Η πρωτη γραμμη αμυνας πριν τον Νωντα εχει πεσει
Τον δινουν πλεον υποχορωντας στα μετοπισθεν
από sic-4 » Τρί 15 Δεκ 2020, 23:02
ΠΟΙΟΣ ρε πστη μου εκανε αυτο το μουτρο ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ στον ΠΑΟΚ;;;
Γενικος Αρχηγος στον ΠΑΟΚ ηταν ο Κωστας Ιωσηφιδης! Αυτος απο που κι ως που; ΠΟΙΟΣ ειναι υπευθυνος που μπηκε τετοιο μουτρο σε τετοια θεση; Συγγνωμη, επαναλαμβανομαι αλλα δεν μπορω να το χωνεψω.
ΥΓ: μονο απο τη φατσα που τον βλεπω και δεν τον θελω ουτε για πελατη, οχι για συνεργατη ή αρχηγο
jason έγραψε: 15 Δεκ 2020, 22:13
Τι μας τα ζαλίζεις ρε μλκ γιαννοπουλε με τους μπουφους του παοκμανια λες και κάνεις επίκληση στην αυθεντία και βρήκες τα τρυπήματα
Ένας από τους μπούφους του παοκμανια είναι και ο κόκορας
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Κόκκορας έγραψε: 15 Δεκ 2020, 22:12
goback καραμπολα εξ επαφης δεν δινοταν χερι παιζει να χτυπησε και στον μηρο εντωμεταξυ κιολας!
σε ματς που δεν αξιζες βεβαια νικη
με τετοιες σκτφασεις ηθελες κουπα ε; με κομινη θα σας το δινε στανταρ,
Σαν μπασκετμπολιστας την εσκασε τη μπαλα,βλεπουν και οι τυφλοι πλεον,θα σας περιποιηθει καλα ο βαγγελας και θα τον στηριξουμε οσο μπορουμε
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
jason έγραψε: 15 Δεκ 2020, 22:04
Ναι ακούσιο είναι, είχε γίνει και θέμα ότι είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς με τους παλιούς κανονισμούς για το χέρι
Αύριο παίζετε με βαγγελα ε, δεν βλέπω κάνα τοπικ
Ακουσιο,επος
Φυσικα και εχει ανοιξει νημα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τι μας τα ζαλίζεις ρε μλκ γιαννοπουλε με τους μπουφους του παοκμανια λες και κάνεις επίκληση στην αυθεντία και βρήκες τα τρυπήματα
Θα μπω paokmania με nickname kalpazidis και θα γραψω "Nωντα βαστα γερα ειμαστε μαζι σου"
Μα στο paokmania βγαινουν τα απλυτα στην φορα
Αδιαφορώ
Αν αρχίσω να ανεβάζω και εγώ τους μπουφους από εμπερορ ή κιτρινόμαυρο θα κλαίγονται
Ο jason τι είναι και τον επικαλείσαι συνέχεια; Ο γκόμενος;
απο τους ελαχιστους ανθρωπους εδω μεσα που δεν γραφουν με μισος ή κομπλεξ για τον ΠΑΟΚ
Δεν απαντάει γιατί τον επικαλείσαι. Είναι σαν ο γκομπακης να σχολιάζει κάτι και να φωνάζει τον ναμρειλ η τον λεστατ η σαν εμένα να σχολιάζω κάτι και να ταγκαρω αλμπρεχτη η λεγεών. Γίνε άντρας
ρε φιλε αμαθελω να το διαβαζει οποιος θελει εσενα θα ρωτησω; οποιον θελω ταγκαρω,εχω ταγκαρει διακοσιους
τι θες και εσυ
δεν γραφω εκει,αλλα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
παρεμπιπτοντως το paokmania ειναι πολυ πιο ενδιαφερονα πο kitrinomavro π.χ
εχει και 3,4 που εχουν βγαλει ωραια πραγματα,απο ποντους στην ευρωπη μεχρι κατι δικηγοροι αναλυση υποθεσεων!!
αντιθετως π.χ κιτρινομαυρο μονο βρισιες οποτε μπαινω(τις σπανιες φορες) να διαβασω
απο τους ελαχιστους ανθρωπους εδω μεσα που δεν γραφουν με μισος ή κομπλεξ για τον ΠΑΟΚ
Δεν απαντάει γιατί τον επικαλείσαι. Είναι σαν ο γκομπακης να σχολιάζει κάτι και να φωνάζει τον ναμρειλ η τον λεστατ η σαν εμένα να σχολιάζω κάτι και να ταγκαρω αλμπρεχτη η λεγεών. Γίνε άντρας
ρε φιλε αμαθελω να το διαβαζει οποιος θελει εσενα θα ρωτησω; οποιον θελω ταγκαρω,εχω ταγκαρει διακοσιους
τι θες και εσυ
τι θες και εσυ
Ταγκαρε με σαν να μην υπάρχει αύριο τυπε
τα βλεπεις gewponos90; σους δυο τριτος δεν χωρα
τι ζητας απο την αγαπη μας
δρομο
ρε αρουλη,δεν μιλας με παοκτζη,γιατι μεχρι εκει εισαι,να κανεις πλακα σε παοκτζηδες και σε Ηρακλειδεις.
Χαλαρωσε και κανε το χαβαλε σου στον συμπολιτη σου κι ασε τα μυγοχεσματα σε'μενα.
κοίταξε βαζελακο μην στραβωνεις πολύ το στόμα σου γιατί θα σου μείνει κουσούρι σαν τα αφεντικά σου εδώ πάνω. εγώ δεν το ξεκίνησα,εσύ μπήκες και είπες την παπαρια σου οπότε μαζέψου..
Βρε μικρουλι σκουληκακι,δεν εισαι σε θεση να απειλεις κανεναν.
Οσο και να μεγαλωσεις,το πολυ να γινεις μια χεσομυγα και παλι θα εξακολουθεις απλα να εισαι ενοχλητικος,τιποτα παραπανω.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
κοίταξε βαζελακο μην στραβωνεις πολύ το στόμα σου γιατί θα σου μείνει κουσούρι σαν τα αφεντικά σου εδώ πάνω. εγώ δεν το ξεκίνησα,εσύ μπήκες και είπες την παπαρια σου οπότε μαζέψου..
Οσο και να μεγαλωσεις,το πολυ να γινεις μια χεσομυγα και παλι θα εξακολουθεις απλα να εισαι ενοχλητικος,τιποτα παραπανω.
ποιος σε απειλησε ρε βλακα φλωροβαζελε;αντε ρουφα τη μυξα σου..
ποιος σε απειλησε ρε βλακα φλωροβαζελε;αντε ρουφα τη μυξα σου..
Με κουρασες σκουληκακι,τραβα να φας κανα μαρουλι.
Σου κανουν τη τιμη να συνομιλησεις με τους μεγαλους και αντι να πεις ευχαριστω που σου εδωσαν σημασια,βγαζεις και γλωσσα! Σκουληκακι.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.