!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 28 Ιουν 2023, 18:36
EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιουν 2023, 18:27
vantono έγραψε: 28 Ιουν 2023, 18:23 Τι να του πουν οι άγαμες θύτες με τα πτυχία?
Πτυχία αγγλικής φιλολογίας

Υγ. Το ότι εξισωνεις τη γονεϊκοτητα με το creampie δε θα το σχολιάσω, δε σε τιμά πάντως
Με τιμάει σίγουρα περισσότερο απ'όσους νομίζουν οτι τους τιμάει να πιστεύουν πως με το που εκαναν ενα κουτσουβελάκι, ξαφνικά ξεμαλάκεψαν και απέκτησαν την πλήρη σοφία όλου του κοσμου, και εχουν και λόγο για τον κάθε υπουργό, που τοποθετεί σε μια θέση η όποια εκλεγμένη κυβέρνηση. Αν ηταν μεγάλοι μαλακες πριν το παιδακι τους, μεγάλοι μαλακες παραμένουν συνηθως.
Όπερ σημαίνει ότι είσαι υπέρ της άγαμης και άτεκνης υπουργού ή να υποθέσω κάτι άλλο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Exodus έγραψε: 28 Ιουν 2023, 18:31 Παιδιά, το κουράζετε. Αν είναι καλή θα το δείξει η θητεία της. Προσωπικά δεν θεωρώ τροχοπέδη την ατεκνία της και την αγαμία της. Παιδιά κάνει όποιος θέλει και μπορεί, δεν σημαίνει πως είναι και σοβαρός. Οι περισσότεροι Έλληνες πατεράδες είναι ηλίθιοι, ας πούμε, με πρώτο εμένα.
Ρε δικέ μου, δεν είπαμε να γκαστρωθει με το ζορι. Απλά προσπαθώ να θυμηθώ ποιοι από εσάς στραβωσατε με τον υπουργό υγείας που καπνίζει, με τον υπουργό αμυνας που ήταν αστρατευτος, και τη βελγιδα υπουργο υγείας που ήταν παχυσαρκη. :102:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

masterridley έγραψε: 28 Ιουν 2023, 18:39
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 17:40 Σε κάθε περίπτωση, θα επαναλάβω ακόμη μία φορά, κάτι που θα' πρεπε αλλά δεν είναι προφανές.

Ότι το θέμα της υπογεννητικότητας είναι καθαρά οικονομικό και ο κάθε ένας προτιμά να προσφέρει σε ένα ή περισσότερα παιδιά, ό,τι καλύτερο μπορεί. Ο καιρός που τα πολλά παιδιά, ήταν εργατικά χέρια ή έρμαια πτερόεντα στη διάθεση του Θεού έχει περάσει.
...
Αυτό δεν ισχύει καθόλου και είναι σημαντικό να το επισημαίνουμε κάθε φορά.

Το εισόδημα, η κλιματική αλλαγή και όλα αυτά που λένε όσοι δεν θέλουν να κάνουν παιδιά, είναι μόνο εκ των υστέρων δικαιολογήσεις που κρύβουν τα βαθύτερα κίνητρα: θέληση για ανεξαρτησία (ελεύθερος χρόνος, ταξίδια, διασκέδαση) και αποφυγή υποχρεώσεων. Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι αυτοί που τα λένε τα πιστεύουν θερμά, αλλά... απλά λένε ψέματα στον εαυτό τους!

Όλα τα δεδομένα (όλα όμως!) δείχνουν την αντίστροφη σχέση μεταξύ fertility-rate και income. Όχι μόνο μεταξύ πλουσίων χωρών και αφρικανικών, ώστε να μπορεί κάποιος να το δικαιολογήσει με το κλασικό "κάνουν παιδιά για βοήθεια στα χωράφια", αλλά και ΜΕΣΑ σε κάθε χώρα.

Όσο πιο ευκατάστατος και μορφωμένος είναι κάποιος, τόσο λιγότερα παιδιά κάνει

(τα επιδόματα μπορούν να αυξήσουν την γεννητικότητα μόνο όσον αφορά τις "ευάλωτες" ομάδες, πχ ρομά, μουσουλμάνοι κτλ. Οι πλούσιοι και μορφωμένοι δεν θα κάναν επιπλέον παιδί για κανένα λόγο στον κόσμο)
Εσύ έχεις παιδιά;

Ρωτάω γιατί όντως η γέννηση των παιδιών αλλάζουν την κοσμοθέαση κάποιων.

Σε ακραίο ή μη βαθμό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 18:39

Υγ. Το ότι εξισωνεις τη γονεϊκοτητα με το creampie δε θα το σχολιάσω, δε σε τιμά πάντως
Με τιμάει σίγουρα περισσότερο απ'όσους νομίζουν οτι τους τιμάει να πιστεύουν πως με το που εκαναν ενα κουτσουβελάκι, ξαφνικά ξεμαλάκεψαν και απέκτησαν την πλήρη σοφία όλου του κοσμου, και εχουν και λόγο για τον κάθε υπουργό, που τοποθετεί σε μια θέση η όποια εκλεγμένη κυβέρνηση. Αν ηταν μεγάλοι μαλακες πριν το παιδακι τους, μεγάλοι μαλακες παραμένουν συνηθως.
Όπερ σημαίνει ότι είσαι υπέρ της άγαμης και άτεκνης υπουργού ή να υποθέσω κάτι άλλο;
Τόσες σελίδες που γράφω, δεν έχεις καταλάβει ακόμα? :102:
Για να κράζω το τζήμερο, τί θα ήμουν, υπέρ του?
Άβαταρ μέλους
vantono

EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιουν 2023, 18:40
Exodus έγραψε: 28 Ιουν 2023, 18:31 Παιδιά, το κουράζετε. Αν είναι καλή θα το δείξει η θητεία της. Προσωπικά δεν θεωρώ τροχοπέδη την ατεκνία της και την αγαμία της. Παιδιά κάνει όποιος θέλει και μπορεί, δεν σημαίνει πως είναι και σοβαρός. Οι περισσότεροι Έλληνες πατεράδες είναι ηλίθιοι, ας πούμε, με πρώτο εμένα.
Ρε δικέ μου, δεν είπαμε να γκαστρωθει με το ζορι. Απλά προσπαθώ να θυμηθώ ποιοι από εσάς στραβωσατε με τον υπουργό υγείας που καπνίζει, με τον υπουργό αμυνας που ήταν αστρατευτος, και τη βελγιδα υπουργο υγείας που ήταν παχυσαρκη. :102:
Εγώ είχα στραβώσει πολύ άσχημα. Οχι μονο επειδη μιλάμε για υπουργό, αλλα γενικα για το καπνισμα σε δημοσιο χώρο. Και ο καφετζής της βουλης να ηταν, πάλι θα στράβωνα και θα απαιτούσα κυρώσεις.
Τα άλλα δύο, εντελώς αδιάφορα.
Άβαταρ μέλους
Exodus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus »

Στράβωσα με τον Υπουργλο που κάπνιζε επειδή διέπραττε παράνομη και τιμωριτέα πράξη δημόσια. Αν κάπνιζε στον κήπο του, στ΄αρχίδια μου.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley »

Παιδιά αυτό μπήκε; Είναι σχετικό-άσχετο με την συζήτηση (ελλαδάρα!)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

vantono έγραψε: 28 Ιουν 2023, 18:23 Τι να του πουν οι άγαμες θύτες με τα πτυχία?

Λόγο όλοι έχουμε. Είτε έχουμε παιδιά είτε οχι. Πολίτες είμαστε και θα πούμε τη γνώμη μας. Στα τέτοια μας από εκεί κ πέρα, δεν είναι ζήτημα ακρογωνιαιος λίθος ως προς την ύπαρξή μας. Προσωπικά απλά βρίσκω εμετικό τον λόγο σου, δηλαδή μιλάμε για οικογένεια κ μιλάς για μουνοχυσιματα κ κουτσουβελακια υποτιμητικά, δεν ξέρω, προσωπικά πιστεύω ότι η οικογένεια είναι ιερή, but that's just me I guess :102:
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Εν τω μεταξύ μιλάνε για σεξισμο από πλευράς Τζημερου, διότι αποκάλεσε τη Ζαχαρακη ατεκνη και αγαμη (που ειναι).
Πιο σεξιστικό για μενα είναι που βάζεις γυναίκα σε υπουργείο οικογένειας (μάνα του λόχου δηλαδή?).
Χάθηκε ενας ατεκνος gay?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 18:43 Εσύ έχεις παιδιά;

Ρωτάω γιατί όντως η γέννηση των παιδιών αλλάζουν την κοσμοθέαση κάποιων.

Σε ακραίο ή μη βαθμό.
Όχι, αλλά είναι άσχετο με αυτό που σου έγραψα. Ξέρω τι πιστεύουν αυτοί που έχουν παιδιά. Τα στοιχεία όμως λένε ότι λένε ψέματα στον εαυτό τους!
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Exodus έγραψε: 28 Ιουν 2023, 18:47
Στράβωσα με τον Υπουργλο που κάπνιζε επειδή διέπραττε παράνομη και τιμωριτέα πράξη δημόσια. Αν κάπνιζε στον κήπο του, στ΄αρχίδια μου.
Οκ, ας πιάσουμε λίγο την περίπτωση Πολακη. Δε θα έλεγες ότι δεδομένου ότι το κάπνισμα είναι η νούμερο 1 αιτία θανάτου που θα μπορούσε να αποφευχθεί παγκοσμίως (σύμφωνα με τον ΠΟΥ), ότι πέρα από το ζήτημα της νομιμότητας, δε θα έλεγες ότι το να καπνίζει δημόσια ένας υπουργός υγείας δεν είναι ακριβώς και το καλύτερο παράδειγμα;
Άβαταρ μέλους
Exodus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιουν 2023, 18:55
Exodus έγραψε: 28 Ιουν 2023, 18:47

Οκ, ας πιάσουμε λίγο την περίπτωση Πολακη. Δε θα έλεγες ότι δεδομένου ότι το κάπνισμα είναι η νούμερο 1 αιτία θανάτου που θα μπορούσε να αποφευχθεί παγκοσμίως (σύμφωνα με τον ΠΟΥ), ότι πέρα από το ζήτημα της νομιμότητας, δε θα έλεγες ότι το να καπνίζει δημόσια ένας υπουργός υγείας δεν είναι ακριβώς και το καλύτερο παράδειγμα;
Δεν έχω τέτοιο κόλλημα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

masterridley έγραψε: 28 Ιουν 2023, 18:48 Παιδιά αυτό μπήκε; Είναι σχετικό-άσχετο με την συζήτηση (ελλαδάρα!)

Εικόνα
Αυτος κριθηκε απο τον Ελληνικο λαο, το περηφανο 40% , για τις πραξεις του.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Lugozzi έγραψε: 28 Ιουν 2023, 18:51 Εν τω μεταξύ μιλάνε για σεξισμο από πλευράς Τζημερου, διότι αποκάλεσε τη Ζαχαρακη ατεκνη και αγαμη (που ειναι).
Πιο σεξιστικό για μενα είναι που βάζεις γυναίκα σε υπουργείο οικογένειας (μάνα του λόχου δηλαδή?).
Χάθηκε ενας ατεκνος gay?
σεξιστικο είναι να δημιουργείς ένα αστείο υπουργείο που δεν είχε σκεφτεί κανείς προηγουμένως στον πλανήτη γη για να καταφέρεις να χώσεις στην κυβέρνηση σου καμιά γυναίκα
Άβαταρ μέλους
vantono

EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιουν 2023, 18:49

Λόγο όλοι έχουμε. Είτε έχουμε παιδιά είτε οχι. Πολίτες είμαστε και θα πούμε τη γνώμη μας. Στα τέτοια μας από εκεί κ πέρα, δεν είναι ζήτημα ακρογωνιαιος λίθος ως προς την ύπαρξή μας. Προσωπικά απλά βρίσκω εμετικό τον λόγο σου, δηλαδή μιλάμε για οικογένεια κ μιλάς για μουνοχυσιματα κ κουτσουβελακια υποτιμητικά, δεν ξέρω, προσωπικά πιστεύω ότι η οικογένεια είναι ιερή, but that's just me I guess :102:
Πολίτες είμαστε και τη γνώμη μας θα την πούμε εννοείται, αλλά σεξιστικό κουμάντο στα εσωκομματικά μιας εκλεγμένης κυβέρνησης, δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε τόσο ωμά. Πολίτες είμαστε και τα πόδια μας φτάνουν μέχρι εκεί που τους ψηφίσαμε. Απο 'κει και πέρα, ας μην τους ψηφίζαμε, τι να πω. Και τον πίνατ να βάλει υπουργό σε καποιο υπουργείο, και ο Πίνατ προσφέρει έργο, μαγκιά του.

Απο κει κι έπειτα, ολες οι οικογένειες ειναι ιερές, και σε όλο το γενεαλογικό τους δέντρο/φάσμα. Εκτός απο το παιδάκι σου πχ, οικογένειά σου ειναι και η μάνα σου και ο πατέρας σου. Γιατί τους προγόνους μας δεν πρέπει να τους λαμβάνουμε καθολου υπόψιν στην όλη εξίσωση, δεν καταλαβαινω.
Η συγκεκριμένη πχ, μπορεί να εχει μια παρα πολυ καλη οικογένεια (μανα-πατέρα) που να την εχουν μεγαλώσει με τις καλύτερες ανθρώπινες ηθικές αξίες. Γιατί πρέπει να μην τους υπολογίζουμε αυτους?
Χώρια του οτι η κοπέλα μπορεί να εχει καποιο γυναικολογικό πρόβλημα και να μιλάμε για τεχνικούς λόγους που δεν μπορεί να τεκνοποιήσει δηλαδη. Σε περίπτωση που συμβαίνει κατι τέτοιο, πόσο κάφρος πρεπει να ειναι ο καθε τζημερος ρε φιλε? Καλύτερα να βρει τρύπα να κρυφτεί, αν ειναι να προσβάλει τοσο ωμά τον κόσμο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”