένα κάποιοι τον αμολησαν, προφανώς μη ανθρώπινα όντα που δεν τα πιάνει ο ιός.NewModelArmy έγραψε: 24 Απρ 2020, 20:08 Ο Χουργιατς υποστηριζει οτι ετσι και αρπαξες τον ιο πεθανες.Και οσοι δεν ψοφησαν με τη μια θα γινει αργοτερα.Οτι επισης δεν υπαρχει ανοσια,μπορει να κολλησεις 500 φορες.Αν ειναι ετσι να πηδηξουμε απο τον γκρεμο ολοι μαζι και αυτος μεσα.Εκτος αν ελπιζετε να ειστε στο 10% παγκοσμιως που δεν θα νοσησουν.Η αν μας γραφει απο την Γροιλανδια ξερω εγω.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κορονοϊός από την κινα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εμένα με νοιάζει που κέρδισα το κωλαράκι σου. Αν και δεν θυμάμαι πως και πότε, αλλά για να σταχυολογεις τις μαλακιες μου και να τις απαντάς, ισχύει.Gewponos90 έγραψε: 24 Απρ 2020, 21:21
Ναι αλλά τον Άριστο τον διαβάζει και τον φοβάται ο Γκέιτς. Επίσης τον διαβαζουν οι περισσότεροι ευρωπαιοι ηγέτες και όχι μόνο τον διαβαζουν αλλα ακολουθούν και τις συμβουλές του για άρση των μέτρων. Νομίζω σε κερδιζει
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εντάξει, και αυτό θεμιτο ειναι. Οπως επίσης θεμιτό είναι και το να υποστηρίζει κάποιος πως τα μη ανθρώπινα όντα που αμολησαν τον ιό, είναι εξωγήινοι. Λιγάκι απίθανο κάτι τετοιο, αλλά έχει τουλάχιστον έναν λογικό ειρμό. Εκεί που χάνεται η μπάλα τελείως ειναι όταν υποστηρίζει κάποιος πως τα όντα που αμολησαν τον ιό για να εξοντώσουν όλη την ανθρωπότητα, και προφανώς δεν πιάνει τους ίδιους, ανήκουν σε μια συγκεκριμένη εθνοτητα...nostromos έγραψε: 24 Απρ 2020, 21:25δεν ειπε μονο αυτο ... ειπε οτι υπαρχει εμβολιο ηδη ... αλλα μην το παρετεΖενίθεδρος έγραψε: 24 Απρ 2020, 20:30Το αξιοσημείωτο δεν είναι ότι υποστηρίζει πως πρόκειται για τον ιό της Αποκαλυψης που θα σκοτώσει όλη την ανθρωπότητα (τραβηγμένο μεν, θεμιτό δε) αλλά ότι ταυτόχρονα υποστηρίζει πως πρόκειται για βιολογικό όπλο που εσκεμμένα κάποιοι τον αμολησαν, προφανώς μη ανθρώπινα όντα που δεν τα πιάνει ο ιός.NewModelArmy έγραψε: 24 Απρ 2020, 20:08 Ο Χουργιατς υποστηριζει οτι ετσι και αρπαξες τον ιο πεθανες.Και οσοι δεν ψοφησαν με τη μια θα γινει αργοτερα.Οτι επισης δεν υπαρχει ανοσια,μπορει να κολλησεις 500 φορες.Αν ειναι ετσι να πηδηξουμε απο τον γκρεμο ολοι μαζι και αυτος μεσα.Εκτος αν ελπιζετε να ειστε στο 10% παγκοσμιως που δεν θα νοσησουν.Η αν μας γραφει απο την Γροιλανδια ξερω εγω.![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Τι θα γινει αυτες τις πυρηινκες στην Κινα θα τις ριξει ο προεδρος? Γιατι κεθυστερει? Εχουμε και εκλογες σε λιγους μηνεςΖενίθεδρος έγραψε: 24 Απρ 2020, 21:45 Εντάξει, και αυτό θεμιτο ειναι. Οπως επίσης θεμιτό είναι και το να υποστηρίζει κάποιος πως τα μη ανθρώπινα όντα που αμολησαν τον ιό, είναι εξωγήινοι. Λιγάκι απίθανο κάτι τετοιο, αλλά έχει τουλάχιστον έναν λογικό ειρμό. Εκεί που χάνεται η μπάλα τελείως ειναι όταν υποστηρίζει κάποιος πως τα όντα που αμολησαν τον ιό για να εξοντώσουν όλη την ανθρωπότητα, και προφανώς δεν πιάνει τους ίδιους, ανήκουν σε μια συγκεκριμένη εθνοτητα...
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
δεν είπα μόνο για τις πρεσβείες

- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αμα δεχτούν οι Κινεζοι να φαν στον κωλο ένα φέσι διψήφιου αριθμού τρις λόγω κορονοϊού, δεν υπάρχει λόγος να γίνει πόλεμος. Εσύ, τι λες, θα το δεχτούν;Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Απρ 2020, 22:01Τι θα γινει αυτες τις πυρηινκες στην Κινα θα τις ριξει ο προεδρος? Γιατι κεθυστερει? Εχουμε και εκλογες σε λιγους μηνεςΖενίθεδρος έγραψε: 24 Απρ 2020, 21:45 Εντάξει, και αυτό θεμιτο ειναι. Οπως επίσης θεμιτό είναι και το να υποστηρίζει κάποιος πως τα μη ανθρώπινα όντα που αμολησαν τον ιό, είναι εξωγήινοι. Λιγάκι απίθανο κάτι τετοιο, αλλά έχει τουλάχιστον έναν λογικό ειρμό. Εκεί που χάνεται η μπάλα τελείως ειναι όταν υποστηρίζει κάποιος πως τα όντα που αμολησαν τον ιό για να εξοντώσουν όλη την ανθρωπότητα, και προφανώς δεν πιάνει τους ίδιους, ανήκουν σε μια συγκεκριμένη εθνοτητα...
☦𓀢
☦𓀢
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Προς το παρον ο Τραμπακουλας παραδιδει τον κοσμο στους Κινεζους. Δηλωσε δεν θα πληρωνει το ΠΟΥ και αμεσως ο Κινεζος ετρεξε να καλυψει το κενο. Γιατι δεν δινει και τον ΟΗΕ στην Κινα να τελειωνουμεΖενίθεδρος έγραψε: 24 Απρ 2020, 22:06 Αμα δεχτούν οι Κινεζοι να φαν στον κωλο ένα φέσι διψήφιου αριθμού τρις λόγω κορονοϊού, δεν υπάρχει λόγος να γίνει πόλεμος. Εσύ, τι λες, θα το δεχτούν;
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Προς το παρόν, ο συμπαθητικός, με τους προεξεχοντες κοπτηρες εργατικός Κινέζος μετατράπηκε σε έναν υποχθόνιο λεχριτη σκατοφαγο. Free your mind and your ass will follow.Στρακαστρουκας έγραψε: 24 Απρ 2020, 22:18Προς το παρον ο Τραμπακουλας παραδιδει τον κοσμο στους Κινεζους. Δηλωσε δεν θα πληρωνει το ΠΟΥ και αμεσως ο Κινεζος ετρεξε να καλυψει το κενο. Γιατι δεν δινει και τον ΟΗΕ στην Κινα να τελειωνουμεΖενίθεδρος έγραψε: 24 Απρ 2020, 22:06 Αμα δεχτούν οι Κινεζοι να φαν στον κωλο ένα φέσι διψήφιου αριθμού τρις λόγω κορονοϊού, δεν υπάρχει λόγος να γίνει πόλεμος. Εσύ, τι λες, θα το δεχτούν;
☦𓀢
☦𓀢
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Δεν συμφωνώ με ολα ας πούμε η πρώτη πρόταση αντιτίθεται στην δεύτερη...NewModelArmy έγραψε: 24 Απρ 2020, 20:08 Ο Χουργιατς υποστηριζει οτι ετσι και αρπαξες τον ιο πεθανες.Και οσοι δεν ψοφησαν με τη μια θα γινει αργοτερα.Οτι επισης δεν υπαρχει ανοσια,μπορει να κολλησεις 500 φορες.Αν ειναι ετσι να πηδηξουμε απο τον γκρεμο ολοι μαζι και αυτος μεσα.Εκτος αν ελπιζετε να ειστε στο 10% παγκοσμιως που δεν θα νοσησουν.Η αν μας γραφει απο την Γροιλανδια ξερω εγω.
Απλά πρέπει να βρεθεί φάρμακο που σκοτώνει τον ιο και θα βρεθεί... Μέχρι τοτε απλά προσοχή μην κολλήσετε διότι φέρεται ύπουλα στο ανοσοποιητικό μας.
Παρατηρητής...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
- hellegennes
Παραπλήσια είναι τα ποσοστά. Περίπου το 90% των θανάτων στην γρίπη αφορά τους άνω των 65.Κόκκορας έγραψε: 24 Απρ 2020, 16:22ενταξει προφανως θα πεσειhellegennes έγραψε: 24 Απρ 2020, 16:17Και στην γρίπη αν βγάλεις τους άνω των 65 το ποσοστό θα είναι κοντά στο 0.Κόκκορας έγραψε: 24 Απρ 2020, 16:02 η μιση πολιτεια ειναι η νεα υορκη ομως!
δειχνει να εχουν βαση οσα λενε για 0.35% τελικα εκει γυρω
και αμα βγαλει κανεις τους πανω απο 65 ετων
το ποσοστο θα ειναι ισως πιο χαμηλο και απο την γριπη!(δεν ξερω υποθετω)
εχει βεβαια πολυ μεγαλη διασπορα,μεγαλυτερη της γριπης
αλλα οχι οσο θα πεσει του κρνιου
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
σκασε κακουργε
- hellegennes
2 εκατομμύρια θα έλεγα ότι είναι μια καλύτερη εκτίμηση. Ο ΕΟΔΥ λέει 10%-15%, αλλά κι αυτό το βρίσκω μετριοπαθέστατο. Π.χ. φέτος δεν είχα ούτε μια οικογένεια που να μην αρρώστησαν όλα τα παιδιά τους από γρίπη. Ξέρω ότι δεν είναι στατιστικό δείγμα, αλλά γενικά η διασπορά της γρίπης φαίνεται να είναι πολύ μεγαλύτερη με βάση την προσωπική εμπειρία του οποιουδήποτε.Lestat έγραψε: 24 Απρ 2020, 16:51Πουθενα δεν αποδεικνυεται οτι εχει μεγαλυτερη διασπορα.Κόκκορας έγραψε: 24 Απρ 2020, 16:47 προφανως ετριεται σε ολο τον πληθυσμο αλλα ο κρνοιος εχει την ιδιαιτεροτητα να μην ειναι τοσο θανατηφορος σε νεαρες ηλικιες ή σε μωρα και παιδια π.χ οσο σε μεγαλες ηλικιες
ειπαμε εχει μεγαλη διασπορα,μεγαλυτερη της γριπης
αν το ποσοστο ειναι και στο 0.35% δεν ειναι παραξενο ποσοι συνανθρωποι μας πεθαινουν
παντως εξ αρχης επρεπε να ληφθουν τουλαχιστον μετρα για τα νοσοκομεια και τα γηροκομεια
το γεγονος πως δεν το κανανε οδηγησε σε τεραστια αυξηση των νεκρων
Στην Ελλαδα εχεις καθε χρονο 1 εκατομυριο κοσμο με γριπη.
Εχει φτασει σε αυτα τα νουμερα ο κορονοιος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μπορει,ηταν επιπολαια η κριση μου,διοτι δεν ειχα τα στατιστικα μπροστα μουhellegennes έγραψε: 24 Απρ 2020, 22:39Παραπλήσια είναι τα ποσοστά. Περίπου το 90% των θανάτων στην γρίπη αφορά τους άνω των 65.Κόκκορας έγραψε: 24 Απρ 2020, 16:22ενταξει προφανως θα πεσειhellegennes έγραψε: 24 Απρ 2020, 16:17
Και στην γρίπη αν βγάλεις τους άνω των 65 το ποσοστό θα είναι κοντά στο 0.
αλλα οχι οσο θα πεσει του κρνιου
απλα ειχα υποψιν μου αποψες ειδικων που λεγαν η γριπη χτυπαει και νεους και ο κρνοιος οχι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 10 Απαντήσεις