!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
-
the comet the course the tail
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
έφαγα αγκινάρες με αρακά, πατάτες, καρότο, κρεμμυδάκι και άνηθο. ψωμί με προζύμι και λίγη γραβιέρα καυτερή (έχει τσίλι μέσα).
-
the comet the course the tail
αύριο πάλι το ίδιο θα φάω. περίσσεψε.
- Cecily Anne
Αυτή τι ποτό να τράβαγε; Κανα τσίπουρο λες; Έχω ένα λευκό Λημνιό στο ψυγείο πλάκα πλάκα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αυτή τη στιγμή μου βρίσκεται ένα Riesling. Θα την έτρωγα όμως με ένα Μοσχοφίλερο αν είχα πάνω μου, ή με το αγαπημένο μου friulano.Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 15:09Αυτή τι ποτό να τράβαγε; Κανα τσίπουρο λες; Έχω ένα λευκό Λημνιό στο ψυγείο πλάκα πλάκα.
Ordem e Progresso.
Θα μας μαγειρέψεις ρε μλκ ή θα σερβίρεις κατεψυγμένα;
Δεν μαγειρεύει λέμε, μόνο ψήνει. Και αρπάζει από τα ταψιά που περνάνε. Μόνο ένα πατσίτσο του ξέφυγε, λόγω εγκυμονούσας, κι ακόμα το θρηνεί.
Ordem e Progresso.
μοσχοφιλερο γιατι ;Cavaliere έγραψε: 13 Μάιος 2020, 15:11Αυτή τη στιγμή μου βρίσκεται ένα Riesling. Θα την έτρωγα όμως με ένα Μοσχοφίλερο αν είχα πάνω μου, ή με το αγαπημένο μου friulano.Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 15:09Αυτή τι ποτό να τράβαγε; Κανα τσίπουρο λες; Έχω ένα λευκό Λημνιό στο ψυγείο πλάκα πλάκα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Cavaliere έγραψε: 13 Μάιος 2020, 15:14Δεν μαγειρεύει λέμε, μόνο ψήνει. Και αρπάζει από τα ταψιά που περνάνε. Μόνο ένα πατσίτσο του ξέφυγε, λόγω εγκυμονούσας, κι ακόμα το θρηνεί.
Α ντάξει ,επίπεδο Μήτσου τυλιχτή γύρου..
Πλάκα κάνω ,να μη το αρχίζατε μουνιά..
Με το ψάρι και θαλασσινό μου κάνει γκελ. Βέβαια αυτό είναι ψάρι γλυκού, αλλά πάει.
Ordem e Progresso.
Το τύλιγμα είναι μεγάλη δουλειά. Όταν ήρθαν οι Αλβανοί τυλιχτές, αναστενάξαμε. Το μισό σουβλάκι έφευγε στον δρόμο. Οι παλιοί Αθηναίοι κάναν σφιχτό τύλιγμα σωστό.
Ordem e Progresso.
δεν τρωω πεστροφες ουτε γνωριζω απο κρασια
μοσχοφιλερο πινω αν τυχει - ετσι ρωτησα να μαθω
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Παιδιά δεν παίρνετε χαμπάρι τι έζησαν προ ολίγου οι υπέροχοι εξευγενισμένοι κάλυκές μου. Το κρανιακό νεύρο μου Νο 7 παρέλυσε τελείως και ετοιμάζεται και το Νο 9.
Ο αναθεματισμένος που έφτιαξε το παγωτό φυστίκι, πήρε φυστίκι έτσι
και το έκανε παγωτό.
Η γεύση που αισθάνομαι είναι παγάκι με φλούδα ωμή φυστικιού. Και πετάγονται μόλις λιώσει η κρέμα τα παπαράκια τα πράσινα και σου σκάει η πικρίλα στο τέλος.
ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Ο αναθεματισμένος που έφτιαξε το παγωτό φυστίκι, πήρε φυστίκι έτσι
και το έκανε παγωτό.Η γεύση που αισθάνομαι είναι παγάκι με φλούδα ωμή φυστικιού. Και πετάγονται μόλις λιώσει η κρέμα τα παπαράκια τα πράσινα και σου σκάει η πικρίλα στο τέλος.
ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μένα κάτι άρχισαν να μουρμουράνε όταν καβάτζωσα τα 34-35 και τα έκανα πουτάνα όλα έχοντας πάρει και το καλο το κάρο, αλλά με τον μικρό και μετά έχουν λουφάξει, δε μιλάνε, οτι και να κάνω στομπουτσομου κουλουριαCavaliere έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:17 Κι εγώ μοναχοπαίδι ήμουνα, αλλά οι γονείς μου στον πούτσο τους. Στα 18 μου κιόλας ήμουνα εκτός σπιτιού. Δεν τους ένοιαξε ποτέ αν παντρευτώ, αν κάνω παιδί, τίποτα. Πολύ κουλ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Εγώ πάντως ούτε κάρο πήρα ούτε τα έκανα πουτάνα όλα. Che discriminazione.Ερμής έγραψε: 13 Μάιος 2020, 15:26Μένα κάτι άρχισαν να μουρμουράνε όταν καβάτζωσα τα 34-35 και τα έκανα πουτάνα όλα έχοντας πάρει και το καλο το κάρο, αλλά με τον μικρό και μετά έχουν λουφάξει, δε μιλάνε, οτι και να κάνω στομπουτσομου κουλουριαCavaliere έγραψε: 13 Μάιος 2020, 14:17 Κι εγώ μοναχοπαίδι ήμουνα, αλλά οι γονείς μου στον πούτσο τους. Στα 18 μου κιόλας ήμουνα εκτός σπιτιού. Δεν τους ένοιαξε ποτέ αν παντρευτώ, αν κάνω παιδί, τίποτα. Πολύ κουλ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις