Αυτα θα τους δωσεις αψητα για τον δρομο να τα ψησουν σπιτι τους;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
-
stergiosbik
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
ψημένα και πολύ πετυχημένα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
διακοσμητικα - αναμνηστικα ειναι - να τα βαλουν στο μπανιο τους μαζι με κοχυλια - αστεριες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Έχει ανάδρομο Saturn in Aquarius που εντείνεται από σύντομη έλευση Mars in Aquarius μέχρι τις 15. Επίσης δεν ξέρω, αν σε επηρεάζει ο Pluto in Scorpio and Neptune in Pisces. Πρέπει να δεις τον χάρτη σου.νύχτα έγραψε: 13 Μάιος 2020, 11:30θα τουπω ότι είχα παραγγείλει κι ένα καβαλέτο, και θα
με συγχωρέσει![]()
ρε σεις εγώ τα είχα προπληρώσει κιόλας, γιατί τέτοιο τρώω
τέτοιο πανσυμπαντικό φτύσιμο;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ειδυλλιακή η ζωή στα χωριά;Niki έγραψε: 13 Μάιος 2020, 12:02
Μπορεί να σας φαίνεται από κάποιες απόψεις ειδυλλιακή η ζωή στα χωριά αλλά όποιος είναι έξω του χορού πολλά τραγούδια ξέρει.
Εύχομαι στη ζωή μου να μη χρειαστεί να ζήσω ποτέ σε κάτι μικρότερο απο την Αθήνα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ΩΜΟΝΝΤΙΕ!Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 12:26 Έχει ανάδρομο Saturn in Aquarius που εντείνεται από σύντομη έλευση Mars in Aquarius μέχρι τις 15. Επίσης δεν ξέρω, αν σε επηρεάζει ο Pluto in Scorpio and Neptune in Pisces. Πρέπει να δεις τον χάρτη σου.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Cecily Anne
Aστα να πάνε κι εμένα πίπα κώλο με έχει πάει. Να φανταστείς έφαγα μια χαλασμένη ελιά και πέθανα στην πίκρα.νύχτα έγραψε: 13 Μάιος 2020, 12:31ΩΜΟΝΝΤΙΕ!Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 12:26 Έχει ανάδρομο Saturn in Aquarius που εντείνεται από σύντομη έλευση Mars in Aquarius μέχρι τις 15. Επίσης δεν ξέρω, αν σε επηρεάζει ο Pluto in Scorpio and Neptune in Pisces. Πρέπει να δεις τον χάρτη σου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 10:54Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 00:13
Άσε κι εγώ την πάτησα. Έβαλα στα κρυφά ένα τοστ και με πετύχανε στην σκάλα ρε γαμώτη. Ακόμα με λιβανίζουν που δεν έφαγα το ψάρι. Τώρα θα πρέπει να το φάω αύριο.![]()
Το σκέφτηκα να αφήσω το τοστ, να το φάω το ψάρι να ξεμπερδεύω, αλλά είχα πετύχει το ΤΕΛΕΙΟ ΨΗΣΙΜΟ, το ΤΕΛΕΙΟ λιώσιμο στο τυρί.
![]()
![]()
ΕΕΕΕ οοοχι είναι ιεροτελεστία. Σιγά σιγά. Να ποτίζουν οι εξευγενισμένοι μου κάλυκες την τυρίλα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ε ναι. Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη.Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 12:40
ΕΕΕΕ οοοχι είναι ιεροτελεστία. Σιγά σιγά. Να ποτίζουν οι εξευγενισμένοι μου κάλυκες την τυρίλα.
Κι εγώ, αν δεν ξεκινήσω με μικρές μπουκιές ή κουταλιές του φαγητού, που μόλις βγήκε από την κατσαρόλα ή το φούρνο και είναι καυτό
Σιγά μην περιμένω μία ώρα για να σταθεί το παστίτσιο ή να κόβεται σωστά η πίτα.
Βαρβαρισμοί; Πιθανόν. Αλλά κάποιους τους λατρεύω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Ωπ κι εγώ τα τρώω όταν βγουν καυτά καυτά. Μετά τα ξανατρώω και κρύα για τη σύγκριση βέβαια.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 12:51Ε ναι. Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη.Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 12:40
Κι εγώ, αν δεν ξεκινήσω με μικρές μπουκιές ή κουταλιές του φαγητού, που μόλις βγήκε από την κατσαρόλα ή το φούρνο και είναι καυτόδεν το ευχαριστιέμαι.
Σιγά μην περιμένω μία ώρα για να σταθεί το παστίτσιο ή να κόβεται σωστά η πίτα.
Βαρβαρισμοί; Πιθανόν. Αλλά κάποιους τους λατρεύω.![]()
-
mpiftekopoiimeno burger
nowhere έγραψε: 13 Μάιος 2020, 12:13 συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι μόνο δική σας απόφαση.πρέπει να κάνει συμβούλιο όλο το σόι.μην τα ισοπεδώσουμε και όλα
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 12:26 Έχει ανάδρομο Saturn in Aquarius που εντείνεται από σύντομη έλευση Mars in Aquarius μέχρι τις 15. Επίσης δεν ξέρω, αν σε επηρεάζει ο Pluto in Scorpio and Neptune in Pisces. Πρέπει να δεις τον χάρτη σου.
Επηρεάζει ψαρια και καρκίνους; ε πες το ρε φίλε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τον ηπιαμε.Naida έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:02Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 12:26 Έχει ανάδρομο Saturn in Aquarius που εντείνεται από σύντομη έλευση Mars in Aquarius μέχρι τις 15. Επίσης δεν ξέρω, αν σε επηρεάζει ο Pluto in Scorpio and Neptune in Pisces. Πρέπει να δεις τον χάρτη σου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Εμένα αυτά μ'αρέσουν. Θα τα τσάκιζα. Μπράβο Νίκι.
- Cecily Anne
Και οι 3 μας φέτος θα πρέπει να έχουμε αυξημένη διαίσθηση ρε σεις. Οργανωθείτε να παίξουμε κάνα Τζόκερ.Ερμής έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:06τον ηπιαμε.Naida έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:02Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 12:26 Έχει ανάδρομο Saturn in Aquarius που εντείνεται από σύντομη έλευση Mars in Aquarius μέχρι τις 15. Επίσης δεν ξέρω, αν σε επηρεάζει ο Pluto in Scorpio and Neptune in Pisces. Πρέπει να δεις τον χάρτη σου.
Άμα εσύ τον ήπιες μια που είσαι ψαράκι εγώ τον ήπια διπλά. Τι διπλά, τριπλά θα έλεγα.Ερμής έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:06τον ηπιαμε.Naida έγραψε: 13 Μάιος 2020, 13:02Cecily Anne έγραψε: 13 Μάιος 2020, 12:26 Έχει ανάδρομο Saturn in Aquarius που εντείνεται από σύντομη έλευση Mars in Aquarius μέχρι τις 15. Επίσης δεν ξέρω, αν σε επηρεάζει ο Pluto in Scorpio and Neptune in Pisces. Πρέπει να δεις τον χάρτη σου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-